2016. július 14.barátokkal járt itt 45 Balatonföldvárra érkeztünk barátainkkal nyár elején, a sétányon ahol voltunk nagyon szimpatikusnak tűnt a kávézó. Beültünk, fiatalos csapat szolgált ki minket, nagyon rövid idő alatt. Párom és a barátaink is kávéztak, én üdítőztem. Semmire nem lehetett panaszunk, tényleg rendes és jófej volt mindenki.
Maga a hely tiszta volt mindenhol, beszélgettünk hogy este vissza kellene jönni vacsorázni. Biztos vissza is mentünk volna, ha a szállásunkon nem vendégeltek volna meg bennünket! Ajánlom mindenkinek!
2016. június 29.családjával járt itt 55 Most először jártam Zsámbékon egy igen fontos esemény miatt, ami a Hotelben található éttermi vacsorával zárult. 8 fővel érzetünk, már előre lefoglalt asztal várt minket. Roppant udvarias személyzet fogadott, máris kérdezték hozhatnak -e valamilyen üdítőt. Újházi tyúkhúslevessel kezdtünk, ami nagyon finom volt, semmit nem sajnáltak belőle.
Majd 2-2 különböző vegyes hústálat kaptunk, tele különféle módon elkészített szárnyas illetve sertés hússal, sajtokkal és sokféle párolt zöldséggel, körettel. Az ember azt sem tudta, melyikkel kezdjen, annyira gusztusos volt mind! :) Azért persze sikerült választani és jóllakni! :) Legközelebb szeretnénk kipróbálni a szállodai részét is!
2016. június 17.barátokkal járt itt 55 Egy új hely számunkra, nemrég fedeztük fel. Néha járunk csak a környéken és megláttuk ezt a kávézót. Nagyon hangulatos, a berendezés egyszerűen tökéletes. Az asztalok ízlésesen díszítettek, az ott dolgozók mosolygósak és kedvesek. A kért italok is nagyon tetszetősek voltak, ízvilág is telitalálat.
Zongora, a képek, mintha egy modern kori bárban ültem volna. Nagyon tetszik! ! Biztos vagyok benne, ha arra járunk, ezt a helyet választjuk.
2016. június 1.barátokkal járt itt 55 Tavaly nyaralásunk alkalmával mondtam a barátaimnak, hogy én erről a helyről milyen jókat hallottam, együnk mindenképpen itt. Én a Kemencés gyrost szerettem volna kipróbálni, párom a pizzát, ismerőseink pedig a gyros-tálat. A fiatal pincér fiú roppant jófej volt, hamar felvette a rendelésünket és aránylag gyorsan meg is kaptuk az ételeket.
Én már alig vártam, hogy kóstolhassam és valami mennyei volt! ! Kóstoljátok meg a Kemencés gyrost, mert abban tuti nem fogtok csalódni. Megfelelő mennyiségű szósz volt rajta, a hús isteni fűszeres, saláta friss. Ha arra járunk tuti betérünk ide legközelebb is. Párom pizzája is finom volt, nekünk semmivel nem volt problémánk!
Érdekes
2016. május 22.gyerekekkel járt itt 45 Már többször jártam a múzeumban, legutóbb gyerekekkel. Ami a legjobban tetszett az a környezet, ahol a múzeum fekszik. Friss levegőn, fák között sétálhatja végig az ember a bemutatóhelyeket. . . Belépéskor kedves emberek fogadtak, rövid tájékoztatás után útnak is indítottak bennünket.
Számomra érdekes volt Samu története, ezzel kapcsolatban olvastam volna kicsit többet róla, illetve ha több minden lenne kiállítva, még izgalmasabbá tette volna az ott eltöltött időt. Maga a környezet nagyon tiszta, gondozott! Gyerekeknek a séta végén lehetőségük volt a játékra, amit nagyon élveztek.
2016. április 29.barátokkal járt itt 55 Barátainkkal szerettünk volna kipróbálni egy új helyet és akkor hallottunk erről a kávézóról. Amikor odaértünk nagyon tetszett a hely, nagyon fiatalos, modern kialakítása van. Lehet ebédelni és az italválaszték is elég bő. Fiúk kávéztak, mi csajok pedig forrócsokiztunk. Mégpedig mentásat.
Annyira szépen feldíszítették, pillanatok alatt el is fogyott. Isteni volt. Szóval mindent egybevéve nagyon jól éreztük magunkat, ajánlanám bárkinek!
2016. április 18.barátokkal járt itt 45 Anno családdal voltunk az étteremben, szülinapot ünnepeltünk. Akkoriban nagyon hangulatos volt a hely, bőséges választékkal, finom ételekkel. Akkor semmire nem lehetett panaszunk. Viszont tavaly úgy alakult, hogy messziről jött barátainkat meglepjük egy ebéddel, így gondoltuk újra visszamegyünk az étterembe. Kicsit csalódtam. .
. Nem volt akkora választék, kevesen is voltak, olyan furcsa érzésünk támadt. A választott étel picit snassz volt, úgy éreztem ez a hely már elvesztette a varázsát. Lehet még a jövőben visszamegyünk, mert anno tényleg nagyon tetszett!
2016. április 12.barátokkal járt itt 55 Amikor Miskolctapolcára érkeztünk, elejétől fogva a fürdőzést vártam! Sajnos messze lakunk, így otthon csak képekről ismertem, de már alig vártam! ! Mikor megérkeztünk nagyon hangulatos volt, a belső kialakításokról nem is beszélve. Már az élmény volt, amikor csak bent a medencék mellett sétáltunk.
Legjobban az a medence tetszett, amiben örvény vitt körbe minket, illetve a "csillagos" terem. Eszméletlen hangulatos! ! ! ! ! A víz kellemes mindegyik teremben, illetve kint is. Sokan megfordultak aznap a fürdőben, mégsem éreztem, hogy tömegnyomor lett volna, mindenki megtalálta a számára ideális helyet! :) Büféket kipróbáltuk, nagyon finom lángost ettünk! Nekünk annyira megtetszett, hogy idén is ellátogatunk ide, ennyi pénzt megér - egész napos aktív kikapcsolódás!
Érdekes
2016. április 1.családjával járt itt 45 Már nem első alkalommal mentünk a Gyémánt Fürdőbe, de mindig jó tapasztalataink voltak. Legutóbb vasárnap nyitásra mentünk oda, medencéket szinte a magunkénak érezhettük. Kellemes hely, a pezsgőfürdő az én személyes kedvencem! A medencék tiszták, körülötte is mindig "elsöprik" a kifolyt vizet, odafigyelnek az emberekre.
A szauna részleg hangulatos, illatos. Tanácsokkal is ellátnak mit hogyan érdemes. :) Folyamatosan érkeznek oda az emberek, megtelik a hely. De nyári alkalmakkor ugye nyitva van a külső tér is, ami szerintem nem is olyan kicsi!
2016. március 17.barátokkal járt itt 45Baráti társasággal próbáltuk ki az Agora kávézóját. Letisztult, teljesen kellemes hely fogadott minket, mosolygós pincérekkel. Kávézni mentünk és 1-2 kellemes órát töltöttünk el ott. Berendezés nagyon tetszett és tényleg odafigyelnek a vendégekre. Ha úgy alakul szívesen visszatérünk oda, akár egy jó kis ebédre is. . Erről sajna még nem tudok információt adni.