Egy hétvégét töltöttünk a szállodában, ahol az első csalódás a szobában ért minket, meglepően szűkösnek, sötétnek és kényelmetlennek találtuk. És akkor még nem láttuk a fürdőszobát. . . ennél kisebbet elképzelni sem lehet! Furcsa megoldás a szobai mosdó is, egy fiókos szekrényen elhelyezve - ráadásul nem is stabilan.
Az étkezés átlagos, nem igazán éri el a 4*-os színvonalat! Kiemelnénk viszont a személyzet kedvességét - köszönet érte. Pároknak nem ajánlanánk, hagyjuk inkább a gyerekeseknek!
Oxigén Family Hotel válasza
Kedves Tóth Magdolna!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megtisztelte értékelésével szállodánkat és megosztotta velünk a véleményét, ezzel is segítve fejlődésünket!
Egy nemesi kúriából van kialakítva a szálloda, és stílusban ehhez próbáltunk illeszkedni például a különleges mosdókialakítással.
A szálloda kényelmes és csodaszép helyen van. Viszont ez az összes jó tulajdonsága. A személyzet képzetlen (vagy legalábbis nem a vendéglátásba való), barátságtalan, finoman szólva sincsenek a helyzet magaslatán. Január 2-3-4 én voltunk a szállodában. Előre foglaltuk a szállásunkat, mégis mire megérkeztünk az általunk foglalt lakosztály szerű szobát kiadták másnak.
16 éves gyermekünkkel egy földszinti babaágyas bekészítésű szobát kaptunk helyette. Elsőre még viccesen álltunk a helyzethez és miután szóvá tettük, hogy mi nem ezt foglaltuk, rövid várakoztatás után átadták az eredetileg foglalt szoba kártyáit. Ha valaki azt gondolná itt vége a történetnek, hát téved. Miután a bőröndjeinkkel feljutottunk a felsőbb emeletre örömmel nyitottuk a szobaajtót és akkor jött a döbbenet: a szobában már laktak. Hááááát elég kínos volt a jelenet, nekünk is és a szobában lakóknak is. Persze azonnal hátrálva visszacsuktuk az ajtót. A reklamálásomra a recepción még annyit sem tudtak mondani ezek után, hogy elnézést csak azt hajtogatták legyek szíves várakozni. Miután kértem egy vezetőt azért megoldódott a helyzet. A szálloda menedzsere kért ezután elnézést, és kárpótlást ajánlott. Az ott tartózkodás alatt már meg sem lepődtünk, hogy az étkezéseknél nem volt zökkenő mentes az utántöltés és ez itt nem a szolgálatot végző személyzet hibája volt, hiszen majd megszakadtak úgy dolgoztak csak éppen kevesen voltak. Azon pedig már hangosan mosolyogtunk hogy az esti halételre ki volt írva, hogy lazac pedig egyszerű pangasius volt csak jobban hangzott. Négy csillagosabb volt. Kellemesebben is eltudtuk volna képzelni az év kezdést. Biztos nem megyünk többet! Sőt mostanában a szilveszteri szálloda keresésnél olvastam, hogy egy magát felnőtt szállodaként hirdető hotel vezetője leírta, hogy az irányítása alá tartozik az Oxigen Zen Spa, hát innentől fogva már nem is voltam kíváncsi az ajánlatukra.
Nagyon jó kezdeményezés a Zen-hangulatú pihenőhelyek és ragyogó ötlet a baba-hotel. De nem együtt. Semmiképpen. Azt hiszem, ezt már többen több helyen megírták, nem is kívánok ebbe jobban beleméyedni. A környezet csodálatos, és ez a szálloda legjelentősebb előnye.
Nagyon szép és jó a wellness-részleg, ki kell választani az időpontot, amikor sem tömeg, sem sok gyerek, hogy valóban pihenni lehessen. Az étterem is kiváló (viszont itt is kikerülendő a gyerekzsivajban történő étkezés! ). A kiszolgálás nagyon jó, az ételek elégségesek, kiválóak, az éttermek impozánsak. A szobák viszont nehezen érik el a 4-csillagos szintet. Habár a berendezés szép, különleges és ízléses is, rendkívül szűkek, és ettől szinte levegőtlennek tűnnek. A fürdőszoba, azon kívül hogy szűk, még sötét is… elgondolkoztam, hogy más hogy oldja meg a sminkelést vagy a borotválkozást? Kimegy a hallba? Hall – nagyon szép, még (alkohollal üzemelő) kandalló is van. Számítógép is, akinek nincs laptopja vagy okos-telefonja, az is tudja élvezni a szálloda internet-elérését. Igaz, az asztal, amin van (ha éppen nem foglalt) egyik lába eltört, és folyton billeg… A hatalmas park is csodálatos - szerencsére minden évszakban. Összességében tudom ajánlani, ha ki lehet fogni valami kedvezményes csomagot.
Júliusban töltöttünk itt három gyerekkel két éjszakát. A kitűnő marketing miatt bíztunk benne, hogy minőségi helyen pihenhetünk. Maga a szálloda nagyon szép helyen fekszik, erdőkkel körülvéve. Aztán bejelentkeztünk. . . A beígért családi szoba abból állt, hogy egy normál szobába betuszkoltak három pótágyat - konrétan összehajtható kempingágyat - a gyerekek részére.
