2016. március 13.barátokkal járt itt 45 Barátainkkal érkeztünk erre a szálláshelyre. Közös szobát kértünk, amihez tartozott egy fürdő wc-vel. Szoba szép, felszerelt, semmi kifogásolnivalónk nem volt vele. Konyha közös volt a többi vendéggel, de éppen úgy alakult, hogy az esti kinti szalonnasütögetésünk alatt senkivel nem találkoztunk - így szinte csak a magunkénak érezhettük!
:) A tulajdonos nagyon kedves és segítőkész volt, minden eszközt megkaptunk a sütéshez. Zárt parkolóban az autónkat is biztonságban tudhattuk. A szálláshoz közel volt a Barlangfürdő, park, boltok. . . szóval az elhelyezkedés is megfelelő. Talán egy negatívum. . . fürdésnél nehezen jött a melegvíz!
2016. március 3.barátokkal járt itt 55 Elég messze lakunk Nyíregyházától, így nem ismertünk arrafelé semmit. Véletlen tértünk be az étterembe, nagyon szimpatikus volt már az elejétől fogva. Udvariasan fogadtak bennünket, kaptunk egy jókis asztalt, majd jött egy idősebb pincér úr, aki kérdezte hozhat -e valami frissítőt? Baráti társasággal voltunk, a fiúk pálinkák után érdeklődtek.
Ki is választottak egy fajtát, mire a pincér viccesen rávágta, hogy ő tud egy jobbat és hoz is belőle kóstolót :D Én nem kértem, mire Ő " akkor duplát hoz nekem" :D Jókat nevettünk és az ajánlott ital tényleg ütős és finom volt. Fiúk halászlevet, én rántott sajtot, unokatesóm csirkét kért, de olyan formában ami az étlapon nem szerepelt, de kérésére elkészítették. Mialatt készültek az ételeink, kaptunk tejfölös mártogatóst, ami azta de finom volt. Annyira ízlett mindenkinek, hogy elkértük a receptet - el is mondták nekünk! :) Persze meghozta az étvágyunkat is. Ezután meghozták az ételeket, a halászlevet kis fém "bográcsban", a húst és a sajtot ízlésesen díszített tányérokon! FINOM volt és a hangulat a tetőfokon. Jókat nevettünk, örülök, hogy rátaláltunk erre a helyre! ! ;)
2016. február 28.barátokkal járt itt 35 Baráti összejövetelek alkalmával már 2 alkalommal ültünk be a Turul Cafe-ba. Bár nem a mi ötletünk volt, hanem a barátainké. Első benyomásom a helyről, hogy amint beléptem feszélyezve éreztem magam. Főleg annak köszönhetően, ahogy a pultban lévő személyzet ránk nézett. Nem tűntek túl barátságosnak, nem is figyeltek ránk túlságosan.
Kihozták a megrendelt üdítőket. . . aztán végül is ennyi. Második alkalommal dettó ugyanez, de legalább a forró csoki finom volt. + a barátok miatt mentünk, szóval arra jobban odafigyeltem! :)
2016. február 26.családjával járt itt 55 Szinte mindig úgy indul a programunk, hogyha sétát tervezünk az Angol parkban, akkor előtte betérünk a cukrászdába. Nyáron sok alkalommal látogattunk el ide, mert a fagyi választék elnyerte a tetszésünk, kiszerettünk volna próbálni minél többet. (legalább a séta alatt ledolgoztuk :D ).
Sütiket is próbáltunk már ki, bár volt olyan alkalom, amikor rosszul választottam, mert száraz sütit kaptam, de következő alkalommal semmi panaszom nem volt, jóllaktam! :D És persze jól is esett! Szóval 2 gombóc fagyi és irány sétálni a tó körül! Jó program! ! ;)
2016. február 26.gyerekekkel járt itt 55 Ha tortáról van szó, egyből a Stop cuki jut eszembe. Sok - sok finom tortát ettem, amit mind onnan rendeltünk. Kedvencem az évfordulónkra készült közös fényképes eper torta volt. Nagyon szépre sikeredett. . Okozott is meglepit! Családunk gyerkőc tagjainak különféle figurás tortákat is rendeltünk az évek során, mind nagyon szép és finom volt.
A krém nem volt sem túl émelygő, sem túl édes! Amikor fagyira tértünk be, abban sem csalódtunk. Na meg persze a cukrászsütikben sem!
