Egy 12 fős társasággal vacsoráztunk a különteremben. Nagyon kedvesek voltak a pincérek, az ételek minősége, elkészítése, mennyisége kifogástalan! A töltött káposztájuk páratlan, gazdag ízvilágú, apró kis lakodalmas falatkák. Bőségtáljaikban megtalálja a vegetáriánus vendég is a számára megfelelő ételt.
Eldugott helyen van. A GPS koordináták alapján nehezen de meg lehet közelíteni, zsákutcába irányít 2 lehetõség alapján is, sajnos a parkolás az nem megoldott. Személyautóval még talán leparkol valahol valaki, de autóbuszos kirándulással ne is gondolgozzanak róla. Az étel nem volt ízletes.
Lehethogy aki egyéni látogatást tesz az frissen kapja az ételt, de aki csoportosan érkezik az talán nem lesz megelégedve. Kettes kategóriába van besorolva az étterem , ez jellemzõ is. Nem nagyon szeretek negatív véleményt adni, az az igazság de a mosdó, sem volt patyolat tiszta. A toalettpapír adagoló széttnyitva kifeszítve volt. Ami a kéztörlõt ihleti az minõségi volt az adagolóval együtt, ezt meg tudom fontolni hisz ezen a téren dolgozom. Egy mondatba foglalnám hogy a környékbelieknek ajánlatos jobban.