Hal tálétel nem volt finom egyáltalán, limonádé is szörnyű volt. A hely szép, de nem kapja meg a vendég a kellő figyelmet. Kérdésre lenéző válaszokat kaptunk.
Egy gulyáslevesre ugrottunk be párommal az étterembe. a LEVES MEGFELELŐ HŐFOKKAL RENDELKEZETT, DE AZ ÍZÉN LEHETETT ÉREZNI, HOGY ÖSSZEDOBOTT LEVES VOLT. Valószínüleg rosszul választottunk , mert a többi vendégtársasunknak nagyon ínycsiklandó tálakat rendeltek. Nem volt rossz,megettük, de többet vártunk tőle.
Desszertként egy Gundel palacsintát választottam. Inkább nem kommentálnám. Nem volt jó íze a csokinak . . . . . . A fröccsöt akartam inni és kancsóban igazi szódavízzel szolgálták fel. A kiszolgálás rendkívül udvarias volt.
Az itteni értékelések alapján jobbat vártam. Ugyan rendben volt itt minden: az árak, a kiszolgálás, a tisztaság, "csak" az ételek voltak átlagosak. A zellerkrém leves és a második fogás, sertéssült színes bors mártással, rizi-bizivel elfogadható minőség volt ugyan, de nem volt egy nagy szám. Kap tőlem egy jó indulatú "jó" minősítést.
Az ittártam.hu értékelése alapján döntöttem, hogy a város nézést itt fogjuk meg szakítani dél körül. Kicsit hideg volt kint a szabadban, jól esett volna egy kis melegség, de sajnos nem volt. A hangulatot a hűvös befolyásolta. Talán a nyári forróságban minden más lett volna.
Nem a teljesen a központban, egy csendes mellékutca pinceszintjén található az étterem. Csak úgy sétálva lehet, elmenne mellette az ember. Mi kerestük, mert a szállásról irányítottak át minket vacsorázni (ott nem volt erre lehetőség) és megérte! Bőséges adagot és finom ételt kaptunk, a kiszolgálás gyors és figyelmes.
Hangulatos, hagyományos stílusú étterem. Az utcaszint alatt van, de belül szépen dekorált, ezzel jól ellensúlyozták az ablakok hiányát. Az étlap nagy választékú, szinte mindennel tudnak szolgálni. A személyzet kedves. Az adagok hatalmasak, szinte képtelenség megenni egy normál embernek.
Az árak viszont nagyon alacsonyak, ketten vacsoráztunk meg és itallal együtt fizettünk talán 3800 Ft-ot. Az étel szuper volt, egyszerű de ízletes. Aki jót akar enni és jóllakottan távozni, ne hagyja ki!
Az étterem Pécs belvárosában található. A konyha kiváló, az ételek finomak, változatos a menü. Igyekeznek a vendég különleges kéréseinek is eleget tenni. Én például nem ehetek rizst,kérésre mindig cserélik. Előre is lehet ételt rendelni. Az étterem hangulatos, de délidőben nagyon sokan vannak.
Bár mikor megérkeztünk szombat délután 6 óra volt és kongott az étterem az ürességtől, kissé meg is ilyedtünk hiszen ha egy étterem üres az nem sok jót sugall:) Viszont hatalmasat tévedtünk pozitiv értelemben, az ételek kb 20 percel a rendelés után érkeztek és nagyon finomak voltak, frissen sült ételek, nem az a 3 szor újramelegitett stilusban felszolgált kaják ami sok helyen megszokott. Nagyon izletes volt minden és mind ezt 5000 forintból kihoztuk 2 személyre itallal salátával, az adagok rettenetessen nagyok, nem is birtuk megenni csak a felét, itt megjegyezném hogy a feleségemmel mániákus zabálók vagyunk, mindég attól félünk hogy éhen halunk, hát itt nem kellett:) Egyszóval ajánlom mindenkinek aki éhes és nem szeretne egy vagyont költeni miniatűr 20 grammos kajákra, annak itt a helye, Ár/érték arányban verhetetlen. Mindenkinek kikell próbálnia az életben legalább egyszer:)
A Fiáker étterem egy, a belvárosban található, romantikus környezetű, hangulatos pince szinten elhelyezkedő vendéglátó egység. Relatív jó befogadóképességű. Bár saját parkolója nincsen, ami megnehezíti a parkolást, de mivel a belvárosban van, ezért gyalog könnyedén megközelíthető.
A legnagyobb helyiségben akár egy kisebb rendezvény, céges vacsora is megoldható. A hátsó szoba kisebb, de annál hangulatosabb a szpotlámpákkal. Az odavezető folyosón kétszemélyes asztaloknál remek romantikus vacsorát lehet elkölteni. Az ételek nagy adagúak és ízletesek. Limonádét is lehet kérni több ízben cukormentesen is. A kiszolgálás udvarias és fürge. A tisztaságra se lehet panasz. Nem az a diák árszabályú hely, de bőven kárpótol a hangulatvilágítás, az ételek íze és a nagy ételadagok. Ajánlom bátran!
Novemberben jártunk ott legutóbb, de nem utoljára! Nagyon kellemes hely, barátságos és gyors kiszolgálással. Hatalmas volt az adag, a kétszemélyes tál hármunknak is bőven elég volt. Mindent frissen készítettek, szolíd áron ettünk nagyon finomakat. Máskor is nagyon szívesen megyünk, mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet!