Nagyon szép már kivülről lenyűgöző az épület. Belül igazi kastélyban érezhette az ember magát. Nagyon kedves a személyzet mindenben segitettek. Az étkezés minősége és mennyisége is kiválló. Valószinű hogy nyáron visszatérünk, mert a park is csodállatos igy télen is, de nyáron még kellemesebb lehet ott sétálgatni. A délutáni uzsonna is nagyon egyedi.
Céges konferenciára érkeztünk ide párommal, sok helyen jártunk már de elsőre nevettünk 1-2 dolgon, lásd 2 kitömött oroszlán a bejáratnál bent. Mivel ismerjük a tulajdonos gondolkozásmódját és életvitelét, elfogadtuk hogy itt minden az ő élgondolása alapján lett kialakítva, ami nem feltétlen egyezik a mi ízlésünkkel.
Ezen ha túl tudunk lépni egy teljesen élvezhető szolgáltatásokkal teli helyre érkezünk. Ahol nagyon finomak az ételek 4 csillagnak teljesen megfelelőek. A szobák kényelmesek. Bár nem tudom összeegyeztetni a modern kori csillárokat a középkori szoba kialakításával és a régi hadihajós festményeket. De kényelmes az biztos. A szálloda rendelkezik minden olyan felszereltséggel ami kell a 4 csillaghoz. Megéri 1 szer eljönni és pihenni itt.
Az épület új építésű, csodás. A beltér és a kültér egyaránt luxus kényelmet nyújt télen-nyáron egyaránt. Ami számunkra kellemetlen volt, hogy az ablakpárkányok tele voltak elpusztult háziléggyel. Mivel utószezonban voltunk ( szándékonsan, h. tudjunk pihenni)tudtuk, hogy kevesebb vendég lesz.
A nyugalom szigete ez a mesés szálloda. A gyönyörű kastélyban királynőnek éreztem magamat. Pazar berendezés, kifogástalan tisztasság, kedves személyzet, változatos, izletes ételek. Külön dicséretet érdemel az uzsonna meglepetés. A wellnes részleg hangulatos,a medencék különböző hőfokkal működnek, naponta tiszta törölköző.
Nem tudom, ki választotta ki a helyszínt, de egy kicsit fura a puszta közepén, a szegénysor kellős közepén egy 4 csillagos szálloda. . . . Alapvetően ez egy jó hotel, bár a játszópark mellette nem igazán üzemel, ami nekünk csalódás volt, hiszen ezért mentünk pont oda a gyerekekkel. és a honlapon meghirdetett "tengerparti" külső részleg sem működöt.
A személyzet nem túl kedves, kivéve a pincéreket. A recepciósból minden infót úgy kellett kicsiholni. A 8-kor meghirdetett reggelinél többször még 8 óra 10 -kor sem volt még semmi, és nem igazán kértek elnézést az ott már tömegben várakozó vendégektől. A befizetett előlegünkről nem is tudtak, úgy kellett kikeresnünk NEKÜNK a visszaigazoló számlát és bemutatni, mert az ő rendszerükben NEM SZEREPELT. Nekem egy kicsit tarhálás, hogy az amúgy nem túl olcsó szállodában egy 4 tagú család 2000 forintért fogyaszthat üdítőket/ étkezés, és kancsó vizet csak a céges bulis asztalokhoz raktak ki például, a többi vendégnek nem vittek. A medencék nagyon jók, bár a sós vízes medence kicsípi a gyerekek bőrét és a nagy vastartalom miatt befogja a ruhákat. Az ételek tényleg finomak, bár nem túl változatosak, néhány nap után ugyanazok ismétlődnek, a desszert pedig hanyagolható. A szobák szépek, igényesek, tiszták. A légkondit központilag üzemeltetik, ami nem mindig találkozott azzal, amit mi szerettünk volna hőmérsékletnek, a vendégek nem állíthatják maguknak. Jól el lehet tölteni itt pár napot, de kompromiszumokkal, és ha valakit nem zavar különösebben, hogy a szegénysorról nyíló 4 csillagosban üdülget és ezt az ablakból látja is. .
Már második alkalommal voltunk vendégek,minden nagyon szuper volt,kiszolgáló személyzet kedves,segítőkész minden tekintetben,kivéve a masszázs hölgy! A szauna szeánsz kiváló, a Wellness részleg is szép, rendezett,a vizi torna is remek, minden a vendégekért történik, a meglepetés uzsonna nemes gesztus.
A másik meglepetés a távozáskor ért a Wellness részleg a szálloda vezetőnek jelezte a masszázs hölgy reakcióját,ezért feljegyezték ha netán harmadszor is meglátogatom a szállodát egy masszázsra vendég vagyok. Remélem lesz alkalom rá én szeretnék még visszamenni.
Amikor lefoglaltuk a szobát, sejtettem, hogy nagyon szép szállodába megyünk, a valóság viszont felülmúlta az elképzeléseimet. Ahogy a hétköznapi, egyszerű falucskában egy utcán jobbra fordulsz és teljesen váratlanul egyszer csak ott van előtted a gyönyörű kastély, olyan hatással volt rám, mintha egy mesevilágban lennék.
