A Hotel Barbizon egyedi és utánozhatatlan. Igazi 3 in 1: hotel, klub, színház. Idilli környezetben, a strandfürdő mögötti fenyőfaligetben helyezkedik el. Szállodánk 18 kényelmes, zuhanyzós vagy fürdőkádas szobával várja a vendégeket. Szállóvendégeink a nap 24 órájában díjmentesen igénybe vehetik a szaunát és a szabadtéri termálmedencét.
Ez utóbbi a szomszédos strandfürdőből átvezetett 52 C°–os termálvízzel várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. A péntek és szombat éjszakákat a bulizni szerető vendégeink figyelmébe ajánljuk! Ezeken a napokon működik a szálloda földszintjén a nyíregyháziak által okkal közkedvelt Beatles Nosztalgia Club. A fergeteges szórakozást videó retró & sláger partival biztosítjuk. A klub - országos szinten is egyedinek mondható - pálinkapultjában 101 féle pálinkával ismerkedhetnek meg a vendégek. A klubba a belépő szállóvendégeinknek díjmentes! Nyáron és kora ősszel a 600 főt befogadó Barbizon Szabadtéri Színház, télen és tavasszal pedig a 180 fős Pódium Színpad előadásai nyújtanak további felhőtlen szórakozási lehetőséget.
Írják az 52 fokos termálvizet. Nem tiszta és kb. 28 fokos hideg víz fogadott a termálnak hirdetett medencében. Szóltam a recepción, de ott elutasítóan azt mondták, hogy naponta kétszer töltik föl a medencét, nem tud mit tenni. Még szerencse, hogy a szomszédos strandon éjszakai fürdőzés volt, és 5000 Ft-unk bánta, de átmentünk oda.
Végülis jót tettek velünk, sokkal hangulatosabb programunk volt így, mint a szálloda "lábmosója". Nekünk nem töltötték föl a medencét, de mikor jöttünk vissza a strandról láttuk és mondták mások, nekik igen. Amit hirdet egy hely magáról, én azt is szoktam várni. Éjjel 2-ig az éjszakai fürdőzős napokon nehéz a dübörgő zenétől a szobákban pihenni. Ha ez a rossz élményünk nem lett volna, akkor talán a tisztaságot, a hangulatos és különleges környezetet, a pazar reggelit írtam volna most a jellemzésben, amik viszont szintén igazak a szálláshelyre.
A szallodaval minden rendben,tisztasag,kenyelem szempontjabol,negy agyas szobat valasztottunk ami az utolso emeleten van. Reggeli svedasztalos,nincs a szoba araban de egy ezresert jol laktunk. VISZONT! Aki pihenni ,ejszaka aludni szeretne,foleg ha gyerekkel erkezik,az nincs mit keressen itt hetvegen. 400-500 ember mulat a foldszinti diszkoban-klubban hajnalig.
Mint szálláshely nem ad túl sok szolgáltatást, de árban sincs elszállva. A recepciósok furán egykedvűek, de azért segítőkészek. Az elhelyezkedés nagyon jó. Szép és hangulatos a kert. Áprilisban még nem voltak programok, de nyáron gondolom nem a zavartalan alvásról szólnak az éjszakák . . . elnézve a hatalmas bárt és kerthelyiséget.
A szobánk egyik terasza az udvaron lévő színpadra és hatalmas fekete fenyőkre nézett. Előadások idején ez nagyon hangulatos lehet. A szoba tiszta volt. A lakosztály egy nagy családnak is megfelel, több elszeparált helyiségével. Árban kedvező. Egy étkező sarok viszont hiányzik. Az étkezést nehezen tudtuk csak megoldani (főleg a reggelit), amikor nem akartunk étterembe menni. Víz csak a fürdőszobában van, egy kis mosdókagylónál a wc mellett. A fürdőszobának/wc-nek nincs külön szellőzése. A szobák fele lehet csak szellőztetni. Ár/érték arányban viszont jónak mondható. Rövidebb (egy-két napos) ott tartózkodásra ajánlom.
Epp most erkeztunk meg haza a Barbizon hotelbol. A sok dicseret hatasara valasztottuk a hotelt a potszilveszterunk szinhelyeve. Hat a szalloda berendezese mar elegge le van lakva ,de tiszta rendes volt. A recepcios ur udvarias es kezseges. A kinti termalvizes medencekbol csak 3 mukodott, de a vendegek. szamahoz kepest eleg volt, a viz tisztasaga kifogasolhato volt.
Pnancsikoltunk es pentek- szombaton a hatalmas es nagyon szep barban tancolhattunk, koktelozhattunk is hajnalig. Tenyleg csak olyan menjen oda szombaton aki mulatni akar, a rengeteg vendeg es a zene mellett aludni kizart hogy lehetne 4-ig. Nem reggeliztunk, ezert az etkezest nem jellemzem.
