2017. november 10.családjával járt itt 45 Családdal érkeztünk Kecelre és esti programunk a Csárdában volt. A kiszolgáló személyzet kedvesen fogadott és a kedvesség kitartott a vacsoránk végéig. Amíg az ételekre vártunk, jól telt az idő, nem is kellett sokáig várnunk. A leves, majd a második fogás finomra sikerült. Főként húsokat ettünk, mindenkinek ízlett.
Annyira túlcsicsázva nem volt a tányérunk, de minden elfogadható volt, az árakat is beleértve! :)
2017. november 1.a párjával járt itt 55 Odaérkezésünkkor (miután elfoglaltuk a szobánkat) a bár felé vettük az irányt, megnéztük milyen is a koktélkínálat. Kikértük az ott dolgozó fiú véleményét, mert a jól csengő név nem tudtuk mit takar. Pontos adatokat persze nem mondott, de sikerült választanunk! Párom egy erősebb, én gyengébb, csajos koktélt kóstoltam meg.
Nagyon szépen feldíszítve, elég alkoholmennyiséggel, finoman kaptuk meg az italokat. Másnap szintén beültünk, (ha már itt vagyunk miért ne? ! ) én maradtam a koktéloknál, Párom ekkor már a pálinkák közül böngészett. . . Mai koktélom tökéletes választás volt, eddigi legfinomabb, amit valaha ittam! A pálinka Páromnak ütős volt! :) Este telt házas vízipipa szeánsz volt, várnunk kellett a szabad helyre. . . de kivártuk. Nagyon jó élmény, élő zene mellett, csak úgy ellenni!
2017. október 29.a párjával járt itt 55Egyáltalán nem értek egyet az előttem szólóval. Mi is kipróbáltuk az étterem részleget, bő választékkal, tökéletes döntés volt. Nem is kellett sokat várnunk, a húsok a körettel nagyon gusztusosan voltak tálalva. . ízvilág tökéletes volt számunkra. Páromé kissé fűszeres. . . én ízlésemet eltalálták. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, semmi panaszunk nem volt.
2017. október 24.a párjával járt itt 55 Itt tartózkodásunk alatt kipróbáltuk a bár különlegességei közül párat. Párom nagy kávéimádó, én inkább a tea mellett voksoltam. A Hotel különleges mentateája isteni finom, jól esett több alkalommal is. Párom szerint a kávék is nagyon finomak voltak, napi szinten többet is ivott, mindig más formában.
A bár kialakításban nagyon hangulatos, kijössz a medencéből és várnak rád ezek a finom nedűk. Ki kell próbálni természetesen! :)
2017. október 23.a párjával járt itt 55 Bakancslistás hely volt, ahová végre sikerült eljutnunk a Párommal. Alig vártuk, hogy beléphessünk és elfoglalhassuk a szobánkat és felfedezhessük a Hotelt (amiről korábban mindenkitől csak jót hallottunk). A recepción kedvesek voltak velünk, útba igazítottak és elkezdődhetett a pihenés! A szobánkkal elégedettek voltunk, a földszinten helyezkedett el.
Koktélozással kezdtünk, amit nagyon hangulatos teremben fogyaszthattunk el. Imádtam ott lenni. A wellness részleg szintén tökéletes helyszín. . . ez az Arab hangulat mesés volt! Az alpesi bioszauna kedvencem lett, nyugtató zenével tökéletes! Részt vettünk szauna szeánszokon is. . . a Hammam tradíció fantasztikus volt. :) Felfrissültünk! ! :) A teakóstolás, a vízipipa - program, program hátán, esténként élő zene csillagos ötös! De a legfantasztikusabb a vacsora, ennyi mindent és ilyen minőségben tálalni. . le voltunk döbbenve! ! Soha nem ettünk ilyen jót egy hotelben sem! Reggeli szintén bőséges, még pezsgőztünk is! :D Visszavágyom!
