most üres volt az étterem,a terasz,de az asztalok tele voltak maradékokkal,koszos edényekkel, mi raktuk félre,hogy letudjunk ülni,már gyanús volt,hogy egy felszolgáló sem volt,vendég sem,hogy más az üzemeltető és mások a felszolgálók is. vártunk. jött,kértük a szokásos villányi kimért bort,amikor is a barátnőm megkérdezte,hogy van-e édes bor. a pincérnő ,van. akkor azt kérünk. kihozta,közbe megnéztük az étlapot és kiderült,hogy a villányi 300. -ft lett,de az édes bor nem kimért volt,hanem üveges 4. 500. -ft/7, dl. megkérdeztük,hogy miért nem mondta,hogy nem kimért,hanem üveges? elnézést kért és közölte,hogy a két deci 1. 200. -ft lesz, azaz a három 3. 600. -. a barátnőm sajnos beleivott,így már nem akartuk visszaküldeni,pedig azt kellett volna. a felszolgálónak meg is jegyeztük,hogy rendelésnél mondania kellett volna, hogy a villányi kimért,de az édes, üveges. nem mondta,ami szerintem becsapás. persze nekünk előbb az étlapot kellett volna megnézni,aztán rendelni. így mi is hibásak vagyunk. hát azt hiszem nem megyünk oda többet,majd máshonnan nézzük azt a gyönyörű panorámát.