Az Poroszlói Ökocentrum közelsége miatt választottuk ki az éttermet, jól megközelíthető helyen van, szép környezetben. Egyszerű, jó hangulatú az étterem. A kikért ételek igazán jóízűek voltak, a kiszolgálás gyorsan történt, összeségében jól éreztük magunkat. Nem bántuk meg a választást, máskor is felkeressük.
Párommal átutazóban jártunk Poroszlón mikor megálltunk megtekinteni a Tiszta tavat. Felfigyeltünk az étterem remek elhelyezkedésére így nem is volt kérdés hogy hol fogyasztjuk el vasárnapi vacsoránkat. A kiszolgálás remek volt, a pincér udvarias és egyben humoros kiszolgálása még jobb hangulatot varázsolt.
Haltálat kértünk amit viszonylag gyorsan el is készítettek. Elmondhatom hogy a hal étel ízletes és egyben bőséges volt, majdnem kifogott rajtunk :) Mi még biztos vissza térünk.
A csaladommal jártunk ezen a kellemes kis helyet az egyik barátunk ajánlása álltal. A hely egy külső terasszal rendelkező szezon étterem, fiatalos vidám kiszolgálókkal, az étel amit fogyasztottunk bőséges és ízletes volt. Nekünk megfelelt ez a hely bátran ajánlom másoknak is :)
Nagyon szépen köszönjük G. K-nak [moderálva, a szerk. ] és csapatának a profi munkát, amivel a Monor és környéke Vidám Kirándulósok 114 fős csapatát kiszolgálták az étteremben, a csónak túrán és a tanösvényen végig vezették, érdekes és tanulságos információkat adtak át a csapatnak a környék élővilágáról.
Az ételek ízletese voltak, a túravezetés szakmailag profi,minden igényt kielégítő! Kirándulós csoportunk szép, élményekben gazdagon tért haza! Ide biztos visszatérünk és másoknak is jó szívvel ajánljuk!
Lányaim strandolás közben megéheztek, és lévén a legközelebbi étterem, gondoltuk kipróbáljuk. Kellemesen hűvös volt a teraszon, a rekkenő hőség ellenére. Az étlap kielégítő, a kiszolgálás profi, udvarias. Viszonylag hamar megkaptuk az ételeinket, frissek, ízletesek, bőségesek voltak az adagok.
Kétszer tértünk be a nyaralás alkalmával, egyedül a gyűmölcsös öntet a csirkemellen volt egy kicsit szokatlan ízű, de azért elfogyott. Jövőre, és még ősszel is visszatérünk ide. Mindenkinek ajánlom.
Tavaly szeptemberben ismét jártunk itt a német csere diákokkal és caládommal. A szezon végén is nagy volt a választék. Az ételek ízletesek, az adagok megfelelőek. Még a német diákoknak is nagyon ízlet az étel és nagyon jó laktak. Az árak elfogathatóak és SZÉP kártyával is tudtunk fizetni.
Az étterem egy teraszos megoldással készült ami szezonális. Még az utolsó héten a bezárás előtt jártunk ott a napokban. Nem volt már nagy tömeg a nyárihoz képest. Kedvesen fogadtak bennünket. A kiszolgálás az ételek minősége, mennyisége szuper volt. Az árak is nagyon kedvezőek voltak sok vendéglő áraihoz képest.
Közvetlenül a szabad strand és Ökocentrum mellett található étterem. Az ételek nagyon finomak és bőségesek, az áruk átlagosnak mondható. A fedett rész nagyon jó nyáron, nap és eső ellen védett. A kiszolgálás gyors és udvarias. Szép kártyát is elfogadnak. Mikor ott jártunk, egy nyugdíjas csoport részére is volt hely foglalva, szabad asztalt így alig találtunk.