Nem messze Nyírbátor városközpontjától található a Wellness Hotel Bástya, amely családi vállalkozásként csaknem 20 éve várja vendégeit és rendszeres felújításokkal szolgálja ki az igényeket.
Először döntöttünk úgy a párommal, hogy ellátogatunk a Nyírségbe, így esett a választásunk a Bástya Wellness Hotelra, ahol nagyon kellemesen éreztük magunkat. Egy hatalmas szobát kaptunk, ami olyan volt mint egy uralkodói lakosztály. A wellnesstől kezdve az étkezésekig mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a házigazda vendégszeretete és az alkalmazottak segítőkészsége pedig példaértékű. Mindenképpen visszatérünk ide!
Szobák, amiknek nincsen ablaka. Amelyikben van 2, abból az egyik nem nyílik, a másik előtt egy szekrény áll! ! ? Kilincs a kézben maradt, másik szobában az ablak nem zárható, WC ajtó sem. Étterem és az étel hideg. Szilveszterkor, az étterem utcai ajtaja nem maradt bezárva, a hideg miatti reklamálásra a főnök üzente, hogy menjünk el táncolni!
! A reggeli szegényes, a müzliféléket nem ismerik! ! ? Előre ízesített kancsós tea, mint a menzán. Az ingyenes parkoló a 30 szobához kicsi, 5-6 autó fér csak be. Időnként elment az áram, erre az volt a magyarázat, hogy túlterhelt a hálózat, ha minden szoba foglalt! ! A tisztaság erősen kifogásolható, a szobákban és az étteremben is (pl. rúzsfoltos pohár).
Barátságos személyzet,nagyon jó kiszolgálás,ha kérés van és tudták teljesíteni megtették. Tetszett, a napközbeni all inclusive italfogyasztás /választékos/ ezenkivül édességek és gyümölcs is volt mindennap / amit napközben bármikor lehetet fogyasztani. Csak jót tudok írni. Amit hiányoltam, az csak a zöldségfélék /paradicsom, paprika,uborka/ hiánya a reggeliknél.
Jó ötlet volt a hotel tulajdonosától a welcome drink, illetve a szabad italfogyasztás 30. -án. A környezet nagyon kellemes, a hotel kívül és belül is ízléses. ugyanakkor. . . Furcsának találtam, hogy italt a vacsora mellé nem lehetett kérni. Azt is, hogy nem volt választási lehetőség az ételek között, mindig csak egy féle menü volt.
Ami teljesen elképesztett, az az volt, hogy szilveszter este minden pohár italért azonnal fizetni kellett. A bizalom ekkora hiányát még sehol sem tapasztaltam. Emiatt a lehető legkevesebbet rendeltünk a nejemmel. Bár a bizalmatlanság rontotta az élményt, de összességében jól éreztük magunkat.
A személyzet kedves, bár sok idejük nem volt foglalkozni a vendégekkel a szilveszteri előkészületek miatt. A szilveszteri csomagban meghírdetett dolgok némelyike nem teljesült, pl ajándék bekészítés a szobába, illetve szilveszteri szoba dekoráció. Ennek ellenére jól éreztük magunkat.
Alapvetően csalódás volt az ott eltöltött idő. Az all inclusive italfogyasztás nevetséges volt, csak a hotelben fogyasztott italokra és csak 30-ára vonatkozott, az étteremben, ami 5 méterre volt a hoteltől, ott már fizetni kellett az italokért! Az étel átlagos volt, egy jobb fajta menzán finomabban főznek!
A kiszolgálás kapkodó volt,kevés volt a személyzet ennyi vendéghez, a recepcióst sokszor nem lehetett megtalálni. Az őrzött parkolóba 5 autó fért be, azok is szűken. Valószínűleg nem mennénk oda vissza. Ezek tekintetében pénzkidobásnak érzem az ott kifizetett pénzt!