Hamisítatlan erdei hangulat várja a Háromforrás Étterembe érkezőket. A hegyekre néző ablakokon a fák közül sejtelmesen beszűrődő fények, a faburkolatok, a díszítések, a faragott bútorok azt sugallják, hogy a vendégnek itt a tájjellegű ételekből érdemes választani.
Valami olyan finomságot, jó falatokat, amilyet még nem kóstolt, amit évszázadok során gyűjtött receptek alapján készítenek a helybeli szakácsok.
Július elején 4 fős baráti társasággal tértünk be az étterembe. Kialakítása szép, ízléses. A teraszon sokan voltak, mi bent foglaltunk helyet. A pincér hamar felvette a rendelést, s az ételeket is viszonylag hamar megkaptuk, annak ellenére hogy elég sokan voltak. az ételek mindegyike finom volt, meg voltunk elégedve.
Étlap, itallap is rendben volt, azonban borok nem szerepeltek az itallapon. Bort szerettünk volna inni, így felsorolt néhány bort a pincér, amiből rendelhettünk. Később másik asztalon láttuk, hogy volt külön borajánlat is, de azt nekünk nem hozta ki a pincér.
Sajnos mi meg se kostolhattuk a foztuket. A pincer elenk szaladt, le sem emgedett minket ullni, azzal hogy a konyhabol azt uzenik, mar mindent kikapcsoltak. Azaz este hetkor, amikor -gondolom a hotel vendegei- meg javaban vacsoraztak, nekunk mar nem akartak semmit se kihozni, plane nem fozni. Tudom, olvastuk hogy a konyha 19:30-ig volt nyitva, de ez akkor is pofatlansag! Nekunk se fognak fozni soha!
Mi már voltunk itt azelőtt is, és nekünk nagyon bejön a hely. Az ételek is teljesen rendben voltak, és mint mindenhol azért itt is el lehet nézni 1-2 dolgot, de nem történt tragédia. Nekem például hűtött üdítőt hozott ki a pincér, pedig nem hűtöttet kértem. Mondjuk nekem csak ennyi kivetni valóm volt az egészben.
Most legutoljára bátor voltam párolt szarvast rendelni áfonya mártással (próba, szerencse alapon), nem tudtam, hogy milyen, de nekem ízlett. Bennem kellemes emléket hagyott a hely. :)
2013. október 12-én jártunk Kőkapun, ahol úgy döntöttünk öten, hogy szívesen ennénk egy jó meleg levest az étteremben. A nagyon szép környezetben lévő étterem berendezését, tisztaságát rendben lévőnek találtuk, a felszolgáló is hamar érkezett. Megkaptuk az étlapokat, választottunk, majd kezdtük sorolni a rendeléseinket.
Itt kezdődött el az a folyamat, ami miatt nem jó emlékkel jöttünk ki később az étteremből. Az étlapon szerepelt kb. 5-6 féle leves, azon kívül a bejárat előtt kitett táblán a nap ajánlata a sütőtök krémleves. A felszolgáló szépen sorban mindegyik rendelt levesre közölte, hogy na, az pont nincs. Még a nap ajánlata sem. Kicsit csalódottan, de rendeltünk a maradék 3 fajtából, plusz 3 adag lapcsánkát. Vártunk, vártunk, szokatlanul sokat, mire érkeztek a leveseink. A húsleves Károlyi módra igen felejthető volt, sem az ígért tárkony, sem a gyömbér ízét nem tudtuk felfedezni benne, ellenben nagyon sós volt. A babgulyás és a gombaleves jó lett volna, ha nem lett volna az is túlsózva, valamint az egyik gombalevesben nem talált volna a megrendelője egy szép hosszú hajszálon lógó babérlevelet. A 3 adag lapcsánkához nem kaptunk sem evőeszközt, sem szalvétát. A külön kérésünkre a felszolgáló hozott evőeszközöket, amit letett az asztalra egy kupacban, osszák szét maguknak a vendégek. Szalvétát továbbra sem kaptunk. A három adag közül az egyik tányér közepén az étel között állt egy kis üvegtálban tejföl a lapcsánkához. A másik kettőn nem. Ismét szóltunk a pincérnek, hogy kettő adaghoz nem hozott tejfölt. Közölte, hogy az az egy adag van, ott az egyik tányér közepén, osszuk szét. Na itt már végképp elképedve néztünk egymásra és a pincérre. Nagyon csalódottan jöttünk ki az étteremből, és megfogadtuk, hogy ide többé nem jövünk.
3994Nagyhuta, Kőkapu u. 2.
06 47 370 032
Szolgáltatások
vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre napi menü parkolási lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége