Egy szép, feltűnően tágas apartmant kaptunk. A nappaliban kényelmes kinyitható kanapé, sarok ülőgarnitúra, több szék, a hálószoba is akkora, hogy akár még táncolni is lehet benne. A szokásos kapszulás kávéfőző, tea bekészítés is rendben volt. A fürdőszoba elegáns sötétszürke csempékkel, a hatalmas tükör mögött rejtett világítással igen tetszetős volt. Az egész épületre jellemzőek a nagy üvegfelületek, melyek a minimál díszítés mellett is kellemes légkört varázsoltak ide. A hangszigetelés tökéletes, lift mellett volt a szoba, semmit sem érzékeltünk belőle. Érkezés után a recepció mellett az uzsonna, apró sütemény, gyümölcs, kávéfélék és gépi üdítő kínálatból állt. A vacsora meglepetése - természetesen a szokásos 3 féle leves, többféle sült, köret, saláták, zöldségek, tészták, gyümölcsök, sütemények mellett - egy igen finomra sikerült káposztás tészta volt, melynek sikerét mi sem igazolta jobban, hogy nem győzték feltölteni. Ugyanezen az asztalon lévő fekete kagylók pedig csak ott árválkodtak az edényben. Természetesen: sertés, marha, hal, kacsa és csirke húsok közül is választhattak akik nem a vega étkezést részesítik előnyben. A megrendelt ellátás tartalmazott néhány rövid italt, sört, bort, gépi üdítőket, az üveges szénsavast külön kellett fizetni, illetve a szobára lehetett íratni. A reggelinél is kellően bőséges volt a választék, s a sort a 4 *-os szállodákban már elmaradhatatlan pezsgő zárta. A szűkített ebédnél 2 féle leves, kb. fele annyi főétel kínálat volt, mint vacsoránál, de éhen senki sem maradt. A fürdőbe zárt, fűtött folyosón lehet átmenni, a fogyasztást a kapott karórára lehet terhelni. Mivel a fürdőben mi törzsvendégek vagyunk, így újdonságot nem igazán találtunk. A szokásos tisztaság fogadott mindenütt, a medencék és a fürdőtér hőfokán nem spóroltak, az élményelemek működtek, a sodrófolyő páratlan, a hullámmedence páros órákban üzemelt. Ez utóbbiban is termálvíz van, mely kellemes 30 C fokos, itt lehet úszkálni. A kedvenc kinti ülőmedencét megtöltötték a szálló vendégek, mely már hétköznap is kicsinek bizonyul, főleg úgy, hogy a városi Júlia Fürdő és a sóstói Fürdőház is zárva van. Megnéztük a szálloda 4-ik emeletén lévő kis wellnesst is, mely ízléses, kellemes, csendes pihenést nyújthat. Szauna a teraszon is van. A konditerem jól felszerelt, a gyerekeknek játszószoba áll rendelkezésre. Mi nagyon jól éreztük magunkat ezen a kis villámlátogatáson, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a párom javasolta, novemberben újra jöjjünk el ide, jobb a békesség, így én nem fogok vitatkozni vele, inkább örömmel "szót fogadok" !