Egyik kedvenc helyünk. Egyszerű, de finom ételek, a környezet pedig csodálatos. Nyáron különösen hangulatos a teraszon ülni, szemben a visegrádi vár, rendkívül szép :) A kedvenc ételeink: kisbojtár kedvence, és a camambert-rel töltött csirke. A kiszolgálás néha kicsit lasssú, de ez sem zavaró.
Nagymaroson a Hajókikötő mellett található a Maros étterem, amelynek minden adottsága meg lenne ahhoz, hogy valódi autentikus duna parti étteremmé válhasson, azaz van panoráma, egy gyönyörű folyó mellett, hajóforgalom, sétálóövezet, nagy terasz, formás épület. Baráti társasággal mentünk be, mivel egy folyó mellett adta magát egy finom halászlé elfogyasztása.
Első pillnatásra pozitívnak éreztük a helyet, és a kissé erős árakat betudtuk a környezet és a turistaforgalom hozta exkluzivitásnak. A problémák akkor kezdődtek, amikor a levesekre már sokat kellet várni, és amikor kihozták tapasztalni kellett, hogy a halászlé egy gyenge közepes, ami a csapaton belül általános vélemény volt. A marhahúsleves jó ízű volt, de kissé rágós húsokkal, a foghagymakrém leves, pedig egy média séf szavaival élve értelmezhetetlen. A leves után a főfogást nem vállaltuk be és elmentünk lángosozni. Az ételek igazán nem ütötték ki a biztosítékot, hiszen más ízlésvilág miatt ezek a fogások másoknak valószínüleg ízlenek, hiszen ahány ház annyi szokás. A csattanó a végén érkezett, amikor is a számlát kértük, és bár a társaság 3 láthatóan beazonosítható családból állt, automatikusan közös számlát hoztak, ami viszont nem volt részletezve, csak "étel" és "ital" szerepelt, annak pontos neve nem, így a pincérnek kellett lefordítani az egyes tételeket, hogy mi micsoda. A fizetési szándéknál kiderült, hogy se bankártyát se SZÉP kártyát nem fogad el a hely, ami felfoghatatlan egy turisztikailag forgalmas helyen. Ettől mindenkinek eldobta az ékszíjat az agya, és nagyon rossz szájízzel hagytuk el a helyet és biztosak voltunk hogy oda vissza nem megyünk.
Kicsit kocsikáztunk a duna kanyarnál és megéhezve jöttünk el ide már sokan ajánlották. Nem voltak sokan a kandaloban topogott a tűz hangulatos volt a belső kialakitás olyan autentikus nagymama feeling porcelanok régi dolgok én imádom ezeket ,ablaknál ülve szép kilatas a visegradi várra. halászlét ettünk mind 2 nek izlett nem volt baj vele . majd nyáron is elátogatunk akkor már a teraszon ülve .
Az étterem teraszán ebédeltünk nagyon szép volt az idő.Gyönyörű a kilátás nagyon kellemes a hely.Az éttermben rendezvény volt,ennek ellenére nagyon gyorsan megkaptuk az ételeket.Nagyon finom volt,a kiszolgálás gyors ,kedves és udvarias.Vendéglátósként ajánlom mindenkinek biztosan nem fog csalódni.
Hangulatos, a dunaparton lévő étterem. Festői kilátású teraszuk van ami a visegrádi várra néz. Az ételek ízletesek, az étlap is igen bőséges! Udvarias kiszolgálás, közepes árak. Minőségi borkínálatuk van az ételekhez amit nagyon tudtunk értékelni! Egyedi kívánságainkat is szívesen kivitelezték.