Elegancia, kényelem, élmények várják a vendégeket Magyarország egyik legszebb vidékén, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozban, Parádsasváron, Magyarország első ötcsillagos kastélyszállójában, a Kastélyhotel Sasvárban.
Királyi 3 napos pihenés csodásan szép környezetben! ! A párommal jártunk szeptemberben ezen a csodás helyen. Szépen gondozott környezet és meseszép kastély. A személyzet udvarias, a szobák tiszták és izlésesek a bútorok. A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon finom és változatos volt. A wellness részleg kicsi de nagyon szép. Nagyon jól éreztük magunkat, szerintem valamikor még visszatérünk ide.
A szoba túlzottan WC helyiség szagú volt, a kifogásra kapott másik szobát elfogadtuk, bár dohos szag érződött, csakúgy, mint a folyósókon és a közös használatú, amúgy impozáns helyiségekben. A mosdó alatt állandóan állt a víz, az ágy minden apró modulatra kellemetlenül nyöszörgött.
Kellemes környezetben töltöttünk három napot. A kastély hangulata visszarepített a múltba, főúri módon kényeztetett bennünket. Alkalmat adott a pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre, de emellett lehetőségünk volt sportolni, szép környezetben sétálni. Elégettek voltunk a wellness részleg szolgáltatásaival.
Különösen elismerést érdemel a szálloda konyhája, a reggelik és vacsorák különösen ízletesen készültek el és a felszolgálók segítőkészek, udvariasak voltak.
Gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el az épület, ami maga is igényesen felújított. A szobák tágasak, tiszták. Bár azok a fránya párnák nem valami kényelmesek! A wifi a szobában is kifogástalanul működött. A park körülötte nagyon szépen gondozott. A személyzet, kedves, hozzáértő, segítőkész!
A recepción nem csak a településről, de környék turistaútjairól is kaptunk térképet! A reggeli és a vacsora is ízletes, semmi extra nincs ugyan, de a feltálalt étel jól elkészített a választék is megfelelő. Talán csak, a gyümölcs kínálat lehetne változatosabb. ( Augusztus, Heves megye: Szívesen láttam és ettem volna szőlőt és dinnyét :) ) Nagyon pozitív, dolog, hogy a vacsoránál van gyereksarok, ahol próbálnak kicsik kedvében járni az ételekkel. Egy este én is gyereknek minősítettem magam, mert a krumplistészta illatának, nem tudtam ellenállni! :D Mondtam is a felszolgálónak, hogyha marad kérem szépen reggelire, meg sem kell melegíteni. :D De sajnos nem kaptam, se hidegen, se melegen! Biztosan mind elfogyott! ;) A wellness részleg sajnos nagyon kicsi (igaz, ugyan, hogy ez kastélyszálló nem pedig wellness), jó lenne a szaunák mellé egy merülő medence, vagy legalább egy jégkút. Talán az egyik zuhanyfülke helyett! Úgyis csak egy kicsi szauna és egy gőzkabin van, elég lenne hozzá két zuhanyozó. Mindent figyelembe véve, nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, szívből ajánlom mindenkinek!
Csodálatos kastély meseszép környezetben. Aki szereti az aktív pihenést, aki szereti a passzív pihenést, vagyis mindenkinek ajánlom. A kastély élőben még sokkal szebb, mint a képeken. A személyzet, a kiszolgálás fenomenális. Minden szolgáltatás első osztályú. A kastély környezetében nagyon sok látnivaló van.
Múzeumi hangulatot idéző, gyönyörű környezet és szobák, bár a közös részek már kopottnak tűntek. Vacsoránál a Séf személyesen ajánlotta a finomságokat. A Wellness meglehetősen kicsi, beleértve a szaunát is, pihenő ágyak nem nagyon férnek el, viszont a gőzfürdő aránytalanul nagy.
Ismételten három csodálatos napot töltöttünk a családommal a Kastélyhotelben. A szálloda és környezete ismételten lenyűgözött mindannyiunkat. Szálloda és a szobák patyolat tiszták, park gyönyörű, gondozott és ápolt. A személyzet messzemenően felülmúlta az elvárásainkat,mindenki profin,és felettébb udvariasan végezte a dolgát,minden nyügünkek bajunkat azonnal mosolyogva orvosoltak!
Az étteremben felszolgált ételek fantasztikusan finomak! Wellness részlegre és a kinti medencére csak azt tudom mondani hogy tökéletes! Köszönet a személyzetnek a feledhetetlen pihenésér! VISSZA JÖVÜNK! ! !
tiszta gondosan előkészített szobák választékos reggeli és vacsora.rendezett park,hűsítő medence, készséges személyzet.jó ötlet a zárt udvar, de a parkolási díj (1000ft éjszakánként)nem igazán jó ötlet.