Dunántúlról érkeztünk. Idén jártunk először Szabolcsban 4 tagú családommal és idősebb szüleinkkel,hogy együtt töltsünk a nyárból pár napot. Az Állatpark volt a fő cél,mivel ismerőseink már jártak itt. A Dzsungelt a honlapon találtuk. A 2 ágyas és zuhanyzós családi szobát márciusban foglaltuk. Nem csalódtunk.
A családi szoba a parkolóra nézett. Ami meglepetés volt számunkra,klíma is volt a szobánkban,de ez nincs a honlapon. Gondolom azért, mert nincs minden szobában,a 2 ágyasban sem volt. A klíma nincs az árban,de ez így nagyon pénztárcabarát. A szobák szépek, tiszták,minden kényelmet kielégít,ami pár nap pihenéshez kell. Akár minden nap mehettünk a gyerekekkel az Állatparkba. Óriási élmény volt! ! ! ! A reggeli svédasztalos, de senki ne várjon luxusreggelit (virsli, rántotta, felvágottak,pékáru, italok), de bőségesen lehetett szedni, az asztalt folyamatosan töltötték. Az épület maga tényleg régi, valami gyerektáborhely lehetett, de látszik, hogy folyamatosan újítgatják, modernizálják. A személyzet is nagyon segítőkész, a legkedvezőbb ajánlásokkal láttak el éttermekben és kikapcsolódásban is. Amit mindenkinek tovább ajánlani tudok, hazafelé Tokajt ne hagyja ki senki! Igazi természetes tiszai környezet, igazi halászlé, harcsapaprikás várt minket ebédre. A Dzsungel a család kedvence lesz! Visszatérünk!
4 csodás nap! Minden évben legalább kétszer ellátogatunk az állatkertbe. Állítjuk, hogy Magyarország legjobb állatparkja. Nagyon szép az környezet. Az állatoknak bőven van helye. A négy nap alatt most végre az összes állatbemutatót végig tudtuk nézni. (papagáj,fóka, cápaetetés stb. ) Az időjárás csak az utolsó napon vacakolt egy kicsit.
Ősszel újra meglátogatjuk. A Hotel tiszta, kényelmes. A reggeli is megfelelő. A személyzet kedves, figyelmes és segítőkész. Jó lenne, ha a klíma használatát tartalmazná az ár, illetve lenne egy felszerelt konyha, ahol a családok étkezhetnének.
Nyíregyházi állatkert volt a fő úti célunk, ezért is választottuk ezt a hotelt. Előre megnéztem, hogy mire is számíthatunk ezért nem vártunk wellness és 4 csillagos hotelt. . . . . . ,de nagyon kellemesen csalódtunk. Az épület régi időkből maradt ránk, de megfelelően felújították, kényelmes és tiszta nagy szobák.
Egy kapu választ el az állatkerttől és szerencsére nem a főbejáraton kell bemenni ahol mindig tömeg van. Gyereknap volt ezen a hétvégén így még több program és ember volt, de az állatpark nagy így eloszlott a tömeg. A parkot gyerekekkel egy nap alatt bejárni nem lehetett volna, hacsak nem úgy hogy a végére már csak vonszolni lehetett volna őket és egyáltalán nem az élvezet dominált volna. Így kényelmesen bemehettünk akár mind a három nap is. Egy dolog amiben a hotel emelhetné a színvonalát az a reggeli választék, mert 1200 forintért fejenként azért többet várna az ember, főleg a gyerekek részére lehetett volna kalács vagy péksütemény. Összességében nagyon kelleme hétvégét töltöttünk itt.
Nagyon kellemes három napot töltöttünk itt el barátainkkal. A szállás és az árban fel nem tüntetett, ám de kötelező. reggeli átlagos volt. Ez utőbbi estében mindkét nap ugyanazt kaptuk. A hotel elhelyezkedése viszont nagyon szép. Az állatpark és a tó remek kikapcsolódást nyújtott. A személyzet segítőkész volt. Hiányoltuk, hogy üdítőt, kávét csak automatákból tudtuk beszerezni.
Egy év után tértünk vissza ide, mivel ez az ideális választás az állatkerti látogatáshoz. Nagy meglepetésünkre színvonalbeli változás történt, a szobák felújításra kerültek, szerintem 2 csillagot meghaladva néznek ki. A fürdőszoba valóban kicsit régiesebb és elég kicsi, de a célnak megfelel. A reggeli kínálata is bőséges, finom. Kiemelném a kedves személyzetet.
Többször jártunk már a Dzsungel hotelban. 2 év elteltével idén is ellátogattunk ide családommal. A gyermekeink rajonganak az állatokért, ezért ha lehetőségünk adódik, eltöltünk itt 1-1 hétvégét. Nem csak a gyerekek, de mi szülők is el vagyunk ragadtatva az Állatpark szenzációitól.
