Hát igen, hol van Gizi néni? Ma már csak emlék. . . . Alig langyos halászlé, majd hogy nem lé nélkül. Fröccsentő gépen gyártott borjúláb rántva, nem túl ízes krumplipürével. A pincér is sótlan. No de később, vízivás otthon, pohár pohár után, majd sok tej. Olthatatlan szomjúság, halál biztos ízfokozót használtak, mint a kínai konyhában.
Még szerencse, hogy mindezek sem vették el a kedvünket a kellemes társaság miatt. No de ezért autózni több mint egy órát a fővárosból. Nagyon szomorú. . . . . . . . .
Süllő egészben: sütés előtt nem lett besózva, így teljesen ízetlen volt. A hal nagyon száraz volt a nem megfelelő sütés miatt. Soha nem kóstoltam (mert megenni nem tudtam) ilyen rossz halat. A halászlé sem volt jó. A benne lévő harcsa nem frissen lett beletéve. Gelatot félig felolvadva kaptam.