2016. december 19., kollégákkal telefonált 45 Egy téli nap jártunk Győr belvárosában, mivel mindenki nagy kávés és erről a helyről sokat hallottunk, ki szerettük volna próbálni. Picit a kávézót kicsinek tartom, nagyon sokat betértek ide akkor és rengetegen voltunk, szinte hallottam a másik asztalnál miről beszélgettek! De ezt leszámítva minden nagyon stílusos és a kávé választék bőséges!
Nagyon finom volt a megrendelt ital, jót beszélgettünk az elfogyasztása közben. Minden ízvilág megtalálható, lehet választani, próbálgatni! :)
2016. december 14.barátokkal járt itt 55 Idén nyáron jártunk a parkban, mindenki ajánlotta, hogy érdemes érte ennyit utazni. Valóban így volt, érdekes, tanulságos pár óra volt. A belépőt picit drágának tartom, de amit nyújt a park, megéri! Befizettünk a Feszty-körképre is, na az csodálatos! ! Mindenképpen meg kell néznie annak, aki arra jár! !
A történet, a körbenjárás, mind nagyon nagyon fantasztikus! A jurták szépek, a szabadtér rendezett, a Skanzen, mintha a múltba csöppentünk volna. :) Tökéletes nap! !
2016. december 1.barátokkal járt itt 55 Idén tavasszal voltunk a Kalandparkban, barátokkal. Páromnak ajánlották a munkatársai a helyet és milyen jól tettük, hogy eljöttünk! Kellemes, tavaszi időt fogtunk ki, szóval szinte mindent ki tudtunk próbálni. Csúsztunk, másztunk, íjászkodtunk, dobáltunk és persze végig jól éreztük magunkat!
Kedvencem a bob volt, hát én nem is tudom hányszor mentünk vele, mennyi jegyet vettünk. . . mint a gyerekek úgy élveztük az egészet! :D Fiúk kipróbálták a Ziplinet is, azt mondták az külön élmény volt! A környezet, ahol a park van nagyon szép, gondozott. Az étteremnél pizzát rendeltünk, ami nagyon ízlett mindenkinek. Nagyon JÓ napunk volt! Ajánljuk mindenkinek! ! ;)
2016. november 26.barátokkal járt itt 55 Augusztusban a barátainkkal jártunk Szegeden. Egyik este kicsit ki szerettünk volna kapcsolódni, így neten keresgéltünk a közelben lévő helyek között. Így akadtunk erre a pubra. Kívülről egyszerű, belül pedig nagyon hangulatos hely fogadott. Egy fiatalos játékterem egy csomó szolgáltatással. . legyen szó billiárdról, dartsról, ételről-italról.
:) felváltva játszottunk, pár órát tuti ott töltöttünk. A vendéglátósok nagyon kedvesek voltak és a koktélok isteni finomak! Második este is felkerestük a helyet, szintén jól elvoltunk. Jó lenne, ha a közelünkben is nyitnának egy ilyen helyet! ;)
2016. november 15.barátokkal járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk Szegeden a barátainkkal és jóval előtte foglaltam le a szállást egy internetes portálon. Mikor megérkeztünk az utcába, először picit megijedtem, nem ismervén a várost 10 emeletes házak között bóklásztunk. . Mindegyikőnknek kétes érzései voltak.
De mikor felcsöngettünk, fellifteztünk a lakáshoz, beengedett minket a tulaj, csak ámultunk! Azta, nem is gondolná az ember, egy modern, fiatalos, tiszta és tágas lakás várt bennünket! Előttem író kommentelővel teljesen egyetértek, szívesen tudnám magaménak ezt a lakást (erről ott beszélgettünk is)! Minden szobája szépen berendezett, erkélyes, konyhája felszerelt, klimatizált nappalival. Ahhoz képest, hogy tömblakás semmi zaj nem szűrődött át. Szomszédságában van egy Spar és szinte minden gyalogosan is elérhető. Mi innen sétáltunk be a város főbb látványosságaihoz. Egyik kedvenc helyem lett, szeretnénk is visszatérni!
2016. november 8.gyerekekkel járt itt 55 Unokatestvérem az esküvőjét itt tartotta, ez alkalommal ismerhettem meg a hotelt és szolgáltatásait. Roppant felkészültek voltak, nagyon szépen feldíszített terembe érkeztünk, a recepción kedvesen fogadtak minket és egész végig ez meg is maradt! :) A hangulat roppant jó volt, aztán következtek az ételek.
