Pénteki napon érkeztünk a Park Hotelbe, 14:00 óra előtt, sajnos nem foglalhattuk el a szobánkat. A szoba elég régies berendezésű, picit ebben csalódtam is, de a célnak megfelelt, tiszta volt! Kipakolás után lementünk körbenézni, az udvar nagyon nagyon tetszett, modern volt és szépen elrendezett.
Így fogtuk és belevetettük magunkat a medencébe, hőségben kellemesen hűsítő volt. :) Ha rossz időt fogtunk volna ki, akkor viszont nem tudom mihez kezdtünk volna, mert a benti "wellness részleg" nem működött. A felszolgáló és pincér fiúk illedelmesek és kedvesek voltak, beszélgettünk is a bár részen. Este a vacsora kifejezetten ízlett, nagyon jól főznek. A reggeli másnap megfelelő, nem volt túl bőséges, de volt mit ennünk. A negatívum, amit megemlítenék, az a szombat éjszaka. Ugyanis esküvőt tartottak a Hotelben és mi fent a 4. emeleten is (zárt ablaknál) hallottuk, aludni sem tudtunk annyira HANGOS volt. Erről semmi tájékoztatást nem kaptunk, és irtó zavaró volt!
Néhány negatív jelző helyett szeretném inkább a pozitív dolgokat kiemelni. Bár télen ködös időben jártunk itt a környezet csodálatos. Rengeteg lehetőség van akár gyalogosan bejárni a környéket. A szálloda remek szakácsokkal rendelkezik,a finom ételeket igazán figyelmes kedves pincérek szolgálják fel.
A szabadban lévő jakuzzit eleinte kizártnak gondoltam használni,aztán mégis kipróbáltam,nagyon kellemesen csalódtam,sőt sokkal jobb mint a zárt helyen lévők a friss levegő miatt. Szauna gyógynövényszoba kellemes. A pingpongozási lehetőség rendkívüli módon tetszett,pedig azelőtt sosem játszottam. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
A testvérem talált egy lillafüredi és egy miskolctapolcai csomagot. Mivel elég messziről érkeztünk, úgy gondoltuk, hogy kössük össze a 2db 2 éjszakás kikapcsolódást. Kiköltöztünk Lillafüreden a panzióból,ahol a Palotaszálló látványa varázsolt el minket, és beköltöztünk a Barlangfürdő közelébe. Nagyon jól tettük.
Kényelmes, könnyen megközelíthető volt a fürdő, gyönyörű parkok,jó levegő itt is. Egyedül a szobánk ablakából nem tetszett a kilátás. (az udvaron építkezési törmelék,gaz volt_lehet, hogy azóta már eltűnt ez is) Számunkra szép élmény volt.
A szobánk valami rémes hátsó udvarra / is / nézett, ami tele volt sittel, szeméttel. Erre is gondolhatnának ! A másik negatívum a minimális világítás, aminél lehetetlen olvasni, igaz, éjjeliszekrény is csak egy volt lámpa nélkül. A tévé élvezhetetlen. Szerencsére van WIFI, így átvészeltük az estéket.
Az 1-1 nagy törülköző mellé nem ártana egy kis kéztörlő. A reggeli jó, a vacsora is kifogástalan, bár csak kétféle főétel van . A desszertek kiválóak. vifi
A személyzet kedves volt,az ételek nagyon finomak voltak,viszont a szoba nem olyan volt,mint amit elvártam volna és a wellness sem.De végül nagyon jó 3 napot töltöttünk itt.
A szálloda retro stílusu, az-érték arányban elfogadható. Sokat akcióznak, maga a szálloda is, és nagyon sok kiajánlott oldalon, kuponos felületen is megtalálható. Aki nem csodát vár ezért az összegért, nem fog csalódni. A személyzet nagyon kedves, az ételek finomak. A szoba lehetne picit tisztább, de megtalálható minden, ami az ember kényelmét szolgálja.
Lap tv, hűtőszekrény, klíma, bide. Az ágyak kimondottan kényelmesek, az erkélye tágas. A környéken nagyon sok a látnivaló. A barlangfürdő és a csónakázó tó nincs messze. Aki kirándulni szeretne figyelembe ajánlom a diósdi várat, amit csodaszépen felújítottak, és az idegenvezető előadása figyelemre méltó! Lillafüred is közel van, ahol a hámori tó és palotaszálló mindig lenyűgöz! Összességében azoknak ajánlom, akik programokat terveznek a környéken, és pihenésre kiválóan alkalmas a szálloda!
Meglepetést okozott, hogy a hotel eleje szépen felújított, de belülről és a környezete is félig kész. A belső udvar a jakuzzival nagyon kellemes, mig kevesen votak. A dohányosok is egy helyen tartozkodtak a játszó gyerekekkel. A fürdőszobában meglepetés volt a bidé, mig szappant nem adtak. Wellness részlegükból csak egy szaunna müködőtt, a sószoba raktár lett.
A svédasztalos vacsora is felemásra sikeredett. A pincérek osztották ki a főételt, de mi választhattunk két féléből. Az adagokkal viszont nem volt probléma. Sajnos a barlangfürdőtől is kb 2 km távolságra voltunk,ami gyerekekkel és csomagokkal kissé sok. Szerencsénkre nagyon jő idő volt,igy tudtunk bobozni és vizibiciklizni is.
Az utóbbi vélemények miatt kétségekkel indultunk el ,de meglepetésünkre minden nagyon rendeben volt ,a szobánk tiszta és kényelmes az étkezések választékosak és finomak voltak , szinte mint egy " all inclusive " ellátás . A fürdő nagyon szép ! ! ! Összességében a mi részünkről csak köszönet a Park Hotel dolgozóinak ! Remélem még visszamegyünk ! Köszönjük .
Legalább 10 éve készültem Miskolctapolcára. Idén tavasszal végre kipipáltam a "bakancslistámon" ezt az állomást. Egy hétvégét töltöttünk el családommal ezen a helyen. Már a foglalásnál meglepett, hogy mennyire kedves a személyzet, türelmesek, segítőkészek voltak, minden kérésemet megoldották.
Fontos volt számomra, hogy állatbarát a hely, így vihettük a kutyáinkat is. A szobák tiszták és barátságosak voltak. Ami nem tetszett, hogy beépítettek a teraszok, ettől mindig sötét volt. Az ételek nagyon finomak és bőségesek reggel délben és este is. A wellness részleg olyan volt, mint amilyennek leírták, ezt azért lehetne fokozni, de igazából nem is ezért mentünk oda. Kaptunk belépőt a Barlangfürdőbe, DE! a fürdő okozta a legnagyobb csalódást. Mivel főleg ezért mentünk oda, keserű szájízzel távoztunk. Hideg volt a víz, nem lehetett sehova leülni, nem voltak székek, nyugágyak, az élmény rész siralmas. Ha ezt is bele kellene számítani az értékelésbe, akkor csúnyán lerontaná a végeredményt. Ezt leszámítva egy nyugodt, kellemes, nyüzsgésmentes hétvégét töltöttünk el, jó volt kiszabadulni a fővárosból.