Csodálatos környezetben az erdő szélén,tó partján helyezkedik el az étterem. Egyterű viszonylag kicsi belső helyiség, ezzel szemben egy viszonylag nagy kerthelyiség, amiről nagyon szép kilátás nyílik a tóra. Az ételek és italok választéka nagy. Árak tekintetében szerintem erős középmezőny.
Az ott jártunkkor a rendelt ételeket gyorsan felszolgálták. Az ételek minőségére nem lehet panasz, viszont a mennyiséget lehetne egy picit fokozni. Alapvetően elégedettek voltunk, két gyerekkel jártunk ott, nekik is ízlettek a felszolgált ételek.
Reményteli várakozással érkeztünk meg vacsorázni, néhány éve jártunk már itt, nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással és az ételekkel is, az akkori értékelésem minden tekintetben kitűnő lett volna, azonban most nagyot csalódtunk. A kiszolgálás rettentő lassú és amatőr volt, az ételek minősége pedig botrányos.
Soha ilyen rágós és rosszízű szűzérmét még nem ettem. . . két változatban kóstoltuk, mindkettő silány volt. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen csodálatos környezetben lévő, tiszta igényes étterem megengedi ezt magának, ráadásul horror árakon! Végül egy kis nosztalgia: korábbi látogatásunkkor hagymás rostélyost ettünk - amit egyébként saját magunk szórakoztatására pontozni szoktunk minden étteremben - bár nem volt az étlapon, mégis nagy örömmel elkészítették nekünk, akkoriban ez volt az első 10 pontos (ez a maximum a skálánkon), pedig rengeteget kóstoltunk előtte. . . várjuk vissza az akkori színvonalat és hozzáállást!
Az étterem közvetlenül a Majki-tó partján helyezkedik el. A vendéglátóhely teraszáról nyáron a finom ételek mellett minden fogyasztóvendég élvezheti a panorámát, amely a szeme elé tárul. Az étlap nem különösebben változatos, hagyományos ételeket jelöl, de azok egytől-egyig finomak és jól el vannak készítve.
A kiszolgálószemélyzet udvarias, figyelmes. Az árak középkategóriásak, megfizethetők. A helyet kifejezetten ajánlom párok és gyermekes családok vasárnapi kirándulásának úticéljául.
Gyönyörű szép helyen van a majki tó mellett , a hangulata mellett nagyon kedves a kiszolgálás , az árak megfelelőek és az ételek is nagyon finomak. Ha valaki szeret horgászni és kirándulni , egy hangulatos étteremben finomat ebédelni ajánlani tudom a helyet. Nem utolsó sorban nagyon tiszta.
Már többször jártunk az étteremben, most is egy szülinapot jöttünk ünnepelni a családommal. Szép időnk volt, egy kinti asztalt kaptunk, tetszetősen feldíszítve. Nagyon vegyesen kértünk ételeket, kezdve a levesekkel. Személy szerint egy hagymalevest kértem, nagyon finom volt, jó sok sajttal.
Ezután szépen sorban kikértük a főételeket, mivel 10-en voltunk, picit azért várnunk kellett. De pillanatok alatt eltelt az idő. Választásom füstölt sajt, grillen sütve volt. . . ízlett ez is. Jóllakottan tértünk haza (most is).
Április végén jártunk ismét itt. Fantasztikusan jó idő volt,jól éreztük magunkat. Telt ház volt ez kissé lassította a kiszolgálást, de ráértünk. Motorosok és más vendégeket is láttam csalódottan elmenni. Javaslom, hogy aki ide tervezi a kirándulást a kastélyba, bányászati múzeumba vagy környékére, mindenképpen foglaljon helyet ha itt szeretne étkezni.
Nagyon szép helyen tóparton áll az étterem Hatalmas terasza van, ami szép időben pazar lehet de most mar október van. . sajnos ,így bent kellett leülnünk szombat délután . Sokan voltak ,épp volt 2 kisebb üres asztal ezen kivül mindegyik másik foglalt volt már. 3an érkeztünk,Éhesen:) Régota nézegettem a helyet mert jókat hallottam róla ,de most jött el az alkalom hogy betérjünk.
SZínes étel választék jellemzi,mindenki könnyen talál magának ízlésének valót. Pizzajuk is van igaz az étlapon nem volt fent csak szorolapon. (gyerekem azt akart enni de meggyőztem hogy majd maskor) Hatalmas adagokat kapsz,nem borsos áron. 10 e -ből(borravaloval)siman teli ettük magunkat. Desszert vagy leves nem fért volna mar be . Csak főétel volt,csirke és sertés. Az én adagom a bacon miatt sós volt,de nagyon finoman volt elkészítve. Én sem tudtam volna jobbat kreálni;) A többiek is elégedettek voltak ,friss és szépen díszített tányérokat kaptunk. Igaz a gyerekem tányérjan a rizs teljesen hideg volt. De nem is azt ette ,hanem a salátát és a corn flakes-es rántott csirke mellet. Én baconos-aszalt paradicsomos sajttal besütött karajt kértem ,burgonyával Nagyon ízletes volt ,annyira hogy máskor is megyünk mivel közel is van:)15km Pincérek nagyon kedvesek figyelmesek (fiatal lányok voltak). Tisztaság van és igényes minden,kényelmes műbőr székek(szeretem)A konyha gyors és pörgös volt ahogy figyeltem senki nem várt órákat semmire. Igy kell ezt csinálni kérem:)
Ebédre tértünk be az étterembe,(foglalt asztal a teraszon) munkatársakkal. Jó idő,kilátás a tóra,hangulatos hely. A kiszolgálás gyors és pontos,a felszolgáló hölgy udvarias,kedves figyelmes és csinos. Az ételek nagyon finomak, izlésesen tálalva. Az árak....hát nem egy kocsmai szinvonal, de a jót érdemes megfizetni.
Egy kedves rokonunk születésnapját tartottuk az étteremben! Előre foglaltunk helyet, kinti teraszon kaptunk volna asztalt, de az időjárás miatt inkább szerettünk volna bent ebédelni. A pincérek készségesen megoldották ezt is, megterítettek. Változatos ételek és italok közül választhattunk, én személy szerint a szárnyasok közül választottam.
A Corn flakes bundában sült csirkét ajánlani tudom, nekem nagyon bejött! :) Többen voltunk, így mindenféle ételből rendeltünk. A kiszolgálás véleményem szerint gyors volt, nem kellett sokat várnunk és nagyon gusztusos tálakat kaptunk. Mennyei ízek, nagy adagok, kellemes hangulat! Nem is tudtam megenni mindent, így elcsomagolták a végén.