2022. október 4.gyerekekkel járt itt 45 Szeptember közepén cirkuszban voltunk Szolnokon a gyerekekkel és a barátokkal. Mivel 13 óra után lett vége az előadásnak , úgy gondoltuk kipróbálunk egy kínai éttermet melyet nem régen fedeztem fel a belvárosban. A buszpályaudvartól kb. 6-700 méterre található a Szapáry utcában. Igazi hangulatos kis kínai étterem.
Kellemes,hangulatos,és finom ételeket lehet itt kapni. Sajnálatos módon az édes-savanyú levesből nem volt,pedig nagyon szeretjük. Túl sok választék sem volt,de azért mindenki talált magának finom falatokat.
2022. szeptember 22.a párjával járt itt 45 A házassági évfordulónkat ünnepeltük a párommal Bükkszéken. Egerből Bükkszék felé féluton az út mentén pillantottuk meg ezt a kis Pizzériát és gondoltuk megvacsorázunk. Be is ültünk és válogattunk a sok választék közül. Kapható itt Pizza paradicsomos alappal,mustáros alappal,fokhagymás - tejfölös alappal,kapros alappal,BBQ alappal,sajtszósz alappal,illetve calzone töltött pizzák.
Van még kínai box,tortilla,gyros,hamburgerek,saláták,frissen sültek,gyerek menük és party tálak. Mi pizzát választottunk. Nagyon jól néztek ki és isteni finomak voltak. Kedves volt a kiszolgálás is. Ha megéhezel itt mindenféle képpen álj meg.
2022. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 45 Még tavasszal jártunk itt a gyerekekkel egy Egri kirándulás alkalmával. Mivel egy pici pizzériáról van szó és mi hatan voltunk így nem volt hely. Tovább akartunk menni de a fiam nagy pizzaimádó és addig erőlködött hogy elvitelre csak vettünk egy pizzát. És nem is bántuk meg.
Mi már jártunk a párommal Olaszországban és ez az íz azt a csodálatos emléket hozta elő bennünk. Nagyon finom piizát ettünk itt Egerben is. Utólag mát bántuk hogy nem kértünk még ötöt elvitelre de ezért az egyért is 25 percet ácsorogtunk az épület előtt. Egyébként kedves volt a kiszolgálás is.
2022. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy augusztusi keddi déli órákban úgy gondoltuk hogy ebédelünk egyet egy olyan étteremben amit még nem próbáltunk. A Kecskemét belvárosában voltunk csavarogni és kb 800 méterre a Malom központtól található a Három Gúnár Étterem. Igaz nem csak étterem hanem ****Hotel is,de mi csak étkezni akartunk.
Lehet étlapról is választani de van lehetőség szabadszedéses ebédelésre is. Felnőtteknek 2. 600 Ft. -os áron,gyermekeknek 1. 900 Ft. illetve 3 éves kor alatt ingyenes. Többféle leves és második féle közül lehet választani és desszert is van. Ha valami italt szeretnénk a pincér már hozza is. Kedves kiszolgálás,finom ételek. Csak arról az ételről készült fénykép amit az étlapról választottunk. Vasalt csirkecombfilé füstölt sajtmártással.
2022. szeptember 22.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kunszentmárton vasútállomástól és a lakótelepi iskolától is kb. 2 pecnyi sétára található. Ha munkába indulsz már akkor is nyitva van mert reggel 5 órakkor nyitnak. Bármit is kérsz percek alatt elkészítik. Van itt sok féla lángos,még töltöttek is. Gyros tál és pita,tortilla,hot-dogok,hamburgerek sült kolbász és hurka illetve palacsinták is.
Vannak hűtött sörök,üdítők,meleg tea és kávé. Egyszóval minden ami egy jól kezdődő naphoz kell. Ha erre jársz vagy ha nem akkor is térj be ide. Hidd el megéri. Kedves kiszolgálás,finom ételek. Nem csak reggel de akár délután is.
2022. szeptember 13.gyerekekkel járt itt 45 Balatonlellén töltöttünk egy hetet és sokszor kimentünk a szabadstrandra ami azon kevés helyek egyike ahol még ingyenes a strandolás. E+gy kis csobbanás után természetesen megéheztünk. Ha már itt voltunk akkor a parttól egy pár méterre van a Kis Cápa Büfé. Van itt sok - sok finomság. Köztük lángosok,sült kolbász,gyros,palacsinta és még sorolhatnám mi minden.
