2017. február 15.barátokkal járt itt 35 Barátainkkal terveztük a hétvégét, így esett a választásunk erre a helyre! Kikapcsolódni, szórakozni szerettünk volna, csak sajnos a rossz idő közbe szólt. Júniusban jártunk itt, a szállásunk átlagos volt, elég sok időt töltöttünk bent, mivel elég rosszra fordult az időnk. A szobáink kényelmesek voltak, felszerelés elfogadott.
Este elmentünk egy közeli szórakozóhelyre, ami nagyon jól sikerült! :) Másnap, amikor tehettük kimentünk sétálni, kicsit körbenéztünk. . .
Érdekes
2017. február 11.a párjával járt itt 45Nyáron párommal Kecskeméten jártunk, ő jobban ismerte a várost, mint én és jó idő alkalmával először jártam a kecskeméti strandon. A medencékkel teljes mértékig meg voltunk elégedve, kellemes volt. Persze a csúszdázás sem maradhatott el, teljesen jól telt a napunk, jól éreztük magunkat. A medencék tiszták voltak, a környezet gondozott! Bármikor visszamennék!
2017. január 31.barátokkal járt itt 55 Barátainkkal egy teljes napot Lillafüreden töltöttünk, szinte minden kirándulónak felajánlott szolgáltatást kipróbáltunk. Ebédidőben a Park Büfét választottuk, ami utólagosan nagyon jó választás volt! Hamar elkészültek az ételek, 2 különböző menüt választottunk. Mi párommal rántott húst ettünk, körettel - amin a hús akkora volt mint maga a tányér!
Nagyon meglepődtünk, tényleg jó nagy adag volt! Nem mellesleg FINOM! ! Az ár nagyon korrekt! Mindenkinek ajánlani tudjuk! Lillafüred pedig egyszerűen fantasztikus hely! ! :)
2017. január 22.barátokkal járt itt 45Barátnőmmel ezt a cukrászdát választottuk egyik délután. Jókat hallottam a helyről és tényleg igaznak bizonyult. Egy - egy FINOM süti és kávé elfogyasztása alatt jót beszélgettünk. Maga a hely nem olyan nagy, éppen akkor nem is voltak ott sokan. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Legközelebb tuti Macaronozni fogok, nagyon gusztusosak voltak! :) A felszolgáló is kedves volt.
2017. január 11.a párjával járt itt 55 Már kívülről magával ragadó, gyönyörű udvarral rendelkező, rengeteg szépséget magába foglaló kastélyról van szó. Mikor odaértünk, megvettük a belépőjegyet, még volt egy kis időnk az idegenvezetésig, ekkor sétálgattunk az udvaron. Ezután jött a hölgy és kezdődött a benti sétánk.
Néha megmondom őszintén nem is tudtam rá figyelni, mert lemaradtunk, annyira gyönyörűek voltak bent a szobák, termek. Rengeteg információval lettünk gazdagabbak, mindenkinek ajánlani tudom, hogy menjen be a kastélyba. Csodálatos, precíz idegenvezetéssel!
Érdekes
2017. január 7.a párjával járt itt 45 Párommal jártunk a környéken és már hallottam a kastélyról, így gondoltuk megéri megnézni. Az udvara nagyon szép, a sövénylabirintusa nagyon jól néz ki. Egyet sajnáltunk, hogy pont esős időnk volt aznap. Kedvesek az ott dolgozó emberek, beszélgettünk, útbaigazítottak és elindultunk körülnézni.
Részletesen olvashattunk Széchenyiről, a megmaradt emlékek érdekesek voltak. Megéri betérni, el lehet tölteni 1-2 órát.
2017. január 5.családjával járt itt 55 Nyáron voltunk Miskolcon és környékén, így alkalmunk volt felkeresni a várat. Fiatal idegenvezetőnk volt, bár viccesen indult a körutunk ott, mert egy idősebb hölgy úgy gondolta, majd össze vissza dirigál közbe, de szerencsére a "vezetőnk" kézbe vette az irányítást! :) Nagyon alapos, információkkal teli óránk volt, minden teremben részletes történetet kaptunk a várról.
A kilátás a magaslatból nagyon szép, körbenéztünk. Az alsó szinten készítettünk egy közös képet, amit eltudtunk e-mailen küldeni magunknak. Jópofa ötlet! Szerintem teljes mértékig megéri betérni! !
Érdekes
2017. január 2.családjával járt itt 45Unokatestvéremmel voltam nyáron az élményfürdőben, de az évek alatt jópárszor jártam már itt. Most kipróbáltuk a vízi bárt, ami nekem nagyon bejött, közben jókat beszélgettünk. A medencék kellemes hőmérsékletűek, kedvencem a kinti termál medence volt. Jól el lehet lazulni, pihenni. Sokan voltak a fürdőben, de senki sem zavart senkit. Nekünk nagyon jól sikerült ez a napunk!
2016. december 25.a párjával járt itt 55 Győrben jártam egyetemre, pár évvel ezelőtt. Szinte kötelező látogatás volt pár naponta a Lapos Tanszék! :D Miután befejeztem a tanulmányaim, ott tartottunk egy kis összejövetelt, búcsúképpen! Kaja - pia, kiszolgálás mindig tökéletes volt, fiatalos csapat, jó hangulat az már tuti! !
:D Év közben néha csak beültünk egy üdítőre, jókat beszélgettünk közben, máskor jókat buliztunk ott! Ha visszagondolok, mindig jó emlékek jutnak eszembe. Legutóbb páromnak mutattam meg a helyet és meséltem is neki a történeteket! Tényleg mindig tele van a hely. . de megvan a maga hangulata!
2016. december 24.a párjával járt itt 55 Párommal évfordulónkon jártunk Sümegen és ott tartózkodásunk utolsó napján felsétáltunk a várhoz! Jó kis út vezet felfelé :D már az egy kis tornának megfelel! Nagyon pozitív csalódás ért mikor sorra nézegettük a vár látnivalóit. Fantasztikus amit kihoztak belőle, roppant érdekes, sok az információ, gyerekeknek - felnőtteknek egyaránt élményt nyújtanak a szolgáltatások, tanulságos pár óra lehet!
Megéri betérni az ajándékboltba, illetve ott egy helyben van a kávézóval (ahol nagyon kedvesek az emberek, kellemesen elbeszélgettünk velük). Csak is ajánlani tudom, ha arrafelé járnak, térjenek be oda!