Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom bemutatkozása
Az Elixír Medical Wellnes Hotel Szegedtől 20 kilométerre, Mórahalmon kínál vendégeinek háromcsillagos ellátást. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel való közvetlen összeköttetése és együttműködése révén a szálloda vendégei számos gyógyászati és wellness szolgáltatást vehetnek igénybe.
Érkezésünkkor már láttuk hogy csodálatos helyen töltünk néhány napot. Most jártunk ott először,kedves segitőkész személyzet. Tiszta tágas lakosztályt kaptunk. Nagyon szép helyen van,és átjárási lehetőség a fürdőbe. Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon finom változatos ételek. 41. házassági évfordulónk alkalmából a legjobb választás volt.
Májusban családi nyaraláson töltöttünk pár napot a hotelban. Gyönyörű környezet, szimpatikus és udvarias személyzet, finom és bőséges ellátás. Meglepetés ajándék a családom kerek évszámot betöltő tagjainak 50 éves húgomnak és sógoromnak 80 éves édesanyámnak és a 85 éves édesapámnak.
Férjemmel és két éves gyermekünkkel töltöttünk egy csodás hétvégét az Elixirben! A szálloda berendezése gyönyörű, sok négycsillagos szálloda megirigyelhetné! A félpanziós ellátás nekünk bőven elég volt. Kérésünkre biztosítottak rácsos kiságyat! Szuper tiszta és jó minőségű törölközők álltak a rendelekzésünkre!
A takarító hölgyek kedvességét külön kiemelném! Mivel kislányunknak folyt az orra, ezért szükségünk volt egy porszívóra. Ennek a kérésünknek nem tudtak eleget tenni a recepción. Gondoltam egyet és megpróbáltam a takarítóhölgyektől elkunyizni a porszívót. Ők természetesen odaadták, és biztosítottak róla, hogy bármikor használhatjuk. Sőt, takarítás után odatették nekünk a szoba elé, hogy ne kelljen őket hajkurászni. Akinek volt már szállodában orrfolyós gyereke, az tudja, hogy ezzel kb az egész hétvégénket megmentették! :) Innen is puszilom őket! A hotel nagy előnye, [moderálva - a szerk. ] hogy melegfolyosós összeköttetésben áll a Szent-Erzsébet fürdővel, ami gyerekkel télen nagyon megkönnyíti a közlekedés, mert elég egy szál köntösben átbattyogni. A recepciós férfi lehetne ugyan készségesebb, az étteremben pedig néha lassú a kiszolgálás, viszont nagyon barátiak az árak (Kávé 290 forint). Összességében elégedettek voltunk, ajánlom mindenkinek!
Szuper volt a szálloda. Olyan szobát kaptunk, mint ami a képeken volt. A reggeli és a vacsora változatos, és bőséges volt. Nyugodt környezet hozzájárult a kellemes pihenéshez. Mindenkinek ajánljuk
A szálloda gyönyörű szép, a személyzet rendkívül kedves, nincs tömeg, egyszerű bejárás a Szent Erzsébet fürdőbe, amely rengeteg medencével biztosítja látogatóinak az aktív pihenést.
A személyzet nagyon barátságos volt. A takarítók is mindenben segítettek nekünk. Finomak voltak az ételek. A termálfürdő is nagyon tetszett nekünk(van benne uszoda,szauna,gőzkabin, aromaterápiás kabin,több gyógymedence és csúszda. . . ez csak a benti rész). A szállodából közvetlen átjárás van a gyógyfürdőbe és ingyenes volt a fürdőköpeny használata. Maximálisan elégedettek voltunk a szobával is.
Csak" 3 csillag-szuperior a szálloda besorolása, de sok 4 csillagos szálloda elbújhat mögötte! Elegáns, ízléses, gyönyörű, új szálloda. Ételek változatosak, finomak, különösen a hét végi vacsora minden igényt kielégítő volt. Bárki találhatott kedvére való: hagyományos, reform, vagy ínyenc is.
A húsok mellett sok zöldség, gyümölcs és kifejezetten finom sütemények. Az automatából a presso kávé is a reggeli része volt, ugyanúgy mint a capuccino, hosszú kávé. A wellnes rész kellemes vizű úszómedencéből-folytonosan üzemelő jacuzziból, szaunákból, saját napozó teraszból áll. A szobakártya korlátlan belépésre jogosít a közvetlen a teraszról megközelíthető Szent Erzsébet (4 csillagos) fürdőbe , ahová még vacsora után is át lehet menni. Sok helyen jártunk már, de eddig ez a szálloda volt a legszebb, legelegánsabb! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
2015 nyarán töltöttünk el 5 éjszakát a Hotel Elixírben. Már a megérkezésünkkor nagyon megnyerő volt a szálloda megjelenése és a személyzet hozzáállása is. Érkezésünkkor szívélyesen végig kísértek a szállodán, bemutatva annak szolgáltatásait.
A családi szoba gyönyörűen kialakított, tiszta, a két szoba és a fürdőszoba is mind berendezésében, mind felszerelésében felülmúlta elvárásainkat. Véleményünk szerint a felszereltség 4*-ot érdemelne. Az étterem is hangulatos, finom gasztronómiai ellátással. A közvetlen ingyenes, korlátlan átjárás az Erzsébet Fürdőbe olyan szolgáltatás, amely gyerekes családok részére véleményem szerint nagyon pozitív. Mórahalmon most jártunk másodszor, de szívesen visszamennénk.
A karácsonyt kipihenni érkeztünk. . . . sikerült. . Nekünk ezentúl ez az etalon szálloda. A feldíszített előteret nézegettük megérkezéskor becsekkolás helyett,aztán kedvesen szóltak. . a személyzet hibátlan,az ételek otthagyhatatlanok. Aztán ami a legjobb : a korlátlan átjárás a fürdőbe.
A hotel nagyon szépen fel van díszítve karácsonyi jelmezbe. Kellemes az időtöltés a szobában. Mindenfelé tisztaság, a személyzet kedves. A svédasztalos reggeli és vacsora kiváló. A vellnes medence is fantasztikus élmény különösen este. A lehetőség hogy össze van kötve a Szent Erzsebet gyógyfürdővel és bármilyen az idő kint át lehet sétálni fürdőköpenyben. Fantasztikus.
6782Mórahalom, Millenniumi sétány 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
1900
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • kozmetika • masszázs • finnszauna • sóbarlang • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár