2022. április 25.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Boldogkő várának felfedezése után jól esik a finom ebéd. Erre a célra a Tekerjes Fogadót szemeltük ki. Délután 2 órakkor elég sokan voltak. Nem is volt szabad asztal 6 főre azt mondták,pedig jócskán volt asztal. A belső részen egyáltalán nem ült senki.
Az idősebbik felszolgálónak nem is tetszett,hogy a 8 személyes aszteltól az egyik uriember megszólalt,hogy ők szívesen étülnek a 4 személyes asztalhoz,mert még semmit nem rendeltek. És így is történt. Igaz az egy óra alatt amíg ebédeltünk senki nem jött oda a foglalt asztalokhoz,úgyhogy azok is szabadok voltak. Na mindegy. Semmi üzleti érzékük nem volt hogy megoldották volna a problémát. Amig mi ott voltunk legalább 6 család elment mert nem ülhettek a szabad asztalokhoz sem. Egyébként az ételek finomak voltak amit rendeltünk. És elég gyorsan el is készültek. Köszönjük a családnak akik cseréltek asztalt,hogy mi is meg tudtunk ebédelni.
2022. április 25.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Húsvéti hosszúhétvégén úgy gondoltuk kirándulunk egyet Boldogkőváraljára és megnézzük a Boldogkő várát. Nekünk Alföldieknek mindíg a hegyvidék tetszik. Ezért is választottuk ez a távoli helyet. Minden hétvégén programok vannak a várban. Nem volt ez most sem máshogy. Gyönyörű helyen van a vár,szép a kilátás.
Az idő egy kicsit hidegre sikeredett,de ez sem vette kedvünket. A gyerekekkel felfedeztün a várat. Jelmezes tárlatvezetés volt,udvarhölgyek vezettek végig bennünket. Majd ezt követték a kóbor lovagok,aki humorra,párbeszédekkel fűszerezték az előadásuket,ahol bemutatták a lovagi kor öltözékeit illetve a párbajok fegyvereit. Utánna folytattuk a vár felfedezését. A legfelső szinten makettek voltak ahol a különböző csaták voltak ábrázolva. Nagyon tetszett ez a kirándulás. Mindenkinek ajánlom. Ezt nem szabad kihagyni.
2022. április 25.gyerekekkel járt itt 35 A húsvéti hosszúhétvégére kerestünk és találtuk ezt a szállást. Az első szempont az volt hogy az udvarba tudjunk parkolni. Ez teljesült is. Az ár is korrekt volt. Felújjított kis parasztház volt. Egész nap kirándultunk,csavarogtunk úgyhogy csak az alvás miatt kellett igazándiból a szállás. Wifi nincs.
TV mind a két szobában volt,illetve az TV adók közül is lehetett válogatni tetszés szerint. Az elsó gond másnap kezdődött. Arra ébredtünk hogy össze-vissza csíptak bennünket a szárnyas hangyák. Vettünk a közeli boltban rovarírtót és ez megoldódott. Némely szekrény ajtaja elég ingatag volt,úgyhogy nem is használtuk. A nagyszobába volt egy kandalló amit valószínűleg az előttünk lévő bérlők használhattak,mert nem volt kitakarítva , illetve elég porosak voltak a bútorok emiatt,gondolom. A zuhanykabin ajtaja alatt folyt ki a víz,úgyhogy az első este majdnem sikerül egy hátast dobnom. Reggelizéskor az elvileg tiszta tányérok és poharak között találtunk szennyeset is. 3 napra 1 1/2 tekercs WC papír volt hatunknak. Még jó hogy Nagypéntek után nyitva voltak a boltok. Egyébként a szállás tökéletes az alvásra. Ha ezekre az apró hibákra odafigyelnek a szállásadók,még jobb értékelést is tudnánk adni.
2022. április 25.gyerekekkel járt itt 55Elég sokat járok,járunk Szolnokon,mind a munkám,mind a város közelsége miatt.Ha itt járok,járunk mindíg eszünk egy finom kínai ételt,mert Szolnokon itt a legfinomabb.Kedves a kiszolgálás és finomak az ételek.Nem is ragozom tovább.A fényképek magukért beszélnek.
