AZ Őrség fővárosában ŐRISZENTPÉTEREN ,családias környezetben várjuk Kedves Vendégeinket . Tájjellegű ételeink/dödölle, vasi paprikás pecsanye, tökös-mákos rétes/gasztronomiai élvezete mellett csoportos és családi rendezvények szervezésével állunk az Önök rendelkezésére .
Mi pont egy olyan hétvégét fogtunk ki, amikor vadas ételeket lehetett fogyasztani, így azt rendeltünk. Ízben átlagosnak mondanám az ételeket. A felszolgálással nem volt probléma, gyorsak voltak, az ételek megfelelő hőmérsékletűen kerültek az asztalra. Az árak reálisak. Nem ez a leghangulatosabb étterem a környéken, berendezésében egyszerű. Összességében ajánlanám, de semmi extrára ne számítsanak.
8 fővel érkeztünk meg vacsorázni. Előre szólt a felszolgáló, hogy minimum fél órát kell várnunk mert sokan vannak. Szerintem ezt nem is kellett volna mondaniuk. 3 pincér foglalkozott velünk. A leves nagyon finom volt. A Dödöllét kép alapján választottuk, aminek semmi köze a valósághoz :(. A szobahőmérsékletű baracklé gondot okozott nekik.
Évekkel korábban voltunk már itt és nagyon jó volt minden, de ezúttal nagyon mellényúltunk. Már az gyanús volt, hogy senki nem volt az étteremben. Aztán kénytelen-kelletlen felvették a felszolgálók a rendelést. Borzasztó sokat kellett várni és közben nagyon hideg volt. Az ételeket össze-vissza hozták ki, a minőség pedig a középszerűtől még egy fokkal gyengébb volt.
Csoportos kirándulás volt. Előre megrendeltük az étel, ettől függetlenül 40 perc volt amíg megkérdezték mit szeretnénk. Borsó levest és Vasi pecsenyét kértünk az asztalnál hárman is. A borsó levesnek semmi köze nem volt a borsó leveshez, hanem húsleves borsóval.
A Vasi pecsenye mire kihozták további 30 perc, hideg volt és silány körítéssel, száraz rizs fagyasztott sült krumpli, a hús felejthetős paprikás lisztben forgatott natúr kis szelet hús, mellé dobva 2 fél szelet uborka. Bankkártyával szerettem volna fizetni, de állítólag nem működött a terminál. Ebbe az étterembe soha többet nem fogok jönni, és másnak se ajánlom.
Az étterem azt hirdeti, hogy vállal kiszállítást, de ha pár ember betéved akkor már nem lehetséges. Kérdem én, akkor mi a jó francért vállal kiszállítást, ha egy héten 5-ből háromszor nem képes kiszolgálni az "éhes szájakat". Telefonálok próbálnék rendelni erre jön unottan a válasz, hogy csak akkor kapok ebédet, ha odamegyek és ott eszek.
Ilyenkor nyílik a bicska a zsebemben, mert nem véletlen,hogy pont a rendelés mellett döntöttem . . . [moderálva - a szerk. ]. Ez volt az utolsó, hogy ezt az éttermet választottam . . . .
9941Ôriszentpéter, Kovácsszer 96.
06 30 237 2566
Szolgáltatások
kerthelyiség légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes étel elvitelre gyerekmenü házhozszállítás kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség táncos hely zártkörű rendezvény lehetősége