A négycsillagos szálloda és szabadidőcentrum, a Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a történelmi belvárostól és a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra található.
4 kellemes napot töltöttünk el a Makár Hotelben. Egészében tekintve mindennel elégedettek vagyunk, egyetlen apró észrevételünket szeretném csak jelezni. Más hasonló szintű szállodákkal összehasonlítva a wellness rész egyszerűbb. Az egyetlen hideg vizű medence mellett szívesen pihentünk volna egy melegebb vizű, üldögélésre, beszélgetésre alkalmas medencében.
Emellett azonban kiemelném, hogy a szállodában a személyzet kedvessége, a kiszolgálás kifogástalan volt. A konyhájuk nagyszerű, változatos, a személyzet szintén nagyon kedves. Ízletes ételeket fogyasztottunk minden nap, a választék bőséges volt. Köszönjük szépen, jól éreztük magunkat!
Hotel Makár Sport & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését, a sok dicséretet, személyzetünk nevében is! Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban! A jövőben többféle fejlesztés is tervbe van véve, köztük a wellness-részleggel kapcsolatos újítások is. Reméljük, a jövőben ismét vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban!
Szép helyen van a Hotel, kár, hogy éppen elromlott a klíma, az erkélyre tehetnének valamilyen kiülésre alkalmas bútort és ruhaszárítót. Bőséges az ételkínálat és finom is.
Hotel Makár Sport & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését! Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban, szeretettel visszavárjuk önöket! Üdvözlettel,
2016. augusztus 25., Hotel Makár Sport & Wellness, értékesítési vezető
2 napos pihenésre, városlátogatásra érkeztünk Pécsre. A szálloda a belvárostól negyedórás sétára fekszik. A szobák hatalmasak, kényelmesek. A fűtés nem nagyon akart reagálni a termosztát utasításaira, így éjjel arra ébredtünk, hogy 25 fok van. Másnap már nyitott ablaknál aludtunk a csípős éjszaka ellenére.
A személyzet udvariassága kifogástalan, minden részlegen. A wellness részleg kicsi, de jól használható. A szauna jól felfűtött volt. Kevesen voltak a szállodában, ha nagyobb a töltöttség,bizonyára zsúfolt lehet. A svédasztalos reggeli kiváló, a vacsora a kevés vendég miatt a'la carte volt. A jó alapanyagok ellenére nagyon közepes ételeket kaptunk. Az ételek tálalása a fine dining éttermekét próbálta utánozni, de elképzelés nélkül. Összességében kiválóan éreztük magunkat.
Hotel Makár Sport & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését, örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban, és elégedettek voltak szolgáltatásainkkal! Szeretettel visszavárjuk Önöket!
2016. április 12., Hotel Makár Sport & Wellness, értékesítési vezető
Évfolyamtalálkozón voltam, ahhoz legközelebbi szállást kerestem. Meg férjemnek ezidő alatt egy kellemes elfoglaltságot. A wellness este 10-ig volt nyitva, ez különösen kedvezővolt számára, kiélvezte a lehetőségeket. A szoba, fürdő tiszta, rendes volt, az épület , parkolás rendben.
Egyetlen kellemetlenség volt a reggelinél,mikor a felszolgáló zokon vette, hogy újabb asztalt kell rendbe tenni a később érkező vendégek számára, mivel idegenek nem kívántak másokhoz odaülni. A reggeli felhozatal átlagosnak mondható.
A hotel jó helyen van, főleg azoknak akik nem akarnak a belvárosban lakni. A személyzet nagyon kedves, készségesen adtak minden kérdésre választ. A Hotel maga átlagos kinézetű, de sok szolgáltatást biztosít, ingyeneseket és fizetőseket egyaránt. Mi csak 1 napot voltunk, így mindössze úsztunk, szaunáztunk és reggeliztünk ott.
A reggeli kitűnő volt. A szoba tisztasága az elég sok kívánnivalót hagyott maga után. A wellness részleg se volt túl szép állapotban, de ez érdekelt a legkevésbé. Ettől függetlenül nem árt megemlíteni, mivel itt azért 4 csillagról van szó. Wifi azon a részen, ahol mi laktunk nyomokban sem volt. De ez megint részletkérdés. :) Mindent egybe vetve a helyet szívesen ajánlom.
A pécsi utazás kiállítás alkalmából utaztunk el és szálláshelyül ezt a szállodát választottuk. Az elhelyezkedése megfelelő, az épület szép. Érkezéskor egy igazán kedves recepciós Hölgy fogadott minket és tájékoztatott, hogy merre találjuk a szobát. A szoba meglepően tágas, szép és tiszta volt.
Kellemes meleg volt és minden igényt kielégített a felszereltsége. A wellness részleg nem túl nagy, de megfelelő egy kis munka utáni kényeztetéshez. A 2. napon ugyan a jacuzzi vize nagyon hideg volt, jeleztük a recepción, ahol mondták, hogy vízcsere volt és kb. egy óra múlva újra meleg lesz. Sajnos 3 órával később még mindig csak langyos volt a víz, a szaunák pedig ki voltak kapcsolva, így ezen a napon nem sikerült wellnessezni. . . . Ezen a kellemetlenségen kívül nagyon jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak a személyzet pedig nagyon kedves. Mindenkinek ajánlani fogom a szállodát.
Nagyon jól éreztük magunkat az ott töltött idő alatt, 3 éjszakát voltunk. Tiszta volt a szoba, csendes mindennel felszerelt. A wellnes is isteni volt, nagy medencével, infra-, finn szauna használatával, és tiszta jakuzzival. Csak reggelink volt, de hihetetlenül bőséges és finom volt, nagy választékkal, kedves személyzettel.
A szoba szuper volt. Nagyon tiszta,szèp kilàtàs . A szemèlyzet kedves . Viszont a medence sokkal jobban ki lenne hasznàlva,ha a víz melegebb lenne ès lenne kiülő rèsz benne, mert így sajnos senki nem tartozkódik bent sokàig szívesen, ezèrt is van sorban àllàs a szaunàknàl ès a jacuzzinàl .
A szakácsnak és a személyzetnek csak gratulálni tudok! A wellnessben volt némi hiány a takarításban. A szoba kellemes, igaz gondolom nem sok ember forgatja manapság a bibliát ezért lehetett hogy vastagon volt a por rajta és az éjjeli szekrényen! Összességében minden jó volt! Üdvözlettel: Ocskó Éva Szegedről
Szép volt a szálloda. A szoba nagyon tágas, tiszta. A személyzet kedves, figyelmes. A reggeli változatos. A szobából nagyon szép volt a kilátás. Pécsbe egyenesen beleszerettünk. Különleges atmoszférájú, csodaszép város. Sok nevezetességet megnéztünk. Az egyetlen negatívum nekünk a wellness részleg volt.
Kifogtunk egy esős hétvégét, így használtuk volna, de nekünk hideg volt a medencében a víz, és a jacuzziban is. Pár percnél tovább nem esett jól benne lenni. Ezt szaunázással kompenzáltuk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!