2018. szeptember 2.a párjával járt itt 55 Veszprém belvárosától kb. 5 km-re található, csendes környezetben a Füzesi Vendégház. A ház felső emeletén helyezkednek el a kiadó szobák, közös konyhával és nappalival. A szobához külön tartozik egy fürdőszoba. Autóval érkeztünk, az udvarban estére biztonságban tudhattuk. A vendéglátó hölgy nagyon kedves, hozzá lehet fordulni bármivel.
2 imádnivaló cirmos is van a háznál, kis dagik. :D A szoba egyébként arra tökéletesen megfelel, hogy egy városnézés, séta után megpihenjen az ember. Nem bulizós környéken fekszik. . .
2018. szeptember 1.a párjával járt itt 55 Jártunk már Veszprémbe, de akkor az állatkert kimaradt. Most csak emiatt jöttünk a városba és nagyon jó élmény volt. Nyitásra már ott voltunk, épp kellemes sétálós időnk volt. Az állatok aktívak voltak, látszott, hogy jó helyük van. Jó hosszú séta várt ránk, de megérte.
Közben elérkeztünk a dínókhoz is, amiről nem is hittem, hogy ennyire fantasztikus élményt fog nyújtani. Minden történetet elolvastunk, majd újra jöhettek az állatkák. Kedvenceim a makik voltak :) Olyan aranyosak! ! A park nagyon szép és rendezett, a gyerekeknek sok-sok játszási lehetőség van kialakítva.
2018. augusztus 24.barátokkal járt itt 55 Gyulai tartózkodásunk alatt, a szállásadónk ajánlotta az éttermet. Városnézés közben, ebédelni tértünk be ide. Benti teraszos részen ültünk le, nagyon kellemes volt. A kiszolgálás barátságos, illedelmes. A pincér fiú vicces és kedves volt velünk, hamar felvette a rendelésünket és gyorsan meg is kaptuk a kért ételeket.
Vegyesen kértünk húsos ételeket, mind szépen tálalt, ízletes és laktató volt. Teljesen jóllakottan távoztunk! :) Nekünk bejött a hely, máskor is visszamennénk! !
2018. augusztus 23.barátokkal járt itt 55 Gyulán töltöttünk pár napot, szállásunk a Hellasz Apartmanban volt, pont a Végvári napok alkalmával. Amikor oda érkeztünk a szállásadó nagyon jófej volt, laza és minden információt elmondott a várossal és a szobáinkkal kapcsolatosan. Még kedvezményt is kaptunk az itt közlekedő dottóra, a fürdőbe és egy étterembe.
A szobák nagyon szépek és tiszták voltak, a konyha felszerelt, semmire nem lehetett panaszunk. 4 napot töltöttünk itt, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Ha esetleg volt vmi kérdésünk, felhívhattuk a tulajdonost, szívesen válaszolt mindenre. Egyszer összefutottunk vele az utcán, egyből érdeklődött, hogy minden rendben van-e? ! A szoba árát is korrektnek találtuk.
2018. augusztus 11.barátokkal járt itt 55 Idén Gyulán töltöttünk pár napot barátainkkal, még otthon kinéztem jópár helyet, amit úgy gondoltam fel kell keresnünk a városban. Első amit nagyon vártam, az a Száz éves cukrászda volt. Beléptünk és az a hangulat, magával ragadott. A pultban álló fiúk kedvesen fogadtak minket, mondták, hogy nyugodtan nézzünk körbe, aztán majd eldöntjük, mit szeretnénk fogyasztani.
Remek volt, élvezetes. Bent leültünk egy asztalhoz és amig vártunk, megtaláltuk a titkos fiókot, tele szalvétákra írt üzenetekkel. Annyira jó volt, persze, hogy mi is írtunk pár sort! ! :) Gyulán töltött napokban, 3x jártunk a cukrászdában, kipróbáltuk a fagyikat, sütiket, italokat. Minden alkalommal udvariasan, kedves szavakkal szolgáltak ki minket. Jól éreztük magunkat! ! Csak ajánlani tudom! !
