2018. május 21.a párjával járt itt 55 Szombati napon, az élménybirtokon való császkálás közben ebédre tértünk be a fogadóba. Már korábban megnéztük mi a választék, napi levest választottunk, ami egy jó adag hideg gyümölcslevest jelentett. Tele finomabbnál finomabb piros gyümölcsökkel. . Második fogásunk egy kenyérlángos volt.
Picit másképp készült, mint vártuk, de mivel bőséges volt itt is a feltét, teljesen megfelelt. Zárásként egy finom kávét kértünk - meg is kaptuk! :) A kiszolgálás nagyon jópofa volt a Hölgytől. . . vele már találkoztunk előző este is, imádtuk! Nevettünk sokat! :D
2018. május 18.a párjával járt itt 55 Régóta nézegettem a Kastélyszállót, de most volt alkalmunk a Párommal felkeresnünk. 3 nap 2 éjszakát töltöttünk el itt, ami hatalmas élmény volt számunkra. Gyorsan megtanultuk, mi merre található. . el is hagyhattuk az első napon kapott térképet. A Középkori város egyik lakásában volt szerencsénk lakni, ami külön CSILLAGot érdemel!
! Maga a kialakítás, berendezés, hangulat mosolyt csalt az arcunkra. Nekünk 100% bejött! Amit külön ki kell emelnem, az ott dolgozók roppant kedvessége MINDENKI részéről! ! Meg kell hogy mondjam, soha nem kaptunk ennyi kedvességet, mosolyt, jókedvet egyetlen szálloda dolgozóitól sem! ! Sokat nevettünk! ! Részt vettünk a szálló által kínált programokon, szombaton az élménybirtokot is körbejártuk. Esti külön program nagyon szórakoztató volt! :) Ami pedig a reggeli és esti ételkínálatot illeti, panaszra semmi okunk nem volt. Első este a csodás lovagi teremben voltunk, bőséges vacsorakínálat fogadott. Jóllaktunk mindig, nem volt egyhangú egyáltalán! Wellness részlegen furcsa módon kevés emberrel találkoztunk, de ott is megtaláltuk a számunkra kedvesebb helyet (Marokkói fürdőt) :) Ajánlani tudjuk! !
2018. március 31.a párjával járt itt 45 Úgy döntöttünk Párommal, hogy vasárnap megnézzük ezt a számunkra új helyet Tatán. Sokszor elmentünk már mellette, de most jutottunk el odáig, hogy be is térünk! Belül az étterem nagyon hangulatos, színek, asztalok díszítése nagyon tetszett. Kedvesen is fogadtak, 2 fiatal pincérrel találkoztunk.
Kiválasztottuk az ételeket (én sajnos picit melléfogtam) de ez nem a hely hibája, hanem az enyém. Picit másképp készítették azt a sertéshúst, mint ahogy én gondoltam. Páromnak viszont a lazactál nagyon ízlett. Biztosan visszafogunk menni és kipróbáljuk még azokat a különleges ételeket, amiket az étlapon láttunk.
2018. március 28., csoporttal járt itt 55 Barátainkkal egy kis összejövetelre foglaltuk le a szállást, 8-an voltunk egész pontosan. A ház nagyon nagy, az emeleten kialakított 4 külön szobás, nappali-konyhás, 2 fürdőszobás részleg tökéletes volt számunkra. Mindenki kényelmesen elfoglalhatta a szobát, kedvünkre süthettünk-főzhettünk, minden adott volt a felszerelt konyhában.
Családok számára is teljesen megfelelő. Frissen húzott ágyneműk, tél lévén kellemes hőmérséklet fogadott minket. Mi, az ott töltött 3 nap alatt nagyon jól éreztük magunkat! :) Csak ajánlani tudom!
2018. február 22.barátokkal járt itt 45 Balatonlellén töltöttünk egy hétvégét, baráti körben. Nem szerettünk volna főzéssel bajlódni, így séta közben erre az étteremre bukkantunk. Egy idősebb bácsi invitált be minket a szinte üres helyre. . . mondtuk neki, hogy mindannyian ebédelni szeretnénk. Fiúk levest is rendeltek, ami ízlett nekik.
