2017. augusztus 10.barátokkal járt itt 45 Első napunkat töltöttük Hajdúszoboszlón és este sétálni indultunk. Mindenképpen szerettünk volna fagyizni és ez a fagyizó elcsábított. Az árakon meghökkentünk, de a hölgy elmagyarázta, hogy és mint készülnek a fagylaltok, semmi felesleges adalékanyag nem kerül bele. Másik dolog a KENÉS. . és a mérés. . .
Nekem ez nagyon furcsa volt. Főleg meglepő milyen kicsi az adag ennyi pénzért. Oké, hogy nincsen benne semmi mű íz, de jujj, nagyon pöttöm adag! Ettem ennél sokkal finomabb fagyit is, de kipróbáltuk és ennyi.
2017. augusztus 8.a párjával járt itt 35 Sosem jártam még ezelőtt Egerszalókon, ezen a nyáron egy helyi hotelben szálltunk meg, de a szobafoglalásunkig még volt pár óránk. Így addig gondoltuk felfedezzük a falut, először is kávéra szomjaztunk. Ezt a vendéglőt láttuk meg, hát beültünk. Valóban régi kocsma feelingje van a helynek, de az ott dolgozó hölgy roppant kedves és segítőkész volt, akármit kérdeztünk szívélyesen válaszolt.
Ott tartózkodásunk alatt a vendégek vagy biliárdozni tértek be, vagy épp egy fröccsre. Nem tudom, hogy a Fogadó cím itt pontosan mit takar. . :) Mi a kávé és lottózás (mivel itt egyhelyben az is van) után továbbhaladtunk.
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Pár hónappal ezelőtt nagy örömömre nyertem! De csak most sikerült eljutnunk az étterembe, Párommal 2-en mentünk. Gondoltam előre foglalok asztalt, de pici kavarodás történt. . mindegy, mert szerintem nem is kellett volna előre foglalnom. Péntek délután 2-3 óra között érkeztünk és csak mi ketten voltunk az egész étteremben!
:) Picit furcsa volt, de így egyből felvették a rendelésünket és hamar tálalták is a kért ételt. Ami egyébként nagyon finom volt, csirkemellet kértünk, ami magokkal volt kisütve, sajtmártással - rizzsel és zöldségekkel körítve. Nagyon meg voltunk elégedve, ízletes volt. A pincérek kedvesek voltak és segítőkészek, arra sem reagáltak rosszul, hogy a nyeremény kuponnal mentünk. . . Persze többet fogyasztottunk és jól éreztük magunkat! KÖSZÖNJÜK! ! ! :-)
2017. július 31.barátokkal járt itt 55 Barátaink ajánlására tértünk be az étterembe, mert mindig azt mondogattuk, hogy szeretnénk végre egy igazán finom, laktató hamburgert enni - nem pedig gagyi műkaját. SIKERÜLT, rátaláltunk! Normál hamburgert rendeltem és akkora adagot kaptam, hogy alig bírtam megenni. . . isteni finom benne a marhahús, nagyon gusztusos maga a szendvics.
Összetétele bőséges, nem egy kalóriaszegény étel! :D Az étterem pedig RETRO, nagyon szimpatikus berendezéssel - tök jó hangulattal. A kiszolgálók barátságosak, fiatal kis csapat! Azóta mindig innen rendelünk, ha hamburgerre vágyunk! Eddig egyik ételben sem csalódtunk!
2017. július 24.a párjával járt itt 45 Már többször jártunk itt, hol barátokkal, hol csak ketten Párommal. Legutóbb picit később este gondoltunk egyet és a tóparti sétát a Korzóval zártuk. Beugrottunk egy "csináld magad" fagyira. :D Nagyon tetszett, hogy úgy állíthattuk össze a fagyinkat, ahogy akartuk. . . akár öntettel, akár cukorkákkal vagy épp csokireszelékkel.
A fagyink adagját is mi szabhattuk meg, csoki-vanília összeállítás volt, pár feltéttel. Az ára valóban picit több, mint a gombócosé, de 1-2x megéri. Maga a hely jó, korábban hamburgerre ültünk be. Külön tetszik a frissen facsart narancslé. . . :)
2017. július 11.a párjával járt itt 35 Párommal úgy döntöttünk, hogy körbeautózzuk a Balatont. Első megállónk Siófokon volt (szállás ügyileg), a második pedig Fonyódon. A Napsugár Kempinget választottuk előzetes információink alapján. Kiválasztottuk a megfelelő helyet a sátornak és az autónak, a placc tiszta és gondozott volt!
