Nem messze Nyírbátor városközpontjától található a Wellness Hotel Bástya, amely családi vállalkozásként csaknem 20 éve várja vendégeit és rendszeres felújításokkal szolgálja ki az igényeket.
Tisztaság a szobában és a furdoszobában egyenlo a nullával. Megérkezéskor por mindenutt a szobában. Koszos szonyegek a furdoben. Áz ajtót a furdóbe nem lehetett zárni - mellesleg a wc is ott volt. A plafonon darabokban áll a penész. A klíma rettenetesen hangosan zúg. A szobai széf nincs semmihez rogzítve - inkább nem használtuk.
A meghirdetett svédasztalos reggeli nem volt svédasztalos, minden kiporciózva - 3 3 szelet felvágott és rántotta. A poharak és tányérok csorbák. Kávé csak ha kifizeti az ember, tea elore ízesítve, vaj nincs, joghurt nincs, zoldség nincs. A wellness kritikán aluli, hideg víz, koszos medence. Nem értem hogy kaphatott ez a szállás 3 csillagot, turistaszállásnak elmegy. Egyetlen plusz a személyzet kedvessége.
Nyírbátorról sok szépet és jót lehet hallani, nagy múlttal rendelkezik a város, és rengeteg túrista fordul meg évente. Biztos nagy az igény a szálláshelyekre, ám a Bástyát én senkinek sem tudnám ajánlani. Nem a személyzettel lenne gond, hanem a tulajdonosokkal. Az állandó parancsolgatás, kiabálás, a vendégek lenézése ( persze nem szemtől szembe) az megy.
Ritkán mondok egy helyről negatív kritikát, de most azt kellett tennem. Aki itt szeretne szállást foglalni, az kétszer gondolja meg. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik a véleményem, de ez a sajátom és én így gondolom.
Ugyan kritikus vagyok, de azért próbálok mindig valami pozitívumot is találni. Ez talán a második olyan hotel ahol nem tudok. A szoba borzasztóan színes, kavalkádos és giccses - túlzsúfolt, a Pantone színskála tíz százaléka megtalálható ami azért nem kevés valljuk be. Megnéztem a másik szobát (kollégám) na, az dettó ugyan ez volt.
Az étterem rész terméskővel rakott, ami nem lenn csúnya, csak valahogy nem az igazi, valami nem stimmelt. Az árak kifejezetten jók, de ez sajna minket ez nem vigasztalt, inkább megyek drágább hotelba, csak jól érezzem magam. Egyébként szinte mindenért külön fizetni kell (Klíma, szauna, etc. )A parkolás ingyenes a vendégek részére illetve a wifi is.
A szobánkat19 alig lehetett megközelíteni a ferde fal miatt, mosdó a szekrénytől használhatatlan, a férjem a WC-hez alig tudott hozzáférni. Túl zsúfolt szoba, tele ágyakkal, leszakadt szekrényajtó, hiányzó izzók, WC papír, koszos szőnyeg. Kár, de nem érte meg a kiadott pénzt. Nem erre számítottunk a hirdetés és az értékelések alapján.
Szobák, amiknek nincsen ablaka. Amelyikben van 2, abból az egyik nem nyílik, a másik előtt egy szekrény áll! ! ? Kilincs a kézben maradt, másik szobában az ablak nem zárható, WC ajtó sem. Étterem és az étel hideg. Szilveszterkor, az étterem utcai ajtaja nem maradt bezárva, a hideg miatti reklamálásra a főnök üzente, hogy menjünk el táncolni!
! A reggeli szegényes, a müzliféléket nem ismerik! ! ? Előre ízesített kancsós tea, mint a menzán. Az ingyenes parkoló a 30 szobához kicsi, 5-6 autó fér csak be. Időnként elment az áram, erre az volt a magyarázat, hogy túlterhelt a hálózat, ha minden szoba foglalt! ! A tisztaság erősen kifogásolható, a szobákban és az étteremben is (pl. rúzsfoltos pohár).
A szoba tisztasága hagyott kivánni valót. Pókháló néhol. Nem szembe tünő helyeken por vastagon. A szobán nem volt ablak , sem szellőző, igy nyitott ajtón lehetett csak szellőztetni. A hotel elhelyezkedése nagyon jo. A személyzet , kedves , rugalmas. Összeségében elfogadható a szállás hely , igaz egy kisebb felujitás , rekonstrukció ráférne.
Szilveszterre mentünk a feleségemmel. Az első napi vacsora disznótoros volt, a leves hideg, a hurka, kolbász szintén hideg. A második napi vacsora az már a szilveszteri volt, a kettő között óriás volt a különbség. A helyszín is más volt. A szállás átlagosnak mondható. Voltak apróbb hiányosságok pl.
a zuhanyrózsa rozsdás, a mosdó csap elfordulva, a fűtés egyik nap jó volt, a másik nap nem igazán, habár kicsi volt a szoba, így nem nagyon hült ki. Összeségében nézve voltunk már jobb helyen is ugyanilyen (3*) besorolással.
A hotel elhelyezkedese nagyon jo. Szinte a varos sziveben van. Kulsoleg egy nagyon szep hotel. A recepciosm holgyek nagyon kedvesek es nagyon csinosak:). A szolgaltatasok teren viszont meg lenne nehany dolog amit negativumkent kell leirnom. A szoba amelyikbe kerultunk egy szep nagy szoba volt, ,, kenyelmes nagy frqnciq aggyal.
Egyetlen nagy problema hogy a szobanak nem volt ablaka. Azonkivul olyan aprosagok voltak meg hogy a szobaban a parkett nagyon egyenletlen volt a falon es plafonon repedesek elrejtesenek nyomai, a szerkeny hata kiesve, a legkondicionalo hideg helyett meleget fujt, illetve egy masik aprosag hogy 2 napi aramkimaradas miatt a szobaban nem volt aram. A hutoszekreny csak a folyoson talalhato, amiben a mas vendegek etelei epp romlo, rothadofelben voltak, illetve, teljesen le volt fagyva a fagyasztoresz. Negativum meg a vendegek szamara megfeleloen kialakitott parkolo. A szemetet 2 napig nem vittek ki a szboabol. Javaslat az uzemeltetoknek: neha megejthetnenek tatarozasi munkalatokat azert az egesz hotelen.
A hellyel különösebb gond nem volt. Furcsa volt a hogy a személyzet utcai ruhában volt. Legalább az ebéd felszolgálásánál lehetett volna rajtuk egyszínű poló. A három nap alatt mindig volt gomba, ilyen- olyan változatban. Gondolom felhasználták a megbontott adagot. . . A sütemény valószinüleg fagyasztott volt.
A személyzet kedves, számukra fontos, hogy a vendég jól érezze magát. A szoba amiben voltunk, lepukkant bútorzattal felszerelt, a padló egyenetlen, az ablak szellőztetésre alkalmatlan, a fürdőszobában a zuhanyzó nagyon gáz, elavult, felújításra, cserére szorul a csempe. Az ágy alatt vastagon állt a por, a villanyaljzat lógott ki a falból.
Minden bizonnyal vannak szebb és vendégváróbb szobák is, ez nem az volt. Az éttermi szolgáltatással meg voltunk elégedve. A wellness részleg a telt háznak köszönhetően túlzsúfolt volt.