A recepción olyan "megkülönböztetett" figyelmet kaptunk, mintha VIP vendégek érkeztek volna, és ez mindvégig jellemző volt a személyzetre. A hotel belső kiépítése, a szobák, a külső és belső wellness, az étteremről nem is beszélve, finom ízlésre valló, 5 csillagos szállodákat megszégyenítő luxus kivitelezésű, dicséret a tervező munkájának és a tulajdonosnak, igazi gyöngyszemet alkottak. Kétszer sírtam el magam, először, amikor megérkeztünk, a meghatódottságtól, másodszor, amikor kijelentkeztünk a szállodából . . . a szomorúságtól. Soha ilyen fényűzően nem éreztem még magam.
A hotel tényleg gyönyörű, szemet kápráztató berendezés, millió fényt szóró csillárok, pazar. Láthatóan dolgoznak a környezeten is, frissen ültetett rózsabokrok tömkelege a parkban. Az étkezés kiváló. Finom, házias ételek, udvarias, gyors, felszolgálók. Ami óriási csalódás, az a wellness. Pedig pazarul kialakított, gyönyörűen kivitelezett.
4 termálvizes jakuzzival rendelkezik, csak éppen a fúvókák nem működnek egyikben sem. Állítólag azért, mert a sós víz eltömíti a fúvókákat. Ami a legzavaróbb, hogy reggeltől estig hangosan szól a zene, pénteken déltájt lakodalmast játszottak. . . Már vártam, hol lehet lángost kapni. Népfürdő jellege rendkívül lehangoló. Szaunashow-t hirdettek szombatra, külsős vendégek is érkezhettek. Érkeztek is jócskán. Hozták magukkal az italt, az ételt, a medencében fogyasztották el. Senki sem szólt rájuk. Saját zenegépet állított be az egyik vendég, tuc-tuc zenét hallgattunk egy darabig, amíg meg nem kértem a wellness recepciósát, hogy ezt a zenét állítsák le. Több vendéggel beszélgettünk, hasonlóan vélekedtek, még az ott dolgozók közül is többen elmondták, hogy a problémával tisztában vannak, azonban senki sem keresi a megoldást. Felírattuk magunkat masszázsra, kiderült, hogy a masszőr vállalkozásban végzi a munkáját, a helyszínen kell készpénzben fizetni. Úgy került 10. 000,- Ft-ba a masszázs, hogy arról számlát nem kaptunk. Hasonlóval sem találkoztunk még. Mi biztosan nem térünk vissza. Igényes, kulturált kikapcsolódásra nem alkalmas.
Gyönyörű a hotel, mesébe illő az egész környezet, nem győztünk betelni a csodás látvánnyal mind a benti berendezést, mind a parkot illetően. Nekünk minden pozitív volt. Tetszett a szoba, az ellátás, a felszolgálók kedvessége, a wellness részleg és még sorolhatnám. Igazán uraknak érezhettük magunkat ebben a szállodában.
Kezdem a pozitív élményeinkkel. Maga a hotel és a hozzá tartozó kert tényleg gyönyörű, ehhez kétség nem fér. Élveztük a kinti és benti medencéket, a gyerekek és a felnőttek egyaránt megtalálták a nekik való helyet, kényelmesen elfértünk, volt elég napozó ágy.
A recepciónál valóban kedves és segítőkész a személyzet, az teljes panzió is jó ötlet, az uzsonnára felszolgált palacsintával együtt. A szobán is igazán szép volt. Azonban mindenkinek javasolom, hogy kérdezze meg foglalás előtt, hogy van-e esküvő az ott tartózkodás idején. A mi esetünkben volt, ez annyiban érintett minket, hogy egész éjszaka alig aludtunk, ugyanis a dj pult a szobánk alatt volt és a padló is rezgett, nem túlzok. Hajnalig buliztak a vendégek, nagyon zavaró volt mind a zene, mind a nyitott ablakon behallatszó beszélgetések. Csukott ablaknál pedig a melegtől nem lehetett aludni. A szobában nem volt olyan ablak, ahol kinézhettünk volna. A második emeleten kaptunk egy gyönyörű szobát, azonban csak tetőablakaink voltak, ráadásul az egyik szobában lévőket csak úgy tudtuk kinyitni, hogy az asztalra feltettem egy széket, így elértem az ablak kilincsét. Sok a légy mind az aulában, mind az étteremben. Kétszer is előfordult, hogy nem találtunk tiszta asztalt az étteremben, mivel az üres asztalok még nem voltak leszedve. Erre azt a választ kaptuk, hogy sajnos két felszolgáló is felmondott előző nap és nincs elég személyzet. A hotel mellett lévő játszó park kiábrándító. Lassan ellepi a gaz. Szerettünk volna hófánkozni, ezt jeleztük is, de sajnos a személyzet nem érkezett meg, így csalódottan távoztunk. Összességében élvezetes nyaralás volt, a hibákkal együtt is.