Viszont nagyon közel van a vonat, így ez akár zavaró is lehet. Mi viszont annyira nem vagyunk válogatósak, számunkra megfelelő volt ez a hely. A mosdók tiszták voltak, a kemping aránylag felszerelt. . . akár gyerekek számára is.
2017. június 9.a párjával járt itt 55 Pár évvel ezelőtt a Párommal elhatároztuk, hogy sátorral a hátunkon lemegyünk a Balatonhoz. Előzőleg utánajártam az interneten, milyen kempingezési lehetőségek vannak Siófokon, így találtam rá az Aranypartra. A bejelentkezés gyorsan ment, attól függetlenül, hogy hosszú sorok álltak mindegyik pultnál.
Az ott dolgozók fiatalok voltak, több nyelven is beszélnek, segítőkészek és útba is igazítanak, mit merre találunk. Maga a kemping rész óriási területen fekszik, lehetőség van szinte mindenre. Ha valaki nem szereti a sátrat, kibérelhet Mobil - Home-t, faházat, lakókocsit. . . Aki pedig több napra választja ezt az üdülési módot, használhat mosógépet, mosogatót, esti sütögetéshez pedig tűzrakóhelyet is talál. Nem mellesleg ott van egyből mellette a Balaton, a kempingezők számára ingyenes stranddal. A fürdő és mellékhelyiségek sűrűn vannak takarítva, én szinte minden alkalommal találkoztam takarítónénivel. Igaz a kemping kicsit messze van a nyüzsgő buli helyektől, de jó alkalom egy sétára. Tavaly is ezt választottuk, és bízom benne idén is lesz lehetőségünk rá!
2017. május 28.barátokkal járt itt 55 Barátokkal jártunk itt már nem első alkalommal. Legutóbb egy szülinappal összekötött játék miatt érkeztünk a Bowlingba. 2 órát játszottunk, nagyon jó hangulatban telt el az idő. . . nagyon szeretünk bowlingozni! Ezután az előre lefoglalt asztalunkhoz ültünk és mindenki más - más ételt rendelt, a pizzától a húsokig kipróbáltunk mindent.
Az igaz, hogy nem egy csendes, meghitt ebéd volt. . . de aki ide jön, annak ezt sejtenie kell - szóval mi nagyon jól éreztük magunkat. Az ételeket is időben és pontosan megkaptuk, ezzel nem volt gondunk. A tálak egyszerűek voltak, de jók. Következő alkalommal csak játszani mentünk, szintén vidám perceink voltak! :)
2017. május 16.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Délelőtt, nyitásra érkeztünk a skanzenhez. Meglepődtünk mikor megláttuk a kígyózó sort a pénztárnál. Húsvéti programok voltak épp. . . de szerencsére hamar bejutottunk. Elkezdődött a sétánk, a "ma született bárányok" látványa nagyon kedves élmény volt, jókat mosolyogtunk a kicsiken!
A különböző tájegységek házacskái, mind mind nagyon tetszettek, bennük lévő berendezések kicsit visszarepítettek minket a múltba. Volt egy épület ahol tojásokat festettek a gyerekekkel, abban pl. a működő kályhánál kicsit felmelegedhettünk, mert épp kissé szeles időt fogtunk ki. Tovább haladva vásárolgattunk egy picit, a füstölt sajtok, illetve a kenyérlángos elcsábított. Próbálják ki, finomak! Ezek után részesei lehettünk egy kis néptánc előadásnak. :) A kisvasutat is kipróbáltuk, bár azon kissé heringek módjára utaztunk, annyira nem volt élvezetes. . . De hamar odaértünk ahová szerettünk volna. Egész napos séta, kiváló programokkal, megéri ide ellátogatni!
2017. május 1.barátokkal járt itt 45 Szentendrén jártunk a barátainkkal és délután szerettünk volna a belvárosban körülnézni. Hangulatos séta a parton, a belváros tiszta utcái mind mind nagyon tetszettek. Picit hűvös volt, de úgy döntöttünk fagyizunk és éppen ennél a fagyizónál álltunk meg. Az idő ellenére volt sor, de kivártuk.
A választék nagy volt, picit meg is nehezítette a dolgunk. A Coca-colástól a karamellig minden volt, én személy szerint Bécsi mandulát és mogyorót ettem, édes tölcsérben. Nagyon ízlett! ! Megéri betérni!