Mind egytől egyig ízletesek voltak, a tálalás kifogástalan. Egész este megmaradt a jókedv, semmire nem lehetett panaszunk. A helységek tiszták, rendezettek voltak. Mikor betévedtem a medencéhez, szívem szerint "ugrottam" is volna bele, de ezt ünneplősbe öltözve sajnos ki kellett hagynom. Aludni nem aludtunk a hotelben, de szerintem azzal is meg lettünk volna elégedve! :) Köszönjük!
Hotel Kiss válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon jó érzés olvasni e szavakat, nagyon örülünk, hogy ilyen kellemes élményben volt része. Reméljük, máskor is vendégül láthatjuk majd Önt!
2016. november 14., Hotel Kiss
2016. november 2.a párjával járt itt 55 Kora délelőtt értünk a várhoz, esős idő alkalmával, mi 2en a párommal voltunk az első látogatók. Az ott dolgozó személyzet már akkor roppant kedves volt, jópár perces beszélgetés után elindultunk felfedezni a helyet. Mindent nagyon részletesen megnéztünk, róla az információt elolvastuk - így min. 2 órát tuti ott töltöttünk.
Eltöprengtünk, hogy nézhetett ki akkoriban a vár, egy kicsit beszélgettünk a történelmi hátteréről - szóval nem telt hasztalanul a látogatás. Végén pedig beülhettünk az emeleten lévő kávézóba (amit picit azért drágálltam), de ha már az ember arra jár, kibír. Összességében érdekes volt! !
Érdekes
2016. október 29., kollégákkal járt itt 45 Már 2. alkalommal jártam a múzeumban, ami mindkét esetben nagyon érdekes volt. Először teljes tárlatvezetéssel sikerült körbejárnunk, részletes és nagyon pontos volt a hölgy, látszott, hogy évek óta szeretettel és odaadással végzi a munkáját! Legjobban az a rész tetszett, amikor a "buszban" ülve régi képeket láthattunk Tatabányáról.
Mind a hanghatások, mind a kiállított dolgok, ásatások roppant érdekesek voltak, mindenki figyelmét lekötötték. A régi bútorokkal berendezett szobában észrevettem egy jópár évvel ezelőtti Füles rejtvényújságot, ami külön mosolyt csalt az arcomra, nagy rejtvényfejtő révén! :) Én ajánlani tudom a helyet, pár órát biztos el lehet ott nézelődni!
2016. október 26.a párjával járt itt 55 Alig vártam, hogy végre vacsorázhassunk az étteremben! Éhesen, korgó gyomorral érkeztünk ide és már a folyosón megcsapott az a jóó illat. Egy idősebb Úr kísért az asztalunkhoz, nagyon kedves és illedelmes volt! Első fogásként egy sajtkrém levest kóstoltunk meg. . de a lehető legjobb választás volt!
Valami mennyei íze volt, nem tudtam betelni vele! Mondanom sem kell, hogy repetáztunk! :) Második fogásként csirke húst ettem, különféle körettel, aminek az ízvilága nem a megszokott volt, így különösen tetszett. Aztán még jöttek a sütemények, gyümölcsök! Párommal jól éreztük magunkat és természetesen jól is laktunk! :)
2016. október 26.a párjával járt itt 55 Végre elérkezett a szeptember, amikor is eltöltöttünk egy csodás hétvégét a Silvanusban. Maga a város, maga a szálloda elhelyezkedése egyszerűen gyönyörű! Erdei szobát kaptunk, minden nagyon tiszta, rendezett volt. Egyből kimentünk a kinti medencéhez és csak bámultunk onnan a messzeségbe, lenyűgöző - a kedvencünk lett.
Minden percét élveztük! Szauna világ nagyon tetszett, hangulatos volt! Este a vacsoránál rengeteg étel közül választhattunk, jópár percbe beletelt mire végre sikerült választanunk. Ugyanez a reggelinél is! Degeszre ettük magunkat, ízletes volt minden fogás! A vacsoránál kínált desszert, minyon egyszerűen isteni! ! ! ! A szombati napunkat wellnessezéssel töltöttük, bőven kihasználtuk! A személyzet mindig kedvesen bánt velünk, mind a recepción, mind a wellness részlegen! Én ajánlani tudom, kellemes hétvége volt! Köszönjük! :)