Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom bemutatkozása
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a felejthetetlen élményeket medencék, szaunák és spa szolgáltatások kínálata biztosítja. A fürdő évenként részt vesz a Strandok éjszakája programsorozatban is. A gyógyfürdőben 7 gyógymedence várja a gyógyulni vágyókat, a gyógyászati részlegen 30 féle gyógy-és wellness kezelés érhető el.
A fürdő az egész család számára kikapcsolódást nyújt, a legkisebbeket kalandmedence, jakuzzi medence, pancsoló medence, bébi pancsoló medence és különböző csúszdák várják (anakonda csúszda, beltéri csúszda, elefánt csúszda, vízi állatfigurák. gyorsaság mérő és kijelző). Ezek mellett különböző strandmedencék és szolgáltatások biztosítják a felhőtlen szórakozást. A szauna világban 10 féle szauna várja a vendégeket és különböző szauna programokkal teszik felejthetetlenné az élményt. A fürdő területén több ételbár és büfé is a vendégek kényelmét szolgálja.
Kihagyhatatlan 2018. július 9.gyerekekkel járt itt
Ár érték arányban nem volt rossz a strand egyedül annyi volt a gond h nagyon nehezen kaptunk öltöző szekrényt családdal voltunk. . Mosdók lehetnének tisztábbak. de a víz minőségéven nem volt gond. mindenki tudott magának megfelelő medencét találni és a csuszdák is jók voltak szivesen visszamennénk még.
MÁR SOKSZOR VOLTAM ITT CSALÁDDAL BARÁTOKKAL, S AHOGY BŐVÜL A FÜRDŐ, ÚGY ROMLIK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. A büfésor nonszensz,személyzet alig, kivéve záráskor, akkor valahogy előkerül mindenki, a zárt terekben vízben úszik minden egész nap, nincs aki összetakarítsa, a hagyományos kültéri gyógymedence a kedvencem, ha néha nem rontanák el a kedvemet a határ másik oldaláról érkezők, akik itt hangoskodnak, s eltolnak mindenkit az élményelemektől. Az évek alatt túlzottan beépítették, zsúfolt.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 243 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.