2022. április 24.gyerekekkel járt itt 25 Húsvétkor voltunk a gyerekekkel hosszú hétvégén Eger környékén és így keveredtünk a Szépasszony-völgyébe is. Már egyszer voltunk a Ködmön Étteremben,de az első alkalom nem nyerte el a tetszésünket. Akkor a saláta keserű volt a mákos guba meg savanyú. De adtunk még egy esélyt az étteremnek és a gyerekekkel is betértünk ide.
A felszolgálók hellyel kínáltak bennünket. Kedvesek volta,nem is ezzel volt a probléma. Sajnos már az asztal is elég poros volt. Mintha egy hete nem is ült volna ott senki,Biztos hogy nem akkor lett poros,mert épp szélcsend volt és esőre ált az idő. Kiválasztottuk az ételeket. Nem is kellett sokar várni rá. Kb. 20-30 percet. Még az ételek látványával sem lett volna baj,sem az ízével,de még a mennyiségével sem. Soha nem szoktam összeszámolni hogy mennyit fogok fizetni,de most valamiért ezt tettem. Mág hozzá kell tennem ,hogy volt egy 20%-os kedvezmény kuponunk is. Már az is gyanús volt hogy nem adta ide azt a számlát aminn tételesen fel volt sorolva,hogy mi mennyibe került. Csak azt a blokkot keptam meg aminn az volt hogy mennyit volt le a Szép kártyámról. Nem tettem szóvá mert úgy voltam vele legyen ezzel boldog. Csak 3200 Ft. -ba kerül a hírnevük ,meg a becsületük. Mert ennyi volt a 20% kedvezmény. Remélem sokan olvassák ezt és meggondolják ,hogy benenjenek-e egy ilyen helyre.
2022. április 24.gyerekekkel járt itt 55 Mi sokszor szoktunk ebből a Kulacsos Vendéglőből és Pizzériából rendelni. Akár házhoz is szállítják a rendelést ha kérjük. Eddig még nem csalódtunk. Mindíg finomat készítenek. Volt hogy helybe fogyasztottuk el az ételt. A 44-es főúrtól lekanyarodva a 45-ös úton ami átvezet Kunszentmártonon Szentes felé,bal oldalon található ez a kis hangulatos Vendéglő.
Már kívülről is nagyon feltünő jelenség az épület. Az utóbbi években nagy átalakításon,szépítésen esett át. Kint a külső teraszon is helyet lehet foglalni jó idő esetén. Nagyon hangulatosra,dizájnosra sikerült az átalakítás. Nagyon vendégszeretőek a felszolgálók és elég nagy a választék mind ételből mind pedig italból. Vannak itt bucik,frissen sültek,kemencés kézműves hamburgerek(26 féle),gyrosok(10 féle),pizzák (24 féle),saláták. Ha választanom kellene nagyon nehéz dolgom lenne. Jó párat megkóstoltunk már és mondhatom mind ízlett. Ha csak átutazol vagy keresel a környéken egy jó pizzériát ide térj be megéri. Egy pár év alatt összegyűjtöttem azokról az ételekről egy pár fotót amiket már kipróbáltunk. És már osztálytalálkozót is tartottunk eme helyen.
2022. április 22.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A 8. házassági évfordulónkat ünnepeltük. Egerbe sétálva a Dobó-téren, egy hideg,de napfényes napon találtunk erre a kívülről is hangulatos kis étteremre. Szerencsékre épp volt egy szabad asztal,melyet még kintről megpillantottunk.
