2023. szeptember 10.a párjával járt itt 35 Nagyon nagyon régóta szerettünk volna ide eljönni, de a távolság és az időjárás mindig keresztülhúzta a számításainkat. De idén júliusban eljött az alkalom és egy hétvégét erre szántunk. Nagyon izgatottan vártuk az előzetesen lefoglalt programokat és az időjárás is (mikor elindultunk) jónak ígérkezett.
Délután körbejártuk a Csillagda termeit, órákat elnézelődtünk - mindent elolvastunk, amit csak lehetett. Számunkra iszonyat érdekes volt! ! ! A kiselőadást is meghallgattuk az ott dolgozó fiútól, szintén szuper volt a bemutatott Mars kisfilmmel együtt. Viszont sajnos a közelgő szél és a nem vár eső ismét nem állt mellettünk, sajnos nem tudtunk belenézni egy távcsőben sem és úgy nézett kis, hogy ez éjszakára sem fog javulni, merthogy akkor mintha ősz lett volna, minden párás és ködös lett, alig hittünk a szemünknek. Nagyon csalódottak voltunk, mert így az éjszakai program a távcsövezés helyett bent lett megtartva. Így lehet a csalódottság beszél belőlem, de nagyon unalmas volt. . . Akkor említettem meg a Páromnak, hogy ezért a programért picit azért sokat fizettünk (4500 Ft / fő az éjszakai + ugye a délutáni teremnézésért is kifizettük a 3200 Ft / fő jegyárat). Egyedül a Galileo Galilei életéről szóló kisfilm fogott meg, de ezen kívül számomra csalódás volt. Picit talán a csapaton is lehetett ezt a csalódottságot érezni, mert senkinek sem volt egyetlen kérdése sem, illetve a program végén mindenki szélsebesen távozott. Vegyesek az érzéseim, a kiállítás szuper. . . de kicsit lehúzva éreztem magam.
2023. szeptember 10.a párjával járt itt 55 A Pannon Csillagda programjára érkeztünk Bakonybélre. Az időjárás miatt szinte az utolsó pillanatban foglaltuk le egy éjszakára a szállást, de szerencsénkre pont akkor szabad volt egy szoba. A tulajdonos kedves volt, délután 13:00 körül már el is foglalhattuk a takaros, szépen berendezett szobánkat.
Igazából teljesen megfelelő lett volna akár több napra is, ugyanis mindennel fel van szerelve. Az udvarán lehet parkolni, van egy közösségi tér is. Nagyon közel, pár perc sétára található a Pannon Csillagda, így kényelmesen tudtunk elindulni az éjszakai programokra is. A Borostyán - kút szintén kellemes sétára található, nagyon szép hely. Megjegyeztem a telefonszámukat, ha arra járunk biztosan ide fogunk menni.
2023. augusztus 12.a párjával járt itt 55Második alkalommal voltunk a Bambara Hotelben, most kicsit hosszabb időre érkeztünk. Már az első napunkon ide jöttünk, meginni egy üdvözlő italt - ami után mindennap itt fogyasztottunk el egy ízletes kávét, üdítőt és forró csokit. Itt is kedves a felszolgáló, gyors és udvarias, barátságos. Szeretjük ezt a helyet!
2023. augusztus 12.a párjával járt itt 55Idén 5 napot volt szerencsénk a Hotelben tölteni, így mindent ki tudtunk próbálni. Wellness programjaink alatt itt fogyasztottunk néhány alkalommal. A kávé és a smoothie nagyon finom volt, a mangós - epres a kedvencünk lett. Érdemes kipróbálni! A pincérek, mint a szálloda más területein, itt is nagyon kedvesek és barátságosak voltak. Kedvenc Hotelünk marad továbbra is.
2023. augusztus 10.a párjával járt itt 55Imádom hely!! Csoda hely!! Minden pillanata tetszett, egy csodaszép Arborétum... rendezett, több órás programot kínál. A büfében a kürtöskalács nagyon finom. Minden évszakban csodás lehet, mi éppen ősszel jártunk itt.