Aminek igazán örülünk, hogy a korábbi szenzációkat is újra és újra meg lehet nézni, így a gyerekek korábbi élményei is előjönnek az újdonságok mellett. Nem terveztük előre az utazást, de a szép tavaszi idő elcsábított minket. Nagyon nehezen, csak véletlenül sikerült szobát kapnunk. A szálloda külső képe igaz semmit nem változott az évek alatt, még mindig retro, már rá férne egy kis felújítás. A szobákat illetően nem várunk el luxust, fő szempont a tisztaság és a pihentető éjszakai alvás, mivel a nap nagy részét az Állatparkban töltjük a gyerekekkel. A sóstói tóra néző szobák kaptunk. A sokkal kisebb fürdőszoba ellenére, a szobarész kényelmes és tágas. A franciaágyon és a 2 heverőn kényelmesen elfértünk. Allergiásoknak kifejezetten ajánlom, nincs padlószőnyeg, a párna is antiallergén, abszolút pormentes. (zárt ablaknál) Szembetűnő, hogy a szokásos retro hangulat ellenére a szobák a mai igények szerinti szolgáltatásokat nyújtják. Kényelmes ágyak, új bútorok, LCD televízió, normál hűtőszekrény a szobában. A személyzet /ide értem a recepciósokat és a takarítókat is/ kedves, segítőkész, jól felkészült. Minden kívánságunkat, kérésünket azonnal teljesítették. Naponta rendet raktak a szobában, a gyerekek okozta morzsálásokat felporszívózták, szemetest ürítettek, de nagyobb takarítást is kérhettünk volna. Ez igazán nem 2 csillag színvonal! ! ! ! A szolgáltatásokban folyamatos a fejlődés, követik a vendégek igényeit. A reggeli választékán talán lehetne változtatni. A szoba, a kényelem, a higiénia, olcsóbb szállás kategória számunkra elsődleges szempont. Szinte otthon érezzük magunkat bármennyiszer visszalátogatunk. Senkit ne tévesszen meg a retros szállás, foglaljon nyugodtan! Ajánlani tudom mindenkinek! Csak így tovább Dzsungel Hotel! Családként szeretünk!
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat! Azt kaptuk, amit egy 2**-os szállodától vártunk. Idén egy építkezés volt a szomszédban, de a szálloda idejében értesített minket, annak ellenére hogy már áprilisban lefoglaltuk a szállást, de emiatt nem mondtuk vissza.
Leginkább az Állatpark újdonságai miatt látogatunk el minden évben a Dzsungel Hotelbe, mivel ár-érték arányában nagyon jónak tartjuk. Ha nem itt szálltunk volna meg az állatkerti belépő majdnem 10 ezer Ft lett volna, de így minden a 2 nap bemehettünk és újra megnézhettük a gyerekek kedvenc állatait. Ha így számolom fél szállásdíjon aludtunk a szállodában, mivel nem fizettünk belépőt. Idén egy tóparti zuhanyzós családi szobát kaptunk, sajnos későn foglaltunk. Egyedüli problémám volt, hogy itt nem volt klíma a szobában és nagyon meleg volt a nyár. De a hely igazán barátságos, tiszta a környezet és a mindig mosolygó személyzet segítőkész volt! Jövőre újra találkozunk! :)
Fantasztikusan éreztük magunkat a hotel dzsungelben. Mi először jártunk nyíregyházán a párommal, és nagyon kellemes csalódás volt. A flamingó lakosztályban szálltunk meg, érdemes volt már januárban lefoglalni, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A személyzet segítőkész, kedves, mosolygós, az állatpark csodálatos.
Egy két csillagos szállodától jóval kisebb elvárásaink voltak, de sikerült felül múlni. Még idén visszatérünk, és remélhetőleg jövő nyáron is sikerül újra ellátogatni. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Nekünk nagyon tetszett a szállás. Főként azért mert korlátlan belépés volt az állatkertbe, ugy hogy a kisunoka ebéd után aludt egyet a szálláson, majd délután visszamentünk folytattuk az állatkerti sétát. Kimondottan tudom ajánlani gyerekes családoknak. Szálló belső tere is nagyon hangulatos.
Reggeli kifogástalan, az ebédet vacsorát pedig megoldottuk . Nem készültünk nagy igényekkel, igy amire számitottunk annak nagyon eleget tett a Hotel Dzsungel.
A két csillagos szállóban foglaltunk szobát mert - az unokák miatt - az utazás alapvető célja az állatpark látogatás volt és a szálló gyakorlatilag az állatkerten belül van. A három nap után mi elégedettek, a gyerekek kimondottan boldogok voltak. ( Az állatkert nagy területen van, minden nap volt mit megnézni kényelmesen, sietés nélkül.
Ha elfáradtunk visszamentünk a szállodába, majd egy-két óra múlva ismét sétáltunk egyet. )
A kompromisszumot a az épület jellege, a szobák berendezése, az étterem választéka igényelt, de ezek - persze egyéni igényektől függően - elfogadhatóak és a szálló ajánlata alapján előzetesen ismertek voltak.