Először és utoljára jártunk itt. Bár az étterem fekvése nagyon jó, sem a kiszolgálással sem az étellel nem voltunk elégedettek. Igaz nem pizzát ettünk hanem tésztafélét bevallom én még ilyen kis adagot nem láttam sehol. Ezért a 10 szem ravioli-ért a 2500 ft igencsak húzós volt.
A párom étele olyan szinten íztelen volt mintha egy adag vízben kifőtt tésztát tettek volna elé. Utólag érdemes lett volna megkóstoltatni a szakáccsal, hogy vajon neki ízlett volna-e. Igaz félig éhen maradtam de örülök, hogy mást nem kértem mert a guta ütött volna meg ennyi pénzért. A pincér miután a párom mondta, hogy íztelen az étel már nem igazán foglalkozott azzal, hogy esetleg valamit javítson a helyzeten, szerintem alig várta hogy elhúzzunk. Ezek után mondanom sem kell hogy nem adtunk egy fillér borravalót sem ami valószínűleg szintén nem tetszett, így köszönés nélkül hagytuk el a helyet.
Felszolgálás 5 ös, kedvesek és udvariasak voltak, tudnak mosolyogni. A konyha 5 ös, külön élmény hogy belátni a konyhára. :) Utánozhatatlan, vékony pizzatészta. És még házhoz szállítást is vállalnak. Árai lehet azért erősebbek mint a város pizzázói, mert ez igazi minőség, és Sóstó szívében kapott helyet az étterem. Csak így tovább, mindenkinek ajánlom. Imádom :)
Nyíregyháza legjobb pizzázója - gyönyörű környezetben. Udvarias, kedves, gyors kiszolgálás hatalmas pizzákkal, mindez megspékelve hangulatos zenével. :) Nyáron imádunk kiülni a tó partjára, télen pedig a fűtött,fedett terasz helyiségbe. Az árak városi viszonylatban teljesen átlagosak. Igen kedvelt hely, így talán érdemesebb előre asztalt foglalni.
Barátaimmal szerettünk volna beülni az étterembe, mert még sóstón ezt nem próbáltuk ki. Több üres asztalnál próbálkoztunk, de a pincér mindegyikre azt mondta, hogy foglalt. Ezek után átmentünk a megszokott éttermünkbe, és ezt nem is lesz kedvünk többé kipróbálni. Pedig jó helyen van, a tó partján is van terasza, szép az egész, és mégcsak nem is ebédidőben jártunk ott.
Hangulatos étterem Sóstón a tó partján. Nem olcsó, viszont minden friss és ízletes. A tengeri herkentyűk és a többi alapanyag sem fagyasztott. A pizza is finom, vékonytésztás. A kiszolgálás kedves. Többször jártunk itt, egy alkalommal kértem a pincérnőt, hogy turmixoltassa össze a zöldséglevest a 10 hónapos kislányomban.
Kellemes víz fölé épített teraszon ültünk, kánikulában. A felszolgálás kifogástalan volt, azonnal érkeztek a hideg sörök az ételek pedig tűzforrón frissen gusztusosan tálalva. Ettünk pizzát, ami vékony tésztás, de óriási méretű volt, a tészta mindenféle tengeri finomsággal köztük két jól megtermett rákkal isteni finom volt.
A maradékot szó nélkül becsomagolták. A mellékhelység patyolat tiszta és tágas gyönyörű, jól felszerelt. A számlától nem estünk hanyatt, de mi a budapestihez vagyunk szokva, átlagos áraik vannak. Színvonalas jó étterem csak ajánlani tudom igazi meglepés volt.