2023. augusztus 10.barátokkal járt itt 55Barátainkkal életünkben először jártunk Cirkuszban... nagyon vártuk már így felnőttként is. Előzetesen online foglaltam helyet, ami nagyon jónak bizonyult. Mindent a legjobb helyről láttunk... Fantasztikus amiket előadtak, hihetetlen előadás volt!! Legközelebb is szívesen mennék, tökéletes program volt.
2023. augusztus 10.a párjával járt itt 55Hazafelé tartottunk, de előzetesen olvastam erről a helyről, így megálltunk és tettünk egy sétát a Sóstó és környékén. Nem gondoltam, hogy ennyire szuper hely - nagyon tetszett az egész út. Néha megálltunk, pihentünk a friss levegőn, nézelődtünk a lesen. Én mindenkinek ajánlom, mi biztosan visszatérünk ide.
2023. augusztus 10.a párjával járt itt 45 Már régóta szerettük volna kipróbálni az éttermet, de valahogy mindig elmaradt. Most viszont alkalmunk nyílt rá, így ketten a Párommal foglaltunk is asztalt hétköznap estére. Szerencsére nem voltak túl sokan, nagyon hangulatos bent minden. A pincérek barátságosak és kedvesek, a választott ételeket hamar megkaptuk.
Mindketten kacsát rendeltünk, picit kicsinek találtam a rendelt étel adagot (ez picit meglepett) de ízre finom volt.
2023. augusztus 10.barátokkal járt itt 45 Egy jó nagy zuhé után érkeztünk az étterembe, így a megközelítése pocsolyás úton vezetett, átugrálva a nagy tócsákon. Egyből az ajtó melletti asztalt kaptuk, aminek az elhelyezése nekem annyira nem tetszett, kényelmetlen volt így beszélgetni. Plusz kissé huzatos is. . . Az ételeket hamar kiválasztottuk, elég bőséges volt a választék.
Én baconbe tekert, feta sajttal és sonkával töltött csirkemellet rendeltem, amit nem is olyan sok várakozás után meg is kaptam. Nagyon finom volt, jól el lett készítve. Az ételekkel egyikünknek sem volt problémája, nagyon jóllaktunk. Az ételek elfogyasztása után viszont az előbb említett okok miatt már indultunk is haza.
2022. november 12.gyerekekkel járt itt 45 Még nyáron, júliusban választottuk nyaralásunk helyszínéül a Sástó Hotelt. Szívesen kempingeztünk volna, de 2 kisgyerekkel ez jobb választásnak tűnt és bebizonyosodott, hogy jól döntöttünk. Első napunkon sajnos esett az eső egész nap, de wellness részlegnek köszönhetően mi semmiben nem szenvedtünk hiányt, maximálisan kihasználtuk ott a lehetőségeket.
Szaunáztunk, jakuzziztunk, pancsoltunk a medencében. A pihenőszoba relax zenéje nagyon nyugtató, tetszett. Félpanziós ellátásunk volt, amit a közelben lévő étteremben szolgáltak fel. Finom volt, amiket ettünk. A kemping és környéke nagyon jó programokat kínál, akár legyen szó egy kis sétáról a tó partján, akár kis túráról vagy éppen felmászhatunk a kilátóba is. Szerencsére az első napunk után remek időnk lett, így ezeket mi is maximálisan ki tudtuk használni. Amit egy kis negatívumként említenék, hogy 4 nap alatt senki nem jött takarítani a szobánkat.
Sástó Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönettel fogadtuk megtisztelő értékelését.
Örömmel olvastuk, hogy meg voltak elégedve hotelünkkel és szolgáltatásainkkal. Abban az esetben, ha kisgyerekekkel ki szeretnék próbálni kempingünket, komfortos faházainkat ajánljuk, amihez szintén lehet igényelni félpanziós ellátást és wellness használatot is.
Sajnáljuk, hogy szobaasszonyaink nem voltak takarítani a szobában. Legközelebb, ha kiakasztják ajtójukra a Takarítást kérek táblácskát, akkor minden bizonnyal be fognak menni.
Reméljük, hogy a későbbiekben újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
Üdvözlettel:
Sástó Hotel*** csapata