Nagyon kedves, rugalmas a személyzet Nagyon jó, hogy a hotelnek vannak saját medencéi is, és hogy a strand mellett van.A reggeli nagyon finom. Aki szeret fürdeni, az mindenképpen ltogasson el ide.
Nem vagyunk sehol visszajáró vendégek, ez a hely kivétel. Ha egyszer voltál itt, visszahúz. Ne várj luxusszállodát, ez vhogy egy külön kategória. Egyedi és utánozhatatlan hangulattal. Mi először a főépületben aludtunk, most pedig a kerti lakban. Az udvaron már építettek egy kis úszó-és gyerekmedencét is, aminek biztosan sokan örülnek.
A mi kedvencünk a teraszos, állandóan csobogó teraszos, gyógyvizes sziklamedence, ahol akár télen is, akár éjszakába nyúlóan, egy üveg bor mellett beszélgethetsz a barátaiddal, családoddal. Csodás, hogy akár két személy kedvéért is feltöltik este a medencét,beizzítják a szaunát. A kisállatodért itt nem kell fizetni. (Parádsasváron a pici cica egy éjre 9000 Ft lett volna! ! ! Vicces, nem? ) A fürdőbe nyáron közvetlen átjárás van, bár azt ne várd,hogy ennyire alacsony szállásdíj mellet (4 éve is ennyi volt ! ) ez ingyenes legyen. Az állatpark is közel van. [moderálva - a szerk. ] Gyakorlati jótanács: Mielőtt időpontot fixálsz, kérdezd a recepciót az aktuális programokról a szállodában. Lehet, hogy pont discót, vagy színházi előadást szeretnél, lehet, hogy pont nem. Voltunk már 4csillagos szállodában is Nyíregyházán, de 12 egy tucat. Ha már elolvastad értékelésemet a Barbizonról, higgy nekem:legalább egyszer az életben el kell ide jönnöd.
Tavaly télen voltunk itt, nagy hóban, hidegben. A kültéri medence valami csoda :) kint szakad a hó, a medencében pedig csobog a melegvíz, egy pohár borral a kézben nagyon élvezetes a szemben lévő fákra kifeszített kivetítőn meccset nézni :) Az éjszakai bár is nagyon hangulatos és kifejezetten pörgős ott az élet.
Véletlenül találtam a Hotelre! Nagyon meg tetszett a rengeteg fa meg a termálvizes medence. A hotel kinézete a sok fa bútorokkal. Mindenkinek ajánlom egyszer menjen el. A személyzet nagyon udvarias a reggeli választékos és ízletes. A medencék jól kivannak találva és nagyon jó a termálvíz. Könnyen meg közelíhetőséggel örzött parkoló. Én még szeretnék egy párszor vissza menni.
Nagyon kellemes, exkluzív szálloda, jó megközelíthetőséggel, őrzött parkolóval. A szálloda luxuskivitlű, saját gyógyvízű fürdővel. A Bár nagy befogadóképességű, minden igényt kielégít. A koszt kiváló volt, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész. A szobák tiszták, kényelmesek. A város nagyon szép, az Állatkert különösen tetszett.
Véletlenül akadt a kedvesem Barbizonra a neten, ami Sóstón található. Amikor megnéztük a képeket "beleszerelmesedtünk" és szinte egyszerre mondtuk, hogy ezt meg kell nézni. Kedves személyzet fogadott, de a "mindenholfa" látvány teljesen lenyűgözött. Végigvezettek az összes helyiségen, ahol mást nem lehet, csak csodálattal adózni annak, aki ezt megálmodta és megvalósította.
. . Ennyi szépséget egy helyen ritkán látni. Minden egyedi, nem tömegáruból készült. Mindenhol azt éreztük, hogy aki ezt megálmodta, a természet szerelmese. Van szabadtéri színház, kivetítő, van bulizásra alkalmas hely a fiataloknak. Emellett van egy négyszintes gyógymedence, ami szintenként más hőmérsékletű, állandóan folyik a víz, miáltal kristálytiszta. Az alsó szinten pedig bárszékek, ahol "vízbeláblógatásosan" lehet fogyasztani. Mi novemberben voltunk, ezt nem tudtuk megtapasztalni. Csak reggeli van sajnos, ebédelni máshol kellett, de ez nem volt gond. A tulajdonos is jött szaunázni, aztán beszélgetni és borral kínált bennünket a gyógyvizes medencében, ami nagyon jóleső érzés volt. Máshol ilyet még nem tapasztaltunk. Közvetlen, kedves ember. Nyáron át lehet menni egy kis kapun a strandra. Ide vissza kell menni.