A szálloda retro stílusu, az-érték arányban elfogadható. Sokat akcióznak, maga a szálloda is, és nagyon sok kiajánlott oldalon, kuponos felületen is megtalálható. Aki nem csodát vár ezért az összegért, nem fog csalódni. A személyzet nagyon kedves, az ételek finomak. A szoba lehetne picit tisztább, de megtalálható minden, ami az ember kényelmét szolgálja.
Lap tv, hűtőszekrény, klíma, bide. Az ágyak kimondottan kényelmesek, az erkélye tágas. A környéken nagyon sok a látnivaló. A barlangfürdő és a csónakázó tó nincs messze. Aki kirándulni szeretne figyelembe ajánlom a diósdi várat, amit csodaszépen felújítottak, és az idegenvezető előadása figyelemre méltó! Lillafüred is közel van, ahol a hámori tó és palotaszálló mindig lenyűgöz! Összességében azoknak ajánlom, akik programokat terveznek a környéken, és pihenésre kiválóan alkalmas a szálloda!
Meglepetést okozott, hogy a hotel eleje szépen felújított, de belülről és a környezete is félig kész. A belső udvar a jakuzzival nagyon kellemes, mig kevesen votak. A dohányosok is egy helyen tartozkodtak a játszó gyerekekkel. A fürdőszobában meglepetés volt a bidé, mig szappant nem adtak. Wellness részlegükból csak egy szaunna müködőtt, a sószoba raktár lett.
A svédasztalos vacsora is felemásra sikeredett. A pincérek osztották ki a főételt, de mi választhattunk két féléből. Az adagokkal viszont nem volt probléma. Sajnos a barlangfürdőtől is kb 2 km távolságra voltunk,ami gyerekekkel és csomagokkal kissé sok. Szerencsénkre nagyon jő idő volt,igy tudtunk bobozni és vizibiciklizni is.
Az utóbbi vélemények miatt kétségekkel indultunk el ,de meglepetésünkre minden nagyon rendeben volt ,a szobánk tiszta és kényelmes az étkezések választékosak és finomak voltak , szinte mint egy " all inclusive " ellátás . A fürdő nagyon szép ! ! ! Összességében a mi részünkről csak köszönet a Park Hotel dolgozóinak ! Remélem még visszamegyünk ! Köszönjük .
Legalább 10 éve készültem Miskolctapolcára. Idén tavasszal végre kipipáltam a "bakancslistámon" ezt az állomást. Egy hétvégét töltöttünk el családommal ezen a helyen. Már a foglalásnál meglepett, hogy mennyire kedves a személyzet, türelmesek, segítőkészek voltak, minden kérésemet megoldották.
Fontos volt számomra, hogy állatbarát a hely, így vihettük a kutyáinkat is. A szobák tiszták és barátságosak voltak. Ami nem tetszett, hogy beépítettek a teraszok, ettől mindig sötét volt. Az ételek nagyon finomak és bőségesek reggel délben és este is. A wellness részleg olyan volt, mint amilyennek leírták, ezt azért lehetne fokozni, de igazából nem is ezért mentünk oda. Kaptunk belépőt a Barlangfürdőbe, DE! a fürdő okozta a legnagyobb csalódást. Mivel főleg ezért mentünk oda, keserű szájízzel távoztunk. Hideg volt a víz, nem lehetett sehova leülni, nem voltak székek, nyugágyak, az élmény rész siralmas. Ha ezt is bele kellene számítani az értékelésbe, akkor csúnyán lerontaná a végeredményt. Ezt leszámítva egy nyugodt, kellemes, nyüzsgésmentes hétvégét töltöttünk el, jó volt kiszabadulni a fővárosból.
Lillafüred után jöttünk ide a Barlangfürdő kedvéért, már másodszor. A tavalyihoz képest van némi javulás, de a világítás most is kritikán aluli. Egyszerűen nem értem, hogy miért jó egy szállodának, ha emiatt sokkal rosszabb megítélésben lesz részük. Az biztos, hogy ide soha többé !
A fürdőszobában talán azért volt félhomály, hogy a bidé csapjának a törését ne lássuk ? Még kézsérülést is okozhat. A szobában a mennyezeti lámpa adott némi halvány fényt, majd kialudt. / kiégett ? Vízért éjjel is többször kellett menni, mert csak össz. 2 db decis pohár volt. Ami jobb a tavalyinál, az a tévé. A pozitívumok: A recepción kedvesek, segítőkészek, a vacsorák kifogástalanok, átlag felettiek - dicséret a szakácsnak!
A negatív kritika is lehet/ne/ építő jellegű, ha elolvasnák az illetékesek és próbálnának változtatni. 5 nap 4 éjszakát töltöttünk el a férjemmel a hotelban. Tudtuk, hogy nem 5 csillagos szálloda, de sok mindenben nem is ez számítana. Kívülről újították, újítják, de belülről elég lelakott.
Fordítva kellett volna, hisz jobb, ha belépve meglepetés éri az embert és nem csalódás. A szobában az 5 nap alatt egyszer sem takarítottak, nem ürítették azt az egyetlen pici szemetest sem. WC papírt is mindig kérni kellett. Reggel 10 órától a takarítók úgy csapkodták az ajtókat, hogy az már felháborító volt. Ha gyerekkel lettünk volna biztos szólok, de így tűrtük. Szúnyoghálót tehetnének az ablakokra. A reggeli mindig ugyanaz, a végére már unalmas volt. A vacsoránál kétféle leves és másodikféle közül lehetett választani, viszont ízletesek voltak és az adag is kielégítő. A legyeket viszont száműzni kéne, hogy ne mászkáljanak az ételeken. Gyümölcs is lehetett volna. A személyzet udvarias volt. A környék gyönyörű. Eltelt, de nem biztos, hogy visszamennénk.
Férjemmel töltöttem el két napot ebben az állítólag háromcsillagos szállodában. Nos, a személyzet (egy "kisfőnök" kivételével, akivel egyszer beszéltem, de nem köszönt, és nem mutatkozott be, valamint végig arrogáns volt), mindenki kedves és segítőkész volt. Az étel nagyon finom volt, bár a svédasztalos reggelinél például nem volt fekete tea a teaválasztékban.
Maga a hotel borzasztó állapotban van, a lift kétszer nem működött az ott tartózkodásunk alatt. A harmadikon a falban van egy lyuk, amit mintha ököllel ütött volna valaki. A szobában a konnektorok félig kilógnak a falból, némelyik nem működik. Egy darab pici fürdőszobai szemetes van a szobában, ami nem lett kiürítve a két nap alatt. Kéztörlő törölköző nincs. Nincs telefonos összeköttetés a szobák és a porta között. Láttam olyan vezetéket, ami házi módszerrel volt összeragasztva. A wellness-részleg egy darab működő szaunát jelentett a gyakorlatban. A kültéri dézsa zöld az algától. Az udvaron eldobott üdítőpalackot láttam. Az egész hotel egy nyolcvanas évekbeli SZOT-üdülő színvonalát idézi. Aki a wellness miatt választaná, az válasszon másik szállót.
Nagy csalòdàs volt szàmomra a hotel. A szobàban nem tettek kéztörlõt, kérni kellett. Fürdõköpeny elfogyott. A fürdõ is elég lelakott. Sajnos a beigért biliàrdot ,ping-pongot, valamint a csocsot nem lehetett hasznàlni. Biliàrdozni Miskolcra mentünk.