Érdekes
2025. január 17.barátokkal járt itt 45 Tatán járva egyik kedvenc helyem (több közül) a Cseke-tó. Az egyik bejáratánál van egy fagyizó, jó idő alkalmával mindig veszünk ott fagyit és azzal indulunk neki az Angolparkos sétánknak. Szerintem nagyon kellemes hely egy jóízű sétára, vagy csak az egyik padon leülve elnyalni a fagyinkat. Mindig szépen rendezett tóparton nagyon kellemes időtöltés.
A műemlék mindig fotóhelyszín, a kis barlangok is érdekesek, a Pálmaház épülete szintén nagyon szép.
2025. január 17.barátokkal járt itt 45A Mc'Donalds az csak Mc'Donalds. . . :) Általában maradok a sajtos hamburgernél, így most is erre esett a választásom. Ízben ugyanolyan, mint a legtöbb Mekiben. Ami a kiszolgálást illeti, mosolygós, kedves fiút kaptam :) Erre nem lehet panaszom. A gyorsasággal sem volt semmi probléma, azonnal kaptam a rendelésem. Pörögtek a srácok rendesen a háttérben is. Minden rendben volt.
2025. január 17.a párjával járt itt 45 Budapesten jártunk, de éppen piros napos ünnep volt, így az Arénában ebből kifolyólag csak az éttermek és a kávézók voltak nyitva (ezzel nincs is semmi gond). Kávézni szerettünk volna csak és a Coffee Cup nevű hely nagyon szimpatikus volt, így hát erre esett a választásunk.
A pultnál kikértük, amit szerettünk volna, néhány perccel később már az asztalunkhoz hozta is a pincér lány. A megrendelt kávé nagyon finom volt, ízes, zamatos. . . ízlésesen felszolgálva. Az itallapot végigböngészve az ízesített kávékat kicsit drágának találtam (de manapság már ezen meg sem lepődöm) de gondolom, azok is finoman lettek volna elkészítve. Összességében ajánlom a helyet!
Érdekes
2025. január 17.a párjával járt itt 45 Állami ünnepünk alkalmával kerestük fel a Múzeumot, már korán reggel nyitáskor ott voltunk, elkerülve az esetleges tömeget aznap. Régóta szerettem volna felfedezni a helyet és nem is csalódtam benne. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes programot kínál. Engem személy szerint az ásványok terme és az ősi maradványok kiállítása és megismerése tetszett a legjobban.
Nagyon érdekes volt, mindent végigolvastunk, sok érdekes dolgot tudunk meg. Vannak állandó és időszakos kiállítások. Pár órát eltudsz tölteni a Múzeumban, mi csak is ajánlani tudjuk. Megéri.
2024. augusztus 25.a párjával járt itt 55 A Hotel Visegrád vendégei voltunk tavasszal és egyik vacsorát ebben az étteremben szervezték meg nekünk. A Hotel kisbuszával érkeztünk meg a helyszínre, ahol mindenkit egy külön asztalhoz invitáltak. Az asztal nagyon szépen fel volt díszítve, cserép edények, korsók, poharak. . és egy ajándék "korona" várt minket.
:) Majd jöttek a felszolgáló fiúk, hozták az italokat (pálinka, üdítő és bor szabadon). Amíg a vacsorára vártunk megérkeztek a jelmezek is, hát az nagyon jó móka volt. Mindenki fényképezett mindenkit, felpróbáltunk különböző koronákat, köpenyeket. Majd megérkezett az isteni finom leves. . . én még ilyen finom ragulevest nem ettem (tárkonyos őzragu)! ! ANNYIRA ízlett! ! ! ! ! Majd jött a bőségtál, amin volt kacsacomb, sertéssült, káposzta, gombás palacsinta, sült burgonya. Isteni volt, annyira jól laktunk, hogy már szinte gurultunk. Erre hozták a desszertet, ami egy pohárdesszert volt. Ízbomba! Szintén nagyon finom! Mondtam is, hogy ide mindenképpen szeretnék visszatérni, mert minden 5*-os. Tuti jóllakik az ember! !
2024. augusztus 25.a párjával járt itt 35 Lillafüreden jártunk és a Libegőzés után már éhesek voltunk, régebben ezzel az étteremmel itt nem találkoztunk, így a teraszon leültünk. Azonnal jött a felszolgáló lány, aki egyébként nagyon kedves volt és hozta az étlapot, felvette az italrendelésünket. Azután a választásunk egy gyros húsos vegyessalátára és egy pizzára esett.
Sajnos utólag nekem nagyon rossz választásom volt, ugyanis kaptam egy hideg, nyomokban húst tartalmazó, öntettel leöntött (boltinak tűnő) salátát, 1950 Ft-ért. Huu, nagyon nem ízlett , csalódott voltam. :( Párom rukkolás pizzát evett, de picit nekünk az sem ízlett. Nagyon lisztes volt. . . de ő végülis jóllakott vele. SZÉP kártyával nem lehetett még fizetni. Én éhesen távoztam. . .
Érdekes
2024. augusztus 22.a párjával járt itt 45Visegrádról átkompozva jutottunk el Nagymarosra, onnan pedig a Duna-partra. Letettük a kocsit és sétálgattunk a Duna-parton. Nagyon szép a kilátás, kellemes és csendes a környék.
2024. augusztus 22.a párjával járt itt 45Visegrádról átruccantunk Zebegényre, már nagyon szerettünk volna kávézni. Utunkba tévedt a Mókus Söröző, hát betértünk. A felszolgáló lány nagyon kedves volt, beszélgettünk is, miközben kávéztunk. Nem igazán tudok többet írni, mi csak erre ugrottunk be. A söröző belső tere nem épp söröző benyomását kelti, szerintem nagyon hangulatos.
2024. augusztus 22.a párjával járt itt 45 A Bükki Csillagda programjára érkeztünk a környékre és előzetesen ezt a szállást foglaltam le. Nem tudtam, hogy ekkora távolságok lesznek (én hibám, nem jártam jól utána, hogy ez a szállás nem a faluban van, hanem kocsival is jó néhány percre az erdő szélén. ) Tényleg mindentől elzárva, csendben és nyugalomban.
Maga a panzió nem egy 5 *-os szállás, de arra, hogy innen elindulva fedezzük fel a környéket, arra tökéletes. Viszont arra készülni kell, hogy a szobában nagyon hűvös van. Nyár ellenére én bent nagyon fáztam, éjjel aztán kifejezetten. 2 éjszakát töltöttünk ott, rajtunk kívül első este egy pár volt, 2. nap csatlakozott még egy. Szóval nem voltunk sokan, tényleg nagy volt a csend. A szálláson az alsó szinten volt egy nagy felszerelt konyha, ha főzni szeretnél, itt fogsz tudni. Az udvaron lehetőség van sütögetni, kiülni, gyerekeknek játszótér is található. Amit pici negatívumként említenék, a bevezető út katasztrófa, nagyon nagy kövek vannak az úton. Illetve belülről a ház picit ódon, felújításokat igényelne. De ennek ellenére mi jól érzetük magunkat.
Érdekes
2024. augusztus 21., csoporttal járt itt 45Kora tavasszal, illetve idén a Palotajátékok alkalmával is meglátogattuk. Tavasszal egy idegenvezető hölgy kísért el minket a Palotában, csak úgy ittuk a szavait, annyira érdekesen mesélte el a régi történeteket, mutatta be a Palotát, köztük a Herkules kutat is. Gyönyörű udvar közepén magasodik, érdemes felkeresni és körbejárni.