2018. július 21.a párjával járt itt 55Mátraházára menet (már korábban hallottunk a parkról) így benéztünk ide. Első dolgunk a bobozás volt - nagyon jóó! ! Jópárszor lecsúsztunk rajta. . :) Utána jöhetett egy finom ebéd, majd a környék többi részének felfedezése. Szépen kialakított, kicsiknek - nagyoknak egyaránt érdekes, jó pár órás program mindenkinek. Nem utolsó a látvány és a friss levegő.
Oxygen Adrenalin Park válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyra értékeljük, hogy igénybe vették parkunk szolgáltatását.
Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk és pozitív élményekkel gazdagodtak, valamint hogy elégedettek voltak konyhánkkal is.
Köszönjük szépen a kedves szavakat, az ötcsillagos értékelést és azt, hogy tapasztalatait megosztotta másokkal is.
Szeretettel visszavárjuk Önöket!
Üdvözlettel: Oxygen Adrenalin Park vezetősége
2019. július 17., Oxygen Adrenalin Park, tulajdonos
2018. július 13., kollégákkal járt itt 55 Én nagyon szeretem ezt a helyet! ! Ami a legfurcsább, hogy régebben nem kávéztam, de mikor kinyitott a hely és mindenki csak arról beszélt, hogy egyből kipróbálja, mert annyira finom. . . hát beültem, megkóstoltam. Azóta rengeteg kávékülönlegességet kipróbáltam és 1-2 kivétellel mindet imádtam! ! Baráti beszélgetés mellett kellemes a környezet.
. . bár a kezdeti időszakban heringparti volt - valóban, akkor sokat kellett várni a kívánt italra. Mostanra már mindenki megszokta, hogy van egy Frei kávézónk :) Kedvencem amúgy a Casablancai Menta Latte. Ajánlom mindenkinek! !
2018. június 12.a párjával járt itt 55 Nem is olyan régen fedeztük fel, hogy Tatabányán van ázsiai büfé. Dózsakertben, kissé elbújva, de ott a kis étterem. Mostanra 2 hetente tuti betérünk és sorra vesszük a kínálatot. . . :) Kedvencem a mézes - szezámos és a Nutellás csirke :D Imádom! Volt olyan is, hogy éthordóval mentünk be és a csajszi telepakolta a kért étellel.
Árban egyáltalán nincsenek elszállva, kiváló! Párom szinte már mindent végigkóstolt, nem is tudom melyik nála a best of? ! :) Mi csak ajánlani tudjuk!
2018. június 9.a párjával járt itt 45 Első napunkon a fürdőzésünk előtt körbenéztünk és kipróbáltuk a helyet. Igaz nem voltunk kint a teraszon, benti részen ültünk le. Picit meglepődtem az ottani árakon, lehet a felszolgálás miatt tettek rá ennyit a termékekre? ! Kávéztunk és párom ivott egy korsó sört, az étlapról inkább nem rendeltünk, mert drágának találtuk!
Kedves volt a kiszolgálás, finom volt a kávé, de inkább továbbálltunk és fürdőztünk! :)
2018. június 6.a párjával járt itt 55 Itt töltött 3 napunk alatt volt szerencsénk ebben az étteremben vacsorázni. Fantasztikus díszítés, szépen megterített asztalok, bőséges vacsora fogadott mindenkit aznap este. Levesként életem legjobb lencsegulyását ettem. Másodikként többféle húsos fogásból lehetett válogatni. A desszert már alig fért belénk, de azért végigkóstoltuk.
Nagyon jóllaktunk! :) Ami meglepett, hogy nem kellett külön fizetni az italokért, legyen szó sörről, borról, rostos üdítőkről, coláról. Ennek is nagyon örültünk!