Pécsi tartózkodásunk alatt kétszer is itt vacsoráztunk. Nagyon tetszett az étterem igényes kínálata és nem is csalódtunk. Az ételek finomak,igényesen elkészítettek voltak. A kiszolgálás udvarias és viszonylag gyors is volt,de lehet csak a mi tapasztalatunk kissé személytelen. A másnapra lefoglalt asztal nem ott volt ahol kértük,de szerencsére ezt meg tudták oldani. Összességébe ajánlom a helyet másoknak is.
Rómában élő lányom hazalátogatása alkalmával egyik hétköznap délben tértünk be ebbe a viszonylag új vendéglátó egységbe (mint Lezser Bárkonyha, mert előtte többféle néven üzemelt itt étterem). A teraszon foglaltunk helyet, kellemes rálátással a sétáló utcára. Mivel a heti többfajta komplett menükínálat nagyon megtetszett, azt rendeltem.
A spárgakrémleves különleges volt, a főétel rikottás töltött csirkemell grillezett zöldségágyon meg egyenesen remek volt! A gyönyörű tálalást látva a szomszéd asztalnál ülő hölgy is ezt kérte. Nem is beszélve a hozzá járó grátisz szörp és a süti (igaz jelképes volt)! ! Nem szokványos menü az biztos. Csak ajánlani tudom.
Első pár alkalommal csak forró csokizni tértem be barátnőkkel, de már az meggyőzött (a mézeskalácsos forró csoki maga a mennyország! ) Azóta a családdal és barátnőkkel is voltam itt vacsorázni. A házi készítésű tészta nagyon finom és a limonádé is. A kiszolgálással nem volt gond, elkényeztettek minket :) Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet!
Pécsett a város szivêben, a Széchenyi tér sarkán található. Itt mindig jó a hangulat, a nap bármely szakában be lehet térni. Az ételek nagyon finomak, a tulaj minden jóval és olaszos stílussal kínàlja a vendégeket. Ha Pécsre jössz ne hagyd ki :-) Garantáltan felejthetetlen élmény, hétvégén Dj-kel bővúl a kínálat.
A belső tér bájos, hangulatos, tényleg lezser. :) A tulaj hozzáértő,szerintem szívügye az étterem, a személyzet kedves és udvarias, értik a dolgukat. Ezek után még egy átlagos ételt is megbocsájtanék, de szerencsére nem kellett. Finom, ízletes, bőséges adag, szépen tálalva. A desszert meg egyenesen isteni volt :) Szuper hely, még biztosan visszamegyek :)
Véletlenül tévedtünk be, és egy másodpercre sem bántam meg! Mind a kiszolgálás, mind az ételek minősége számomra tökéletes volt! Életem egyik legfinomabb főételet fogyasztottam itt - roséra sült kacsamell... Köszönet az ízekért!! Egy dolog zavaró: messze vagytok..