Kevés ilyen lélektelenül tervezett,átgondolatlan, ronda, össze nem illő anyagokból kivitelezett helyen laktunk . Rettenetesen sajnálom , hogy pénzt és fáradtságot nem kímélve ilyen tragikus végeredmény született. A fürdőszoba , vagy inkább szekrény (? ) egy nagy zuhanykabin leginkább, a mosdó van vagy 40 cm.
Viszont amilyen pici ,olyan nehéz megközelíteni. A villnykapcsolót sikerült a tolóajtó mögé szerelni, de hasonló a helyzet a belépő világítás kapcsolójával is, ami vagy két saroknyira van az ajtótól. Fóliázott forgácslapból viszont van minden mennyiségben, viszont a falakra csak a csupaszság maradt. A folyosón a selyem tapéta tobzódik a pácolt fenyő lécecezéssel és a fa utánzatú linóleummal, ami felejthetetlen élményt nyújt. Jó helyen van viszont és patyolat tiszta. Nem kell sokat a szállóban lenni elvégre.
Nagyon jó elhelyezkedésű, kellemes szálloda. Egy éjszakát töltöttem csak itt, így az első benyomások maradtak csak. A szoba, mintha ebben a pillanatban lett volna felújítva, kifogástalan állapotban volt. Igaz, egy utcai nézetű szobát igazoltak vissza, ez pedig udvari volt, csak egy kis, épp csak elérhető ablakkal, de egy éjszakára megtette.
Bár nem lett volna nagy fáradtság egy-két mondatban szólni erről, főleg, hogy az ára ugyanannyi volt. Ráadásul ebben a folyosó végi kis szobában az ingyenes szolgáltatásnak hirdetett wifi is alig működött. Kis szálloda, gondolom minden itt dolgozó több mindent csinál, de a reggelinél egy köszönés, vagy egy Jó étvágyat! még kiférhetett volna. A reggeliből átlagos, szerény választék volt, a célnak megfelelt, de a rántotta kifejezetten hideg volt. Összességében megbízható választás, de nem kötelez el maga mellett.