Már több alkalommal jártunk itt! Nagyon szép hely, tiszta környezet, segítőkész szenélyzet, finom és bőséges az étel, és az ár is korrekt! Csak ajánlani tudom! Legutóbb jun. 1-.én ettünk ott a fiammal !! Akkor sem csalódtunk! Kedvenc vidékünk az Őrség, rövidesen ismét készülünk oda, akkor megszállunk ott!
Nyitás óta rendszeresen étkezünk az étteremben, sokszor fogyasztottunk menüt, de választottunk finomakat az étlapról is. A tulajdonosok és az alkalmazottak is maximálisan kedvesek, a rugalmasságról nem is beszélve. A mások által említett flegma, mogorva viselkedéssel SOHA nem találkoztunk! Az ételek háziasak, ízeletesek, ár-érték arányban nagyon jók.
Bár a pincérnő kissé fáradtnak (mogorvának?) tűnt a kiszolgálással semmi probléma nem volt! Semmi negatívat nem mondhatok az étteremről: az ételt elég gyorsan kihozták, finom volt és nagy adag. Az egy hét nyaralásunk alatt itt fizettünk legkevesebbet az ebédünkért, szóval az ár-érték arány is igen jó volt.
2x jartunk itt,kedves es udvarias a holgy,pl.szo nelkul hoz csapvizet de szoda is van.finom a gombaleves,van menu,igaz delben sokan vannak,nem veletlenul.egyszeru orsegi etelek jo aron,udvariassag,mi ennyit kerestunk,aki ilyesmit akar,annak ajsnlom,pedig alapbol elegedetlen vagyok:)
Úgy ajánlották a helyet. Mondjuk nehéz mást találni a környéken 15h körül. Ez egy családi vállalkozás, abszolút negatív értelemben. Úgy mentem be, hogy nem volt egyértelmű, nyitva vannak-e és adnak-e nem szállóvendégeknek ebédet. Próbáltuk megtalálni a legkevésbé koszos asztalt. Ennek az lett az ára, hogy a szomszéd malacólját nézhettük.
Mivel meleg volt, huzatot csináltunk, így néha a szagot is élveztük. A felszolgáló hölgy menni alig bírt, levegőt nem nagyon kapott, egy fiatal hölgy éppen vasalta az abroszokat (lehet, hogy vacsira tisztát testnek fel? ). Szóval van egy feeling. Viszont az ételek teljesen rendben voltak. Összességében jót ettünk, jó áron.
Már a belépéskor az az érzésünk tamaft, hogy nem latnak bennünket szívesen. A kiszolgáló szemelyzet viselkedése kritikán aluli. A kért ételek minősége erősen kifogásolható. A híres őrségi vendégszeretetnek itt nyoma sincs. Kerüljétek el a helyet!
Őriszentpéteren a hársfa éttermet választottuk. Nem kellett volna. 12 órakor értünk oda leültünk egy asztalhoz,és rendeltünk egy fiatal kedves pincér lánytól. Míg az ebédre vártunk rájöttünk nem a legjobb helyre jöttünk mivel tömve volt az étterem léggyel.
Mivel a hölgy aki az étteremben vasalta az asztal terítőket tulajdonosnak tűnt, megkérdeztük nincs e olyan hely ahol nincs ennyi légy. Azt mondta mindenhol ennyi van. Míg vártunk az ételre az étteremben a hölgy egy másik hölggyel való beszélgetésével szórakoztatta az ott lévőket mert hangosan mesélte a történeteket hogy mikkel állnak elő a vendégek mit képzelnek hogy a kutyának vizet kérnek ez nem kutyapanzió. Nem hiszem hogy a vendégek azért mennek egy étterembe hogy a tulajdonos panaszait hallgassak. Az étterem szakácsa viszont nagyon jó, finomak voltak az ételek,nagy adagok voltak és egyáltalán nem volt drága. A tulajdonos hölgynek kellene elgondolkodni hogy nem kellene e már háttérbe vonulnia és még a Hársfa étterem lehetne egy jó étterem is.
Mi kétszer voltunk az étteremben. Első alkalommal ki is fordultunk onnan. Beléptünk az ajtón, köszöntünk, amit viszonzásra sem méltattak, pedig a pincérnő 2 lépésre beszélgetett egy párral. Ott ácsorogtunk rövid ideig, hogy szóra méltassanak bennünket, mit szeretnénk, hol találunk asztalt, de hozzánk se szóltak.
Beljebb mentünk, ott egy másik pincérnő köszönt az orra alatt, majd elfordult, mi meg kifordultunk az étteremből. Ilyet még nem csináltam, de ezt is el kell kezdeni valamikor, átmentünk egy másik étterembe. [Moderálva - a szerk. ] Második alkalommal 2 napra rá próbálkoztunk. A levesre fél órát vártunk, az ételekkel amúgy nem volt gond. Az már csak a hab a tortán, hogy, amikor egy pincér elviszi a kedves vendég elől a tányérokat, legalább annyit, mond egészségükre, vagy vmit hozzáfűz, hát itt ilyen nem volt. Szerintem eddig nem jártam olyan étteremben, ahol ilyen kritikán aluli lett volna a kiszolgálás. A hátunk mögött egy idősebb pár ült, 10 percet vártak arra, hogy kihozzák nekik a számlát és nem, nem volt telt ház, alig lézengtek vendégek. Az úr meg is jegyezte, hogy a gyorsaság nem az erősségük. Bánom, hogy nem másik étterembe mentünk, mert sok jó étterem van a környéken. Ár-érték arányban jó a hely, de többet nem mennék oda.
Ismerősök ajánlották, hogy érdemes felkeresni az éttermet, sajnos összességében inkább csalódás volt. Rendeléstől majdnem 1 óra elteltével került étel az asztalunkra és a köret rettenetesen sós volt, ráadásul a rendelésünk egy része elmaradt, arra tobábbi negyed órát vártunk.
Az étterem viszonylag zsúfolt volt és hangos, a felszolgáló személyzet sem túlzottan barátságos. Az árak viszont nagyon barátiak, de csak emiatt nem érdemes ide kitérőt tenni.