Nagyon kedves mosolygós hölgy felszolgálóval találkoztunk, tiszta és igényes a mosdó, finomak az ételek, kedves és gyors volt a kiszolgálás, szinte tökéletes. A cappucino viszont sajnos nem cappucino. Latte pohárban meleg tejes kávé tejszinhabbal, szivoszállal. Ezt sajnálom, de azért 5 ös :) Mindenkinek ajánlani fogom.
Valóban egy jó kis hely! Bár az, hogy kicsi az túlzás mert ilyen nagy befogadó kapacitású étterem nem sok van szerintem! Egy menüre tértem be melyet 2 percen beül hoztak! A leves az nagyon finom volt a második az is jó viszont a hasábburgonya már egy kicsit meg volt meredve! A menühöz lehet választani korlátozás nélkül salátát és sütit!
Persze ha jut mert nekem már sütemény nem jutott! A kiszolgáló személyzet kizárólag fiatal és mosolygós hölgyekből áll akik szépen és egyformán vannak felöltözve! Hangulatos több helyiségből álló étterem! Ár/érték elfogadható! Tisztaság is teljesen jó még akkor is ha figyelembe veszem a jelenlévők létszámát!
Több éve járunk már az étterembe és mindíg azt kapjuk amit várunk. Semmi gond nem volt még az ételekkel és a kiszolgálással sem. Kedves dolgozók, gyors kiszolgálás, kellemes hangulat. A városban az egyik legjobb étterem, reméljük hosszú évekig megmarad a színvonal és az ételek minősége. Az étel adagok bőségesek, ár-érték arányban tökéletesen megfelelnek.