A Kis Rigó Vendéglő Pilisszentlászlón, az erdő szélén, gyönyörű, hatalmas, árnyas fákkal szegélyezett környezetben található kedves kis étterem. Az ételek és italok finomak, a személyzet pedig nagyon barátságos, kedves, udvarias és vicces, soha egy rosszalló kifejezést vagy undok megjegyzést nem hallottunk tőlük.
Rengeteget mosolyognak, ami nagyon fontos a vendéglátás világában. Ők maguk nem hirdetik a helyet, de ahogy azt az állandó telt ház is bizonyítja, nincs is rá szükség. A szuper helyeknek hamar híre megy. A teraszról gyönyörű panoráma nyílik, a környezet pedig olyan nyugalmat áraszt, amit a nyüzsgő hétköznapok után mindenki értékel. Érdemes itt megpihenni egy kicsit. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szép kis éttermet.
Még tavalyi évben jártunk itt először, Fővárosunkban élő barátainkkal. Idén újra meglátogattuk a helyet, kettesben a párommal. Semmi nem változott azóta, hála istennek csak az évszakok! Az ételek, italok, kiszolgálás és a remek miliő ugyan olyan volt mint tavaly, ezért ajánlom mindenkinek.
Persze a környék sem utolsó, kiránduló szempontból, gyönyörű! Egy kis hiányérzetem azért van, mert még ha egy falusi kisvendéglőről is van szó (hatalmas forgalommal), egy picit bővebb választékot hiányolok (vagy akár egy változó szezonális ajánlatot).
Hagyományainkhoz híven ezévben is itt ünnepeltük a házassági évfordulónkat. Most sem kellett csalódnunk, remek kiszolgálás, családias környezet, nagyon szimpatikus személyzet, bőséges és finom ételek barátságos áron. Igazi gyerekbarát vendéglő, ahol az apró és nagyobb gyerekek is vidáman játszhatnak, még akkor is barátságos mosolyt kapnak a felszolgálóktól, ha néha majd' felbotlanak bennük. Imádjuk a Rigót :-)
Akár télen a ropogó hóban, akár nyáron a zöldellő fák között, mindenkor érdemes felkeresni ezt a helyet, bárhonnan kirándulás szerűen is. Egy egyszerű, családias, kedves kis vendéglő, nyáron nagy terasszal, panorámával. A gyerekek játszhatnak, a kutyák is bejöhetnek a kertbe. Télen lehet szánkózni a közelben.
Nagyon jó a konyha, tud főzni a szakács, szépek az adagok, jó a kiszolgálás, jó az ár-érték arány. A csülök és a disznótoros kiváló, a többi étel is csodálatos. Három évtizede nem csalódtunk még sosem itt semmiben! Gratulálunk a tulajdonosnak, csak így tovább (ha bírja még. . . :). . ! )
Kb. 30 éve jártunk először az étteremben. Akkor még nem volt ekkora. Azóta nemcsak az étterem bővült, fejlődött, de gyerekeink is felnőttek. Télen nagyon szép a környék, sokfelé lehet kirándulni. Jólesik egy kis pihenő ebben a szép környezetben. Köszönjük az összes dolgozójuknak, hogy mindig udvariasak, kedvesek velünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a hihetetlenül szép éttermet.
Ez az erdőben megbújó étterem számunkra hatalmas élményt nyújtott. Csodálatos órákat töltöttünk ott a vőlegényemmel. Mind a ketten meg voltunk elégedve az ételekkel és a kiszolgálással egyaránt. Kacérkodunk azzal a gondolattal is, hogy az esküvőnket itt tartsuk meg, hisz hely adott lenne és az árak is megfelelőek a mi pénztárcánknak is:)Csak ajánlani tudom;)
Nagyon hangulatos étterem! Remek kiszolgálás profi személyzet. Nagyon barátságos mindenki. Az ételek nagyon finomak, és az árak is kedvezőek. Bizonyítja ezt az is hogy egymás után két nap is ott ebédeltünk :D Az biztos, hogy ide még sokszor visszatérünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom aki erre jár!