A félpanziós ellátásunk során 3 fogást választhattunk,étlapról, vagy 30 közül. Ez azt eredményezte, hogy gyakorlatilag degeszre ettük magunkat. A hotel programajánlatokkal szolgált és térképet adott a környék látnivalóiról. Ez alapján sikerült bebarangolnunk a környéket úgy, hogy az két kamaszgyerek tetszését is elnyerte.
Maximálisan meg voltunk elégedve! A recepción nagyon kedvesen fogadtak bennünket. A személyzet rendkívül szolgálatkész, udvarias, segítőkész volt minden tekintetben. A szoba hangulata, tisztasága, a szálloda nyugalma kiemelkedő. Az esti étkezések során az ételekkel kapcsolatos minden kérésünket teljesítették, nyugodt körülményeket biztosítottak az étkezéshez.
Elég szep hely es maga a szallas is gyonyoru. Maga a kiszolgalas is jo. Etelek nagyon finomak es a szakacsok is ki tesznek magukert hogy jo eteleket tegyenek a vendegek ele.
A hotel kis táraságunknak nagyon tetszett, jo parkolási lehetoség, kedves fogadtatás, készséges és segítokész személyzet. Izletes ételek, gyors kiszolgálás. A honlap huen tukrozi a szállodát, annak hangulatát. Tisztaság csend, jo programok. A kisvonatos kirándulás nagyon jo volt, az idegenvezeto talpraesett, jol tájékozott. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki pihenni, kikapcsolodni vágyik. :)
2014. okt. 9 - 11 között voltunk a szállodában. Tömören összefoglalva, szinte minden tökéletes volt. A személyzet barátságos és rendkivül kedves volt, mindenben segitettek. A szoba nagyméretű, szépen dekorált és modern berendezésű, minden hibátlan és működőképes volt.
A wellness részleg egyedi módon berendezett, nagyon hangulatos és minden igényt kielégitő, még talpmasszirozó gép is van, amely nem gyakori berendezés. A reggeli választékos és finom, minden friss volt. A szálloda a városközponthoz közel, egy csendes mellékutcában van, az éjszakai pihenést semmi sem zavarta. Ha lehetőségünk lesz rá, ismét vendégek leszünk.
Aranyos, családias kis hotel, bár a jacussi elég meleg volt, egy kicsit nagyobb méretűre gondoltunk a kép alapján, és gondoltuk lesz még egy medence hűvösebb vizzel. A Safari szobát későn fedeztük fel, de ha érkezéskor a vendégek figyelmét felhivnák rá, hogy mit merre találnak, lehet kicsit jobb lett volna. (de ez nem szemrehányás!
Sosem jártunk még Pápán, így mikor felfedeztük az Ittjártam ajánlatai között a Villa Classica szállót, ezt választottuk. Nem csalódtunk! Szép szálló, szép, kényelmes szoba, udvarias személyzet. Az elhelyezkedése is jó, közel van a városközponthoz, de csendes környezetben.
A reggelik kitűnőek, a vacsora büfé rendszerű volt, ízletes, de eléggé visszafogott ajánlattal. A legjobban talán a gyümölcs hiányzott a kínálatból, azt szívesen láttunk volna a vacsora lezárásaként. A wellness részleget nem kerestük fel, így arról véleményt formálni nem tudok. Az ár/érték arány reális. Jó szívvel ajánljuk a felkeresését.
Általánosságban minden rendben volt, a reggelinél volt egy kis fennakadás az első napon, mert a teához a forró vizet a kávégépből kellett kicsöpögtetni, ezért aki kávét szeretett volna inni, ki kellett várnia azt az pár másodpercet, míg a forró víz lecsöpögött, ezáltal egy kis sor kígyózott a kávégép előtt.
Ettől a kis "malőr"-től eltekintve semmi probléma nem volt. Figyeltek a vendégekre, a személyzet udvarias, kedves volt, a feltálalt ételeke a vacsorához finom, ízletes volt. A szálloda által szervezett programok nagyon jók voltak. Összességében elmondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, máskor is szívesen visszamennénk.
Összességében jól éreztük magunkat, kellemes hely, kedves személyzet, szép tágas szobák. Külön kiemelném a városnézést és a kirándulást, melyet megszerveztek számunkra, így Pápa nevezetességeit is megismerhettük. Hiányosságként, az ételek választékát és minőségét említeném meg, amin javítani kellene.
Ezen kívül az ágyneműk tisztaságát kritizálnám, két párnahuzatot le is kellett cseréltetnem, mert teli volt ismeretlen hajszálakkal, melyek állítólag a mosoda hibái voltak. A wellness vizes részlege kicsi, főleg, ha telt ház van.
2015. 01. 01-03 között töltöttünk 2 éjszakát a szállodába. A szoba nagyon ízléses és minden igényt kielégítő volt. Az étkezéssel akadt egy kis probléma mind a két nap,mivel a személyzet nem tájékoztatott megfelelően. Első nap az étterembe foglaltunk helyet a vacsorához,mivel félpanziós ellátással foglaltunk így várakozás után a díszterembe kellett mennünk vacsorázni ahol svédasztal volt.
A svédasztalon valamelyik fogás nem volt friss,mert gyomorfájás lett a vége. Második este a díszterembe mentünk volna de ott valamilyen rendezvény volt akkor,így az étterembe fogyasztottuk el a vacsorát akkor. Tehát kissé káosz volt az étkezés. A wellness jó volt bár kissé dohos a levegő bent. Kifogásként írom le,hogy kétszer is zaklattak,hogy mivel,milyen bankkártyával egyenlítjük ki a fennmaradó részt a foglalásból.
8500Pápa, Bástya u. 1.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, kamerával felügyelt: 2500 Forint / éj (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár