2020. szeptember 25.a párjával járt itt 45 Első ránézésre,kívüről, semmitmondó kis étteremnek tűnik. Jó idő volt ezért a kerthelységben ebédeltünk. Az étlap áttekintése után úgy volt hogy felállunk és távozunk,de mégis azt mondtam adjunk egy esélyt ennek az étteremnek is. Nem sok választék volt és nem is találtuk érdekesnek az ételeket.
De amikor kihozták az első meglepetés a tálaláskor ért bennünket a másidik meg amikor megkóstoltuk az ételeket. Le a kalappal. Nagyon zépen,gusztusosan volt tálalva és az ízek összhanja egyenesen fenomenális volt. Én szürkemarha gulyáslevest ettem és ömlesztett sajttal töltött csirkét,krumplipürével illetve csípős barack befőttel. A párom tyúkhúslevest sült libacombbal és káposztás rétessel. Nagyon barátságos és kedvesek voltak a felszolgálók. Mindenkinek ki kell próbálnia ezt a helyet ha Egerbe jár.
2020. szeptember 25.a párjával járt itt 55 Mivel Egerszalókon szálltunk meg és késő este érkeztünk így nem volt kérdés hogy egy helybéli étteremben fogunk vacsorázni. A szállásunktól ez volt a legközelebb. Még késő este is jó sokan voltak,de a pince részben találtunk egy szabad asztalt. Szép,igényes hely mind a terasz része,mind pedig a pince része.
A kiszolgálás precíz,kedves volt. A bor fajtákról hallottunk egy kisebb előadást ételválasztás előtt. Elég sokat kellett várni amire elkészült az étel,de mindenféleképpen megérte a várakozást. Nagyon szépen volt tálalva és nagyon-nagyon finomak voltak. Akkora adag volt hogy még el is kellett csomagoltatnunk belőle. A házi limonádé is nagyon finim volt. Tejszínes kacsaragu levest,Mozzarellával töltött csirkemellet és Sertéscsülköt vacsoráztunk. Az árak is pénztárcabarát árak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2020. szeptember 25.a párjával járt itt 35A párommal voltunk Egerbe, megünnepeltük az évfordulónkat. Ekkor mentünk el a városba szétnézni és a sétálóutca elején láttuk meg az Érseki Palotát. Gondoltuk megnézzük hamár itt vagyunk. Most újjítják fel ,de egy része így is látogatható. Sok érdekes erekje,ékszerek,bútorok stb. található itt. Vannak püspöki ruházatok és mindennapi tárgyak amit anno használtak.
2020. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 55Svédasztalos kiszolgálás.Nagyon finom házias ételeket szolgálnak fel.Annyit ehetsz amennyi beléd fér.Az eper krém levesük nagyon finom,csak ajánlani tudom.Minden féle házias étel kapható,A rántott sajttól,a rántott szeletig,Több féle leves és másodok féle.Gyümölcsök,saláták és desszertek.Változatos ételek.
2020. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 45 A látvány miatt érdemes,sőt ajánlom hogy aki teheti térjen be ide. Az árak egy kicsit el vannak méretezve. Némely sütemény annyira csömör hogy szinte már ehetetlen. Ilyen a Balatoni Vitorla elnevezésű sütemény is ami tömör csoki. Viszont a Levendulás Krémes és a Tihanyi krémes isteni finom. De azért nem érnek majdnem 1000 Ft.
-ot. 3 dl. szódáért 540 Ft. ot kérnek. Egy átlagos család nem igazán engedheti meg azaket az árakat.
2020. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 35Egy kirándulás alkalmával tértünk be ebbe a kis büfébe. Elég sokminden közül lehetett választani. Én leveses vagyok,ezért menüt választottam. Volt aki gyrost és volt aki más sültet.
Többre számítottam,de sajnos csalódtam. Sablonos ízek,némely étel olyan volt mintha otthon csináltuk volna. Semmi extra.
Nem is sorolható éppen a legolcsóbb helyek közé.
2020. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 35Egyáltalán nem nyerte el a tetszésünket sem az ételek minősége sem a mennyisége. Szerintem egy átlagosnak vagy inkább az átlagosnál gyengébbnek mondanám. Volt aki menüt kért volt aki simán mást választott. A menü egy iskolásnak talán elég volt. Aki nem a menüt választotta az talán jól lakott.
Inkább nem is folytatnám.
Nem igazán ajánlanám.
2020. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 55 Az idei nyáron ezt a kiváló hamburgerező helyet ajánlanám mindenki figyelmébe. A hamburgerek teljes választéka,több méretben. Rántott hús,gyros tál,csirke nuggets,tonhal steak,grill csirke és még tudnám sorolni mi minden kapható itt. A hely maga is lélegzetelállító. Telis tele szuperhősökkel.
Sőt ha kitartod Thor pörölyét akkor elengedik a teljes vételárat és ingyen ehetsz. De ha nem sikerül akkor se kell bánkódni mert hatalmas adagokat kepsz és megfizethető áron. A személyes kedvencem a húsimádó burger volt. Próbáld Te is ki és a kedvenc helyed lesz. Már csak az a baj hogy tőlünk ez a hely 300 km-re van.
2020. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 45 Az idei nyár egy kicsit más volt mint az eddigiek. A koronavírus miatt sokat gondokodtunk hogy az idén menjünk vagy ne menjünk nyaralni. De végül mégis arra döntöttünk hogy megpróbáljuk. Mindek kritériumnak megfelelt az a Balatonlellei grillkert. Tisztaság ,fertőtlenítés rendben volt. Volt aki menüt evett volt aki pizzát.
A menük nagyon finomak és nagy adagok voltak. A pizzákra sem tudok rosszat mondani. A grillétekel meg egyenesen mesések voltak. A kiszolgálás kiváló. A kávé is nagyon jól esett az ebéd után. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kiváló helyet.
2019. december 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Karácsony előtt ismét Kecskeméten jártunk és ismét betértünk a Szélmalom csárdába. Most csak négyen mentünk. Olyan ételeket választottunk amiket a múltkor csak kinéztünk,de nem kóstoltunk meg. Most sem csalódtunk. Hatalmas adagok voltak és nagyon szépen,gusztusosan voltak tálalva,díszítve.
Többek között megkóstoltuk a borjú húsos ragu levest,a brassói aprópecsenyét,a libamájjal töltött sertés bordát és a cigány pecsenyét tarjából. A kiszolgállás gyors és precíz volt. Mindennel meg voltunk elégedve ismét. Sajnos most a fényképek elmaradtak,mert nagyon éhesek voltunk és kiment a fejünkből. :)
Tuti hogy még találkozunk legközelebb is.