A miskolctapolcai Barlangfürdő közvetlen közelében várja vendégeit a Hotel Kitty. A wellness szolgáltatásokat is nyújtó hotel háromcsillagos kényelemben és kiszolgálásban részesíti az ide látogató vendégeket. Kastélyszerű kialakításával és fás-erdős környezetével remek pihenőhely lehet.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, de zavaró a rendeteg szálloda előtt parkoló autó, és a közelben folyó építkezés. A toronyszobában laktunk, egy nagymama, két gyerekkel. Az alábbi hiányosságokat jeleztem a személyzetnek: csak két személyre volt bekészítve pohár és törülközők, a hűtő nem müködött (egyébként legfelül, a galéria szinten van elhelyezve!
), a galéria szinten nem lehet lehúzni a rolókat, mert el van szakadva a lehúzó zsinór. A recepció nagyon kézséges volt, de aztán tekintettel arra, hogy csak három éjszakát töltöttünk a szállodában, nem kértem a hiba kijavítását. (poharakat és törülközőt kaptunk) A fürdőszoba ajtó kezdettől fogva szorult, az utolsó este pedig ki is esett, féloldalt dőlve megállt, úgy, hogy eltorlaszolta a bejáratot, miközben az unokám a WC-n ült. Sajnos, karbantartó nem volt a szállodában, de a recepciós fiatalember segítségünkre sietett, és visszarakta az ajtót, meghúzta a csavarokat. Ezektől a problémáktól eltekintve nagyoon jól éreztük magunkat.
A szálloda néhány évvel ezelőtt nyílt, azért esett rá a választásom, mert csupán pár méterre található a híres Barlangfürdőtől. A szálloda előtt ingyenes őrzött parkoló van. A szoba standard 2 ágyas volt. Légkondival felszerelt, de erre március lévén nem volt szükségem. A szoba kellemesen meleg volt, a fűtés problémamentes volt.
Ingyenes wifi a szobákban is elérhető, de a jel erőssége nálam nem volt minden oldal behívására alkalmas, akadozott a szolgáltatás. A fürdőszobában fürdőkád volt. A szoba tiszta, rendes volt, a személyzet kedves és szimpatikus. A wellness szolgáltatások közül van szauna és jacuzzi is, de ezeket nem próbáltam ki, mert úgyis a Fürdőbe mentem át. A szobaárban benne foglaltatott a reggeli is, ami a szokásos szállodai svédasztalos reggeli volt: meleg ételek közül rántotta, virsli, sült kolbász és meglepetésként bundás kenyér volt, hideg ételek közül sajtok, felvágottak, jam, méz; zöldségek, joghurt. A szálló vendégei a Barlangfürdőbe 10%-os kedvezményt kapnak. Összességében kellemes hely, az ára is elfogadható volt.
Csodás környezetben, közel a barlangfürdőhöz, kedves, családias szálló. Nagyon finom a főztjük, kedves, figyelmes a személyzet. Nyári melegben voltunk, s jól esett, hogy a szobában klíma működött. Külön emlékezetes volt, hogy ottlétünk épp párom születésnapjára esett, s ezt az esti vacsoránál egy tortával és pezsgővel ünnepelhettük meg a szálló meglepetéseként.
Szuper, csendes környezetben elhelyezkedő hotel csak ajánlani tudnám mindenkinek. A wellness részleg kiváló a szauna egy hosszú nap után nagyon jól tud esni és szauna után meg lehet mártózni a medencében is ez nagyon pozitív. A személyzet nagyon kedves, a szobák nagyon tiszták erre a személyzet nagyon ügyel mivel mindennap kaptunk takaritást a szobánkba.
Nyeremény volt a három nap amit Miskolctapolcán a Hotel Kitty-ben töltöttünk. Nagyon jól éreztük magunkat,kevésnek bizonyult a három nap! Mindennel meg voltunk elégedve. Figyelmes kedves volt a személyzet. Az ételek isteni finomakvoltak. Csendes nyugodt szép a környezet. A szoba tiszta pedáns,szépen berendezett. Egyszer még biztosan visszatérünk! :)
Nagyon meg voltam elégedve a szállással. Csendes, békés hely öleli körül. A látnivalók és a barlangfürdő is nagyon közel vannak a hotelhez, ez is elnyerte a tetszésemet. Az ételek nagyon finomak, díszesek és különlegesek voltak, a szakácsnak külön dicséret. A wellness részlegén még lehetne egy kicsit csiszolni.
Nagyon kényelmes hotel, jó helyen minden szórakozási lehetőség közelében a fürdő nagyon könnyen megközelíthető. Elegáns környezet és figyelmes a kiszolgálás. Mi félpanziós ellátást kaptunk, ami szerintünk finom és változatos volt. Egyedül a -fürdő közelsége miatt- a ruhaszárítási lehetőséget hiányoltuk néhány szárítót célszerű lenne a szobákhoz beszerezni. Nagyon jó emlék marad az ott töltött idő, visszatérünk még.
Kulturált környezet, kedves személyzet. Szoba tiszta, ágy kényelmes. Kádas fürdő volt a szobában. TV van kb. 8 csatornával. Az ételek finomak, gusztusosak. Választékos büféreggeli. Ebéd, vacsora menüválasztásos volt. Ingyenes zárt parkoló. A folyosón lehet villanyt kapcsolni. A szobában áram csak a kulcson lévő kódkártya behelyezésével van.