2016. február 19.a párjával járt itt 55 KEDVENC cukrászdám, akárhányszor a környékén járunk, tuti meglátogatjuk nyáron fagyizás, télen sütizés miatt. Párom szülei Soltvadkert közelében laknak, mi sajnos jó messze tőle, így évente kb. 2x tudunk csak eljutni oda. De ki nem hagynám. Igaz, hogy nagyon sokan vannak ott mindig, de ahhoz képest mi minden alkalommal elég hamar megkapjuk az áhított fagyit vagy sütit.
Inkább a választás a nagy "probléma" :D Annyi lehetőség van, hogy elveszek bennük! :) Sosem ettem még ugyanazt! Legutoljára télen voltunk, és jól bekrémeseztünk, mennyei volt - komolyan mondom! :)
2016. február 19.a párjával járt itt 55 Valentin nap alkalmából ellátogattunk a Cocoonba, egy jó kis ebédre. Ezt a helyet régebben csak bulik alkalmával látogattam, de egyre több embertől hallottam, hogy mostanság milyen jókat ettek itt. Hangulatosan át lett alakítva, mióta nem láttam. . . ízléses asztalok, kellemes légkör fogadott.
Bejelentkezés nélkül is kaptunk asztalt, azonnal jött is a kedves pincér, udvariasan szépen sorban felvette a rendelésünket. Párom lazacot kért, én pedig fetával és olajbogyóval töltött csirkét. Nekem ez a párosítás (bár nem gondoltam volna, hogy valaha is ízleni fog az olajbogyó) NAGYON bejött! ! :) Páromnak is nagyon jólesett a hal. (tényleg finom volt, megkóstoltam). Desszertnek császármorzsát kértem, ami picit más volt, mint amit itthon készítünk, de ez volt benne a pláne. Megszórták pirított mandulával, porcukorral és aszalt szilvával - na ez mennyeiii! ! ! :)
2016. január 3.barátokkal járt itt 55 Korábban is jártam már itt, ballagás utáni vacsorát tartották az étteremben a rokonaim. Most viszont a szilveszteri bulira érkeztünk Tardosra! Életem első bálja volt, mármint az év utolsó napján. Este 8 óra után érkeztünk, nagyon szépen feldíszített terem és asztal fogadott minket.
Egyből kérdezték, hogy tálalhatják -e a vacsorát, szépen sorban kaptuk a fogásokat, amik nagyon is bőségesek voltak. És persze FINOMAK! Desszertnél már fogtuk a hasunkat, de isteni volt! Zene tökéletes, hangulat a felsőfokon! :) Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel teljesen meg voltunk elégedve! Nem drága hely és mindenki nagyon kedves, barátságos, nem utolsó sorban nagyon ügyelnek a tisztaságra! Máskor is visszamennék!
2016. január 3.barátokkal járt itt 15 Barátainkkal 4en, Nyíregyházára készültünk és indulás előtt sajnos kiderült, bajok vannak a szállás-foglalásunkkal. Az este folyamán az interneten rátaláltunk erre a szállásra, így kénytelenek voltunk lefoglalni. Na de mikor odaértünk, te jóóóó ég! Mondta a recepciós hölgy, hogy van egy alsó üres és egy emeleti szobájuk számunkra.
Először az alsót néztük meg. . . hogy is fogalmazzak? ! Olyan volt mint egy lepukkadt garázs, minden tiszta szutyok, kb. a kutyámat nem hagytam volna ott. Fürdő szétesve, gusztustalan. Na jó, nézzük meg az emeleti szobát. . . Talán egy fokkal jobb volt! Otthagyott minket a hölgy, kínunkban már röhögtünk, hogy hogy lehet valami ennyire rossz. Jah és ami a legjobb, párom beragadt a fürdőszobába :D Mert természetesen rossz volt a zár! :D Mondanom sem kell, hogy otthagytuk a fenébe és magunk kerestünk szállást Sóstón! De a mai napig eszünkbe jut és jókat nevetünk ezen a sztorin! NEM AJÁNLOM! ! Sajnálom!
2015. november 25.barátokkal járt itt 55 Nyáron, barátainkkal eltöltöttünk egy hosszú hétvégét Zalakaroson, a Bódis apartmanban. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, a szobánk is minden igényt felülmúlt! 4-en érkeztünk, de egytől egyig, mindannyiunknak tetszett! Teljesen felszerelt apartmant kaptunk, szinte semmit sem kellett volna otthonról hoznunk.
Szépen kitakarított szobákban alhattunk, akár egész nyarat eltudtuk volna ott képzelni. A házhoz közel találtunk éttermeket, cukrászdákat, és ami a csúcs volt nekünk az az ottani fürdő! Eszméletlen jól éreztük magunkat a városban, na meg persze az apartmanban! ;)