2017. május 1.barátokkal járt itt 45 Szentendrén jártunk a barátainkkal és délután szerettünk volna a belvárosban körülnézni. Hangulatos séta a parton, a belváros tiszta utcái mind mind nagyon tetszettek. Picit hűvös volt, de úgy döntöttünk fagyizunk és éppen ennél a fagyizónál álltunk meg. Az idő ellenére volt sor, de kivártuk.
A választék nagy volt, picit meg is nehezítette a dolgunk. A Coca-colástól a karamellig minden volt, én személy szerint Bécsi mandulát és mogyorót ettem, édes tölcsérben. Nagyon ízlett! ! Megéri betérni!
2017. április 18.családjával járt itt 55 Családommal látogattunk el a várba, nem messze lakunk Székesfehérvártól, így gondoltuk ez lesz a kirándulásunk célpontja. Hűű, egy nagyon szép építmény fogadott, egyszerűen hihetetlen a története, egy ember keze munkája, története - egyszerűen fantasztikus! Bele tudja élni magát az ember, ahogy sétál a vár belsejében, a toronyban, illetve az udvaron.
Szerencse, hogy ezt a család továbbviszi és mesél Bory Jenő munkásságáról, életművéről! A belépő teljesen elfogadható.
2017. április 14.a párjával járt itt 55 Siófokon évekkel ezelőtt próbáltuk ki először ezt a pizzériát, mert már akkor viccesnek tartottuk a helyet. Mindenki más - más pizzát rendelt, de ízre ugyanolyan finomak voltak! Mennyeiek! ! Tavaly nyáron újra betértünk ide a párommal, évek alatt semmit sem változott a pizzák minősége, isteni finomak voltak akkor is!
Árban talán picit drágák a megszokotthoz képest, de ugye a Balatonról beszélünk. Szóval szerintem megéri! :)
2017. április 2.barátokkal járt itt 45 Barátnőmmel Tatán találkoztunk és a Vikor Cukrászdába szeretett volna beülni. Nagyon kis kedves, barátságos hely, előtte egyszer jártam itt, de csak egy gyors fagyira. :) Most viszont a megrendelt üdítővel kiültünk az udvarára és egy jót beszélgettünk, majd megkívántunk egy sütit is! :) Finom volt, nem csalódtam!
Kellemes helyszín egy baráti beszélgetéshez, a tó közelsége pedig további jó program!
2017. március 25.barátokkal járt itt 55 Nyaralás alkalmával választottuk ezt a helyet a barátainkkal. Mikor odaértünk, hűhaa - egy nagyon szép ház fogadott, olyan, mint amit valóban meghirdettek. 3 szinten voltak szobák, mi a legfelső részt kaptuk meg (egymással szemben voltak a szobáink). Kisebbek, de felszereltek voltak, hűtővel, tv-vel, légkondival, fürdőszobával.
Tökéletes! ! Tiszta, rendezett szobáink voltak, friss ágyneművel. A kocsit is biztonságban tudhattuk, kapun belül 6-7 autó simán elfért. Esténként kint szerettünk volna sütni - főzni. . első esténken főztünk, ehhez minden kelléket az alsó szintén lévő közös konyhában megtaláltunk, az udvaron pedig tüzet raktunk és bográcsban elkészülhetett a vacsoránk. Második napon szintén kinti terveink voltak. Szeretem az ilyen estéket! A ház egyébként nincs túl messze a központtól, mi gyalog mentünk innen a Barlangfürdőhöz, a parkba, bobozni, illetve volt a közelben egy kisbolt is. Ajánlom mindenkinek ezt a szállást, biztos nem fogtok csalódni! Akár kisgyerekkel is.
Érdekes
2017. március 15.a párjával járt itt 45 Előzőleg nem olvastam a helyről, így mikor a bejárathoz értünk gondoltuk érdeklődünk. De picit eltántorított az a szituáció, amikor nem kaptunk a múzeumról semmi érdemleges információt az ott ülő Úrtól. Aznap be sem mentünk. . . de a Párommal úgy gondoltunk, 2 nappal később, hogy nem szeretnénk úgy hazamenni, hogy ide mégsem mentünk be.
Végül nem bántuk meg, érdekes volt minden terem, a megmaradt épületdarabkák és a kert is. A szobákban láthattuk a kornak megfelelő berendezéseket, öltözködést. Kifejezetten tetszett a konyha és az arról szóló történetek! A kert gyönyörű, virágos. . . nagyon kellemes volt ott sétálni. Szóval én csakis ajánlani tudom! !
Érdekes
2017. március 12.a párjával járt itt 45Párommal egy nyári napon látogattunk el Martonvásárra. Előzőleg az interneten olvastam a helyről, így gondoltuk a múzeumot sem hagyjuk ki. Nagyon sok információ volt Beethoven és a Brunszvik család történetéről. A zene tényleg nagyon hangulatos, így sokkal élvezetesebb a látogatás. Maga az épület valóban csodálatos, szép tervezés. A park hatalmas, gondozott fás-füves terület, kellemes sétát lehet tenni.
2017. március 3.a párjával járt itt 55 Ha már Visegrád, nem maradhatott ki a vár sem. A kilátás CSODÁLATOS, nagyon tetszett! A Panoptikumról akkor hallottunk, amikor a pénztárnál megkérdezték, hogy szeretnénk-e oda bemenni - gondoltuk, ha már úgyis nézelődünk, hát persze, hogy szeretnénk! Előző hozzászólóval teljes mértékben egyetértek, valóban kiváló munka, ahogyan ezeket a korhű bábukat elkészítették.
Tökéletesen, részlet-gazdag! Érdemes betérni ide! Maga a vár minden szempont szerint érdekes, információkkal teli. Jó kis sétánk volt. . .
Érdekes
2017. február 27.a párjával járt itt 45 Visegrádon a Bobpályától nem messze volt a szállásunk, így simán átsétáltunk siklani egyet a Párommal. Imádunk bobozni, bárhová megyünk és tudjuk, hogy ott van pálya - első utunk arrafelé vezet! :) Itt először általános iskolásként voltam a kilencvenes évek vége felé és emlékszem, akkor még csak egyfajta lecsúszási lehetőségünk volt.
De már akkor mindenki imádta! Most inkább a modern bobozást választottuk. Lehetne kicsit olcsóbb, de az élmény miatt megéri. :)
2017. február 24.a párjával járt itt 55 Ősszel látogattunk el Visegrádra és gondoltuk körbenézünk a városban, teljesen véletlenül fedeztük fel a Zugfőzdét. Benéztünk, meg is találtuk a tökéletes szuvenírt, amit hazavittünk a családtagjainknak, illetve a barátainknak. A pultban a hölgy nagyon kedves és jól informált volt.
A múzeumba nem mentünk be, mivel kicsit késésben voltunk, de szeretnénk ide visszajönni, akkor ezt sem hagynánk ki.