Mi fokhagymás lángost,sajtos-tejfölös lángost,sajtos-tejfölös-baconos lángost,gyrost pitában és sült kolbász kértünk ebédre. Majd késő délután áfonyás-,kakaós-,nutellás-,barack ízes palacsintával csillapítottuk az éhségünket. Nagyon finomak voltak a lángosok és szép nagyok is. És ami a legfontosabb nem voltak agyon sütve. A gyros is nagyon finom volt. De személy szerint Nekem a sült kolbász ízlett a legjobban. A palacsintás is finomra sikerültek. És ami szerintem a legfontosabb,hogy az árak a földön maradtak. Aki itt fürdőzik az próbálja ki. Nem fog csalódni.
2022. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 55 Balatonlellén nyaraltunk és az egyik este úgy gondoltuk,hogy nem hideget eszünk,hanem kipróbáljuk a bazársoron az igazi hamisítatlan görög gyrost. A pultnál megrendeltük az ételeket. 5-10 perc múlva már falatoztuk is. A kiszolgáláló fiú viccesen megjegyezte az egyik csípős gyrosnál,hogy ez kétszer csíp. Mindenkihez volt egy pár kedves szava.
A gyrosok nagyon finomak voltak. Sok helyen ettem már gyrost,de ez valahogy mégis jobb ízvilággal rendelkezett. Ha legközelebb erre járunk megint kipróbálunk valami újat,mert nem csak gyrosok voltak,de még sok más finomság is.
2022. augusztus 30.barátokkal járt itt 55 Nyaralásunk 5. napján úgy gondoltuk,hogy a szökőkúttó 10-20 lépésre lévő éttermet is kipróbáljuk. Már kívülről is hangulatos helynek láttuk és szinte mindíg teltház volt. Az idén egy baráti társasággal nyaraltunk és így még több helyre volt szükségünk mint általában. Sükerült is asztal találnunk 10 főre.
A pincér kedvesen helyet kínált és hozta is az étlapot. Egy kis habozást követően már ki is választottuk az étkeket. Én aszalt szilvával töltött csirkemellet választottam mazsolás rizzsel,áfonyaszósszal. Volt aki fokhagymakrémleves,babinó piizával,Lelle pizzát,Bolognai spagettit,Mexico pizzát. És volt aki roston szűzérméket grillezett zöldségekkel. Nem is kellett sokat várni mire elkészültek a finomabbnál-finomabb étkek. Addig meg szürcsöltük az áfonyás limonádét,ami igencsak isteni volt. Az ételek is finomak voltak és nagyon szépen voltak tálalva. Az árak egy kicsit borsosak,de mindezt feledtette a finom ebéd. Mindenkinek ajánlom aki erre jár.
2022. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 55 Már többször is jártan azen az útvonalon,mert buszsoförként dolgozom. Mivel a buszmegálló mellett van ez a kis büfé,így sokszor felfigyeltem rá és gondoltam ha egyszer nem busszal leszek megállok itt és kipróbálom én is. Augusztus elején épp erre jártunk a családdal és gondoltuk akkor most itt a lehetőség.
Nem egy nagy büfére kell gondolni. Bent csak 2 asztal van egy pár székkel. Mivel mi jó időben voltunk így a kinti kiülő részen foglaltunk helyet. Téli időben inkább talponállóként üzemel mivel kevés hely van bent. Bent leadtuk a rendelést és kint helyet foglaltunk. Finom gyrosok és kézműves hamburgerek közül lehet választani. Alig 10 perc várakozás után meg is kaptuk az ételeket. Hatalmas hambi és nagy adag gyrosok. Hozzá kell tennem nagyon finomak voltak. Kedves volt a kiszolgálás. Ha erre jársz kóstold Te is meg a finomságokat.
Érdekes
2022. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 45 Egy borongós,de nem esőt délelőtt úgy gondoltuk,hogy ha már Balatonlellén vagyunk nyaralni látogassúk meg a Kishegyi kilátót. Nem egy magas kilátóról van szó. Ez egy legyező formájú,inkább terasznak mondanám mint kilátónak. Ne innen is csodálatos a kilátás a Balatonra és a környező településekre.
Lellétől kb 10 percnyi kocsikázásra és kb. 15-20 percnyi sétára van. Csodálatos bükk erdőn keresztül lehet eljutni a kilátóhoz. Van ott játszótér,tűzrakó és bográcsozó hely ,illetve jó pár pad a megfáradt vándoroknak. A kilátónál található egy térkép is az eligazodás végett,hogy mit is látunk a messzeségben. Egy kis kikapcsolódás a rohanó hétköznapokban. Lefel menet megnéztük a kis kápolnát is ami a parkoló mellett található.