A szobában rettenetes hőség volt, mivel klíma nincs, az ablakot meg ugyan ki lehet nyitni, de ezzel betessékelünk egy csomó szúnyogot meg legyet, mert ugye szúnyogháló sincs. A szoba tehát egy privát szaunaként működik nyáron. . . Az étkezésekkel különösebb gond nem volt, jók voltak az ételek,apró kellemetlenség csupán a pincérek folyamatos tolakodása volt. Ki hogy van vele, engem kifejezetten zavar, ha vacsora közben öt percenként jön a pincér, hogy rám tuszkolja a csillagászati árra feltornázott italokat. Az i-re itt az tette fel a pontot, hogy míg mi, felnőttek a svédasztalnál válogattunk, addig egy élelmes pincér az asztalnál űlő gyerekektől vette fel a rendelést " Mit szeretnétek inni gyerekek ? " kedveskedő kérdéssel. Persze , ha szomjas a gyerek, rendel az ember, de azért ne legyen már pofátlan és várja meg , míg megjelenik egy felnőtt is. . . A wellness részleg kellemes, bár a medence vize nagyon hideg volt. A szálloda közvetlen környéke szép, de a rendben tartott rész minden elkerítés és átmenet nélkül egy elhanyagolt, gondozatlan területbe torkollik, méteres csalánbokrokkal. Mindent egybevetve: Jöttünk, láttunk, nem mennénk vissza. . .
Na ez a szálloda ahová nem vágyunk vissza! ! A képek és a marketing kiváló, de nem fedi a valóságot. Gyönyörű helyen fekszik, az éttermi kiszolgálás kitűnő. Már indulás előtt aggályaim voltak, mert telefonon nem lehetett elérni a szállodát, de megérkezésünkkor megértettem, hogy mi az oka.
Azt tapasztaltam, hogy hiába csörgött a telefon a recepciós nem vette fel, mert a mi bejelentkezésünkkel foglalatoskodott, így még azt sem tette meg, hogy felvegye, és kérje a türelmét a telefonálónak. A szobánk pici volt, a meghirdetett japán teaszeánsz abból állt, hogy kaptunk egy csésze teát. :( Ár-érték arány az eddigi szállodák közül az utolsó előtti helyet kapta nálunk, mert ennél rosszabbat már csak Szentgotthárd Gotth'Art Hotel tudta produkálni.
Nagyjából mindennel meg voltunk elégedve,gyermekeinknek ajánlottuk,ideális pihenőhely gyermekes pároknak. Akik szeretik a gyerekeket azokat nem zavarja a gyermekzsivaj,így aktívan tud pihenni kikapcsolódni. A szálloda az erdőben van,így az kirándulás-autó híján-eléggé körülményes,mivel a buszmenetrendhez kell igazodni. Mi jól éreztük magunkat,de vissza nem vágyuk. Egyszer jó volt.
A szoba szép, kényelmes volt. A wellness részleg is kellemes volt. A reggeli ciki volt. Kevés a személyzet, mindig várni kellett valamire, kenyérre, pohárra, tojásra. Szűk a svédasztalhoz a hely, alig lehetett hozzáférni. Szabadidős programjuk kiváló volt, borkóstolás, lovasfogaton szőlőskert látogatás, kirándulás Egerbe. Kisgyerekes családoknak ajánlom.
4*-os de nem volt klimatizálva a szoba, erre előre nem hívták fel a figyelmünket, még el is lettünk volna klíma nélkül, de szellőztetni kellet és nem volt szúnyogháló sem. Minden este legyeket hajkurásztunk! Hiába kértünk takarítást, nem sikerült megejteniük, 5 nap alatt! A csúcs a szombat esti Esküvő volt amit rászerveztek a kisgyerekes családokkal teli szállodára!
Olyan szobát kaptunk, ami egyből a Spa bejárata mellett volt, alattunk meg a személyzeti bejárat, így esély sem volt a csendes, nyugodt pihenésre. A szoba szép volt, az étteremmel és a menüvel meg voltunk elégedve. A medencénél és az élmény fürdőnél dohos pinceszag volt. Pároknak nem ajánlom, mert rajtunk kívül csak gyerekkel voltak, így zajos volt a reggeli és a vacsora is. Összességében nem voltunk elégedettek.
A 4 csillagos besorolásakor jó összeköttetésben lehetett a minősítővel. Kilépve az épületből messze átlagon aluli a környezet. Babakocsival lehetetlen a közlekedés, átgondolatlan koncepció, tisztátlan kültéri ülőalkalmatosságok és asztalok. A szállodához tartozó terület jó része gazos, rendezetlen.
Miért nincs akkor elkerítve a még rendezésre, kialakításra váró rész? A személyzet kezdő, hozzá nem értő. (A recepciós egy bababarát szállodában nem tudja, hogy mi a különbség egy rácsos kiságy és egy utazóágy között). Az üdvözlő ital létezéséről, távozáskor szereztünk tudomást. Félpanziós ellátáshoz semminemű ital nem jár a vacsorakor. Viszont szokatlanul túlárazott értéken hozzá lehet jutni. :). Első este a lefolyót ki kellett tisztítanom, mert a víz nem folyt le a zuhanyzóban (Kellően gusztustalan mutatvány volt. ) A mosdótál széléhez senki ne érjen, mert már billen is oldalra és szétcsúszik alul a lefolyó cső. Az ablakok piszkosak voltak a szobán, rég lehetett tisztítva. A falon több helyen lyukak vannak a gipszkartonban, ami papír zsebkendővel van bedugdosva. A select plus szobában a kád csak látványelem, víz nem jön a csapból. Baba svédasztal? Hát az általában kétféle bébiétel, ami ki van rakva és eheti a gyerek mindig ugyan azt. A baba mama szoba inkább egy gyenge tárolóhelységnek illik be. Salgó polcra rakott baba eszközök. A vízforraló vízköves, tisztátlan. A játszóház épülete igénytelen kivitelezés. - a felszereltsége jó. Összességében azt gondolom, hogy nincs megfelelő vezető a szálloda élén. Az elhelyezkedése, a táj adottságai pedig nem a szálloda érdeme!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár