Magyarország első és (egyelőre) egyetlen autós szafari parkjában a Magyar Nemzeti Cirkusz és más cirkuszok munkájából kivont vadállatok békés mindennapjaiba csöppenhet bele a látogató. Fontos, hogy az út során az autóból nem szabad kiszállni. Azok se keseredjenek el, akiknek nincs lehetőségük autóval érkezni,, mert őket a Safari Vonat várja.
Az útvonal végén egy dinó parkon át vezet az út az Élmény parkba, ahol a harminc méteres magasságba emelkedő óriáskerékből, a Safari Eye-ről is megcsodálhatjuk a környéket. De a Mini Zoo állatsimogatóba is érdemes betérni, hiszen itt már tényleg testközelbe lehet kerülni a kengurukkal, nyuszikkal, lovakkal stb. A cirkuszi sátorba betérve 40 perces elődásokat is végig nézhetünk, de kihagyhatatlan program az elefánt tréning is. Térítés ellenében klasszikus vidámparkos játékokra is felülhetnek a gyerekek, példáual a mesekörhintára vagy a mesevonatra. A nagyobbak sem maradhatnak ki, hiszen céllövölde, dodgem is található a területen, de a bátrabbakat extrémebb adrenalinlöketet adó élmények is várják!
Kihagyhatatlan 2024. április 3.gyerekekkel járt itt
Mi a mai napon negyedik alkalommal járunk itt. Folyamatos fejlődés még érdekesebbé és vonzóbbá teszi a helyét.Van itt minden......A honlapon leírtak teljesen megfelel a valóságnak.
Kihagyhatatlan 2023. december 22.családjával járt itt
Felejthetetlen órákat töltöttünk itt, fantasztikus volt. Kisvonattal körbementünk, állatokat etethettünk, élménydús sétával zártuk a napot. Minden családnak szívből ajánlom!
Kihagyhatatlan 2023. december 18.gyerekekkel járt itt
Nagyon szuper hely. Színvonalas. A kisvonatról néztük meg az állatokat. Pár centire voltak tőlünk a cuki lámák, csacsik, bikák. A cirkuszi előadás ferfeteges volt. Két és fél óra önfeledt szórakozás.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 8 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.