Amint beléptünk megcsapott bennünket a kellemes meleg és ez nem is hyagyott alább,mert a kinti tiszta üveg részen foglaltunk helyet,amit a kintről besütő száz ágra sütő nap melegített oly kellemes melegre. Nem is kellett sokat várni,megérkezett egy kedves pincér. Kiválasztottuk az étlakről egy finimnak tűnő Korzó tálat 2 személyre. És nem is csalódtunk a választásunkba,mert nagyon ízletesre sikerült. Ezt megkoronáztuk egy igen finom kávéval. Olyan nagy adag volt,hogy még vittünk is haza belőle. Ha Egerbe jártok,mindenféleképp próbáljátok ki ezt a kis hangulatos éttermet.
2022. április 21.gyerekekkel járt itt 55 Mivel már voltunk ebbe a hangulatosÉtterembe így meginr rá esett a választásunk. Mostmár nem csak a párommal,hanem a gyerekekkel is eljóttünk ide. Nem győztünk áradozni Nekik,hogy milyen jó étteremre leltünk Kecskemét szívébe. Mivel felkeltettük az érdeklődésüket így nagy izgalommal várták hogy elmenjünk.
Igaz most nem hétköznap voltunk hanem hétvégén. Most sem csalódtunk. A gyerekek Újházy tyúkhúslevest ettek. Én és a párom almalevest,mézes sült almával,körtevelővel. Ilyen finomat életembe nem ettem még. A gyerekek második fogásra rántott csirkemellet választottak szalagos burgonyával,illetve magvas bundában sült csirkemellet joghurtos salátával. A párom BBQ sertésoldalast,kukoricasalátával. Én pedig harcsapaprikást tejföllel,túrós csuszával. Nem kell mondanom hogy mindenkinek tátva maradt a szája amikor felszolgálták az ételeket,de nem sokáig,mert nem tudtun várni annyira guszták voltak az ételek. Természetesen nagyon-nagyon ízletesek is voltak. Minden tiszteletem a szakácsnak. Nagyon meg voltunk elégedve ismét a főztjével. Mindenkinek ajánlom. Ha nem hiszitek amit írtam járjatok Ti is utánna. Nem fogjátok megbánni.
2022. április 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A párommal voltunk Bükkszéken a házassági évfordulónkat ünnepelni és mivel nincs messze Egerhez illtve a Szépasszony-völgyéhez így oda is ellátogattunk. Mivel még ebbe az étterembe nem voltunk így foglaltunk asztalt. Nagyon kedvesen fogattak bennünket és az asztalunkhoz kisértek. Még jó hogy foglaltunk asztalt,mert teltház volt.
Ezt meg is értem,mert nagyon finom ételt ettünk. Kétszemélyes fatányérost rendeltünk és házi mangós limonádét telis-teli gyümölcsökkel. Nagyon megvoltunk elégedve mind a hellyel,mind a kiszolgálással és persze nem utolsó sorban az étellel és az itallal. Ajánlom mindenkinek aki ellátogat a Szépasszony - völgyébe.
2022. április 21.gyerekekkel járt itt 55 Kutyakiállításon voltunk a családdal Békéscsabán a Csaba Parkba. Nem csak a sok szép és különleges kutyus,de mi is megéheztünk az egész napost sétálgatás után. Nem is kellett meszzire mennünk,mert a Csaba Park Étterem épp helyben volt. Azon a hétvégén éppen svédasztalos ebéd volt korlátlan fogyasztással.
Annyiszor lehetett szedni és az amit csak megkívánt az ember. Egy felnőtt étkezés 2990 Ft. a gyermekeké pedig 1990 Ft. volt. Kedves volt a személyzet és nagyon tiszta étterem volt. Az ételek nagyon ízletesek voltak. Volt itt húsleves gazdagon,hideg gyümölcs leves,sült hurka és kolbász,Sült oldalas,rántott szelet,pörköltek,rántott sajt,kelkáposzta főzelék,köretek hada,saláták,savanyúságok,és két féle desszert,darázsfészek és magyaros túrós palacsinta. És az üdítők sem voltak horror áron. A kávé is nagyon finom volt. Összességében nagyon elégedett voltam ezzel a hellyelHa lesz rá alkalmunk legközelebb is betérünk ide. Csak ajánlani tudom mindenkinek.