2017. október 17.barátokkal járt itt 55 Barátainkkal Szeged felfedezése közben betértünk a Vadasparkba. Előzetesen olvastunk a helyről és cseppet sem csalódtunk. A park könnyed sétával jó pár órát igénybe vesz, imádtuk az egészet. Az állatok jól tápláltak, szépek. . a gondozók barátságosak, szívélyesen válaszoltak a kérdéseinkre.
:) Ebédidőben is ott tartózkodtunk, a büfében nem drágák az ételek. Mi kellemesen éreztük magunkat!
2017. szeptember 29.barátokkal járt itt 55 Barátainkkal egy egész napot töltöttünk a fürdőben. Az strandra és az Aquaparkba váltottunk jegyet, az áron már a belépésnél picit meghökkentünk, de számítottunk erre. Hatalmas helyen terül el a nem véletlenül híres szoboszlói fürdő. . . Megtaláltuk a számunkra ideális helyet, letelepedtünk és szépen elindultunk felfedezni a medencéket.
Rengeteg volt belőle, ki sem tudtuk használni az összeset :) A hullámmedence vízfokát én nagyon hidegnek tartottam, jó idő mellett is. Sajnos ugyanezt tapasztaltuk több medencénél is. De ezt félretéve nagyon tetszettek. A gyógymedencék roppant kellemesek, elidőztünk ott. NA és az aquapark. . . fenomenális! :D Hatalmas élmény, még olyanoknak is akik kissé tartanak a víztől megtalálják a számukra megfelelőt! Ebédkor a büfék kínálata sokrétű, árban viszont nincsenek elszállva. Mi tökéletesen éreztük magunkat, de egy nap kevés volt rá! :)
2017. szeptember 18., csoporttal járt itt 55 Nyáron barátaink a lakodalmukat a Park Étteremben tartották. Amikor először meghallottam, picit meglepődve fogadtam, mert emlékeimben egy teljesen más kép volt erről a helyről. Nagy meglepetésemre egy óriásit tévedtem! ! ! KITŰNŐ volt, én még esküvőn ilyen jót nem ettem és nem is buliztam.
Profi volt a kiszolgálás, a pincérek jófejek, a hely - maga a díszítés nagyon tetszett! A hangulatvilágítás, az asztalok, a nagy tér. . . . mind mind remek volt! ! A tó közelsége és a szabadidőpark máskor is kitűnő alkalom egy kis kikapcsolódásra.
2017. augusztus 25.barátokkal járt itt 55 Debrecenből Hortobágy felé vettük az irányt, a vásárról és a híd nézegetése után megéheztünk és betértünk a Csárdába. Élő zene szólt, 2 úriember húzta a nótát - nagyon tetszett. Kint ültünk le, egyből odajöttek hozzánk, az étlap bőséges volt, az árakon nem lepődtem meg.
Hortobágyon járva Hortobágyi palacsintát rendeltünk :D Kíváncsiak voltunk vajon mennyiben különbözik az otthonitól. Sokkal - már csak azért is, mert szürkemarhából készül a belevaló! ! :) Isteni finom volt! ! Az étterem belső része nagyon szép. Maga a hangulat kiváló, jól éreztük magunkat. Visszamennék bármikor.
Érdekes
2017. augusztus 14.a párjával járt itt 45 Hazafelé tartva tértünk be Gödöllőn a kastélyba. Már régóta terveztük, hogy megnézzük, most volt itt az alkalom. A pénztárnál ülő hölgy lehetne kedvesebb a betérő látogatókkal, kérdeztünk tőle és olyan mogorva volt, hogy kicsit fel is idegesített. Nem oda való! ! ! ! Előttünk lévőkkel is ugyanígy viselkedett!
De aztán, aki a lépcsőknél állt, idősebb hölgy Ő nagyon kedves volt, elmondta, hogy sajnos nem lehet képeket készíteni. Ezen kissé meglepődtem, mert nem is emlékszem olyan kastélyra ahol ezt megtiltották. Szívesen megmutattam volna otthon a helyet, mert irtózatosan SZÉP! Elegáns, múltba röppent, Sissi története mindig kicsit elszomorít. Szépen felújították a kastélyt, érdemes ellátogatni ide. Az udvara hatalmas, szintén gyönyörű!