Éttermünk 1996-ban nyitotta meg kapuit! Alapanyagainkat szinte kivétel nélkül Olaszországból hozzuk illetve hozatjuk! Németországban szerzett tapasztalataimat (10 év olasz éttermekben) próbálom kamatoztatni ebben az étteremben! Néha beugrik Alessandro Arena barátom is főzni! (Paprika TV Olasz meló) A pizzákat fatüzelésű kemencében sütjük, ami Pécs belvárosában egyedülálló!
Tésztáinkat szinte kivétel nélkül helyben készítjük, a házi ciabattával egyetemben! Különlegességeink az argentin angus marha (bélszín ill. rostélyos) és a friss tengeri finomságok! Ha olasz vendégek jönnek hozzánk, semmi gond, hiszen a németországi évek alatt jól megtanultam olaszul! Üdvözlettel: Zachár Zsolt tulajdonos
Az étterem akciót tart: a tészták és pizzák féláron fogyaszthatók, ha egy italt is vásárol mellé a vendég. Megvallom ez volt a fő ok, hogy felekerstük barátainkkal a jó hírű, de nem olcsó helyet. Az étterem tiszta, de kissé túlzsúfolt, nem otthonos, bár gyertyával igyekeztek hangulatot varázsolni.
Téztákat, pizzát, bort, sört, üdítőt ittunk. Az ételek finomak voltak, a bor átlagos. Meglepetés a fizetéskor ért. A pincér nem egy világos, az ételeket, italokat feltüntető számlát hozott, hanem egy összesítő blokkot. Kicsit magasnak tartottam, de nem volt kedvem ott reklamálni. Később láttam, hogy a bort majdnem dupla áron számolta. Nemcsak nekem. Másnap személyesen kerestem az üzletvezetőt, de állítólag nem volt ott. Az egyik barátunk telefonon reklamált, neki válaszoltak. A pincér szerint az a bor, ami az étlapon volt, elfogyott és egy másikat hozott. Csak erről nem szólt. Igaz, felajánlottak kompenzációt, de nem volt kedvünk elfogadni.
Ízetlen, rosszul sütött pizza, savanyodó félben lévő sonka rajta. Túltárolt, enyhén erjedt ízű bor. Barátságtalan, nyegle pincér... Nem ez volt régen jellemző... Kár érte..
Hihetetlenül túlárazott hely. Az ételek nem érik el a kifőzdei minőséget, az ár viszont indokolatlanul borsos. Pécsen harmadáron ettem sokkal jobbat. Amúgy meg át is vernek. Rizottót kaptam nem rizottó rizsből. Ez biztos, értek hozzá. Ha Pécsen jársz, ezt a lehúzós szinvonaltalan helyet messzire kerüld!