Többszöri próbálkozás után, foglalás nélkül sikerült gyorsan helyet kapnunk a kerti részben. A kiszolgálás gyors és udvarias, a marhapörkölt nagy adag volt és ízletes, a filézett rántott hal viszont rendkívül szálkás volt, amit bár a pincér előre jelzett, hogy számíthatunk pár szálkára, de hogy ennyire. Talán a pontynak ezt a részét másra kellene felhasználni.
Nagyon nehéz a környéken olyan helyet találni, ahol a kiszolgálás minősége és az ételek is megállják a helyüket. A Kis Rigó ilyen hely. Hazai ízek és udvarias vendéglátás. Ez utóbbit kiemelem, mert voltunk arrafelé olyan helyen, ahol a tahóság és a lenyúlás győzedelmeskedett a jó modor felett.
Egy túra után mi kell még több egy fáradt utazónak? Ottjártunkkor nem volt telt ház, így nem tudom milyen lehet az, amikor mozdulni sem lehet a helyen, de délben, szombaton élhető volt még a vendéglátóegység. Gyorsan megkaptuk a frissensültjeinket, amik simán hozzák a magyar ízvilág mainstreame- jét. Ennyi és nem több, de mi is kell még ezen kívül egy szombati családi ebédhez?
Családias hangulat, finom választékos ételek, gyors kiszolgálás, udvarias személyzet. Igazi kiskocka teritös étterem. Kiválo minöségu ételekkel. Kulön öröm hogy a kisállatok is jol érzik magukat! A házi sutiket is csak ajánlani tudjuk. A gyerekeknek mini játszotér. . . Volt, hogy itt töltöttuk a házassági évfordulonkat, még egy finom uveg borral is megleptek bennunket. Holnap 7ed magunkkal térunk vissza. . . . . és ez nem fenyegetés. Ancsa. pedi
Vissza járó vendégek vagyunk, barátainkkal és családtagjainkkal is szivesen választjuk a Kis Rigó Vendéglőt. Túrázásra, kerékpározásra kellemes kikapcsolódásra alkalmas a gyönyörű környezet. A megfáradt vendégek, házias és barátságos kiszolgálást kapnak. Ajánlatos az előzetes helyfoglalás, mivel rengetegen szeretnének a hétvégeken helyet kapni.
A környezet,és a kiszolgálás kifogástalan. A vendéglő hírneveléhez képest az ételek minősége nem túl minőségi. A vadragu leves finom volt. A rántott velő,egy előre lesütött massza,panírban. . a tálalás is elég szegényes. . legalább a rizs köret ne csak úgy oda dobva lenne. . hanem minimum formából kitálalva. .
Párom töltött camamberes húsa is elég szegényes volt az árához képest. . egy kb 15 cm- es kör alak. . borzalmas sok körettel. . Egy jobb étvágyúnak a fél fogára sem lenne elég. Vagy lehet az a baj hogy tudok főzni,és 8 évet hajón vendéglátóztam. . nem tudom,de ez az étterem nem győzött meg hogy még egyszer betérjek. .
A Kis Rigó Vendéglő Pilisszentlászlón, az erdő szélén, gyönyörű, hatalmas, árnyas fákkal szegélyezett környezetben található kedves kis étterem. Az ételek és italok finomak, a személyzet pedig nagyon barátságos, kedves, udvarias és vicces, soha egy rosszalló kifejezést vagy undok megjegyzést nem hallottunk tőlük.
Rengeteget mosolyognak, ami nagyon fontos a vendéglátás világában. Ők maguk nem hirdetik a helyet, de ahogy azt az állandó telt ház is bizonyítja, nincs is rá szükség. A szuper helyeknek hamar híre megy. A teraszról gyönyörű panoráma nyílik, a környezet pedig olyan nyugalmat áraszt, amit a nyüzsgő hétköznapok után mindenki értékel. Érdemes itt megpihenni egy kicsit. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szép kis éttermet.
Még tavalyi évben jártunk itt először, Fővárosunkban élő barátainkkal. Idén újra meglátogattuk a helyet, kettesben a párommal. Semmi nem változott azóta, hála istennek csak az évszakok! Az ételek, italok, kiszolgálás és a remek miliő ugyan olyan volt mint tavaly, ezért ajánlom mindenkinek.
Persze a környék sem utolsó, kiránduló szempontból, gyönyörű! Egy kis hiányérzetem azért van, mert még ha egy falusi kisvendéglőről is van szó (hatalmas forgalommal), egy picit bővebb választékot hiányolok (vagy akár egy változó szezonális ajánlatot).