A mi szobánk az új épületben volt, mert erkélyes szobát kértem, de az „erkély” csak egy 30 centis kilépő volt. A szoba ettől függetlenül nagy és szép volt, látszott hogy új minden. A fürdőszoba kicsi, de tiszta, az ágy kényelmes, a tv új, de csak 3 magyar nyelvű csatorna volt. Ebben az épületben nincs lift, így a bőröndöt kézben kellett felcipelni. Az étkezés a főépület éttermében történt, de a választék mind a reggelinél, mind a vacsoránál nagyon kicsi volt. A reggelinél a gyümölcslevek, a kávé és a felvágottak is alacsony minőségűek voltak, a vacsorára kínált melegételek viszont finomak voltak, ezt el kell ismernem. A legkellemetlenebb élmény az volt, mikor első nap vacsoránál közölték velünk, hogy az italt nem lehet szobaszámlára kérni, mert ők külön cég. Ezt nem nagyon értettem, mindenesetre visszagyalogoltam a másik épületbe pénzért, hogy ki tudjuk fizetni az innivalónkat. Ez azért elég fontos információ, amit bejelentkezéskor közölhettek volna. Külön bár nincs, csak egy kis sarok az éttermen belül, ami vacsoránál nem probléma, de pl. étkezéseken kívül nem üzemel, tehát ha inni szerettünk volna valamit délután, át kellett menni a fürdőbe vagy keresni egy vendéglőt a városban, ez elég gáz. A hotel legnagyobb előnye, amiért mi is ide jöttünk, hogy közvetlen összeköttetésben áll a fürdőkomplexummal. A belépőóra a szaunarészre is érvényes, mint ezt a második nap sikerült kiderítenünk (bejelentkezéskor ezt sem mondták, de a kauciót ki kellett fizetni érte). A gyógyfürdő nagyon tetszett, széles választék van mindenféle medencéből (termálvizes, gyógyvizes, kicsit hűvösebb vízzel, langyossal, meleggel – 5 nagy medence és két úszómedence szolgálja a fürdőzők igényeit). Sok helyen van büfé mindenféle enni- és innivalóval és sok asztal van az épületben, ahol le lehet ülni étkezni. Van szép füves terület és sok napágy annak, aki napozni szeretne és két szaunarészleg is, aki gőzfürdőbe vagy szaunába vágyik. Sőt, az egyik épület alagsorában egy csendes helyen külön wellness részleg található, aminek már a látványa is üdítő, benne egy nagy sóteremmel, egy különleges kialakítású szaunával, merülőmedencével és jakuzzival. A fürdő este 8-ig van nyitva, illetve a hotelben 10-ig még igénybe lehet venni a saját mini wellness részt, ahol egy gyógyvizes medence, egy finn szauna és egy infraszauna található (bár egyik este sem működött egyik szauna sem). A kijelentkezés nagyon lassan ment, egyetlen hölgy intézte az egészet, sokáig kellett várni, míg sorra kerültünk. Az ár-érték arányról annyit, hogy bár benne volt az árban a fürdőbelépő a szaunarész használattal, de ettől függetlenül nem érte meg az árát. Kuponnal voltunk már ennél olcsóbban négycsillagos wellness hotelben! Azt kell hogy mondjam, valószínűleg nem jövünk többet.