A bácsika hozzáállása nagyon vicces volt egész végig. . . a téli "pangásra" is tudott mit mondani, sokat nevettünk. Őszintén kimagyarázott mindent! :) Főételekkel is meg voltunk elégedve. Persze nem olyan tálakra kell gondolni, hogy csecse becse köretes tálalás, díszekkel, mindennel. . . Egy egyszerűbb megoldás volt mindenkinél. Mi jól éreztük magunkat.
2018. január 23.barátokkal járt itt 45 Barátnőimmel jártunk a cukrászdában, szerettünk volna egy csajos délutánt. Nyáron voltunk ott, épp hőségben. A cukrászda felső szintjére mentünk fel, nagyon meleg volt, így megkértük az egyik ott dolgozó lányt, hogy indítsa be a klímát. Fel is jött, babrált a berendezéssel, de sajnos fél óra elteltével sem hűlt le a levegő.
. . Ezt leszámítva a kért sütik finomak voltak, a hideg üdítők jól estek ebben a melegben. Mivel nem vagyunk panaszkodós társaság, jól éreztük magunkat egész végig. Mindenki más-más sütit rendelt, befaltuk egytől egyig! :) Az árakkal elégedettek voltunk!
2017. december 23.barátokkal járt itt 45 Karácsony előtti időszakban benéztünk a győri Árkádba. Gondolkoztunk, hogy kellene valamit ennünk és pont elsétáltunk a fagyizó előtt. Úgy döntöttünk, a hideg tél ellenére mi most fagyizni fogunk! :D Árat drágának találtam, de bevállaltuk. Ketten voltunk, és mindketten 2 gombóc mellett döntöttünk.
De miután megláttuk, hogy egy adag kettőnek felel meg, hát néztem nagyokat. Így már nem is drága! ! ! ! ! Jesszus alig bírtam megenni, a második adag már nyögvenyelősen ment le. . . :D Mi jól szórakoztunk evés közben. A fagyi is finom volt! A kiszolgálással volt egy pici gondunk, a hölgyike nagyon nem volt a toppon. Szinte mindent félreértett, amit mondtunk neki vagy többször kellett neki szólni. :)
2017. december 6.a párjával járt itt 55 Pizzafaló a mi kedvenc pizzériánk Tatabányán. Már több helyet is kipróbáltunk előtte, de mióta az Ő pizzájukat megkóstoltuk, csak tőlük rendelünk. Általában a házhoz szállítást kérjük. A pizza tésztája nem vékony (éppen tökéletes) a feltétek rajta bőségesek és nagyon sok variáció közül lehet választani.
Árakkal sincsenek elszállva, 3 méret közül választhatunk. Bátran ajánlom, mi sokfajtát próbáltunk már! Nem is tudnám eldönteni, melyik ízlett a legjobban! ;)
2017. november 26.családjával járt itt 55 Elég sok ázsiai büfét kipróbáltunk már, de a budaörsi minőséget, ízeket egyik sem éri el. Egyszerűen tökéletes minden ételük. . . a mézes szezámos csirkéjük mennyei, nekem az a kedvencem! Imádom! A szakács érti a dolgát, bízom benne nem cserélik le. . . ő tudja mi a dörgés ízekben! Az adagok elég nagyok, még akkor is, ha csak kicsit kérünk!
:) Mindig jóllakunk, ha ott ebédelünk. A kiszolgálás valóban tökéletes, mindig kedvesen szólnak az emberhez! Csak ajánlani tudjuk! !
2017. november 20.a párjával járt itt 45Budaörsön jártunk, nagybevásárlás és ebéd után szerettünk volna kávézni. Ez esett a legközelebb, így a Caffeeshopot választottuk. A hely nagyon hangulatos, az illatok, a kinézet - megjön az ember kedve a kávéhoz, de az árak valóban a csillagos egekben! Nagyon sajnálom, de azért kipróbáltuk. Hosszú kávét ittunk, íze tökéletes. . . kávéimádók tuti kedvence!