2019. szeptember 26., kollégákkal járt itt 55 2 éjszakát töltöttünk a Hotelben. Szép,rendezett,kényelmes szobák. Kiváló Wellness részleggel,jakuzzi,medence,szauna,stb. Félpanziós ellátással voltunk,svédasztalos reggeli és vacsora volt. Az egyik este 6 féle borkóstolóval és utána táncos mulatsággal. Kedves személyzet. A kiszolgálás pazar.
Sajnos a szobánkból hiányzott a klíma,de elviselhető volt így is. Összességében szuper kis hely. Ajánlom mindenkinek.
2019. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 45 Egy augusztusi délután tanszer vásárlás után gondoltunk egyet és Kecskeméttől kb. 5 percnyire Található csárdában ebédeltünk egyet. Már többször elmentünk ez előtt a csárda előtt ,de még soha nem álltunk meg. Először az étlap láttán egy kicsit megijedtünk az áraktól,de végül is nem álltunk odébb,mikor megláttuk mekkora adagokat hoznak a mellettünk lévő asztalokhoz.
Igaz több mint egy órát kellett várnunk,de megérte. Nagyon finom és hatalmas adagok voltak. A végén mér felét el is csomagoltattuk,mert nem tudtuk megenni. Fizetéskor még várt bennünket egy meglepetés. Ha 3 dobókockával mind a 3 kockán 6-os volt nem kellett fizetni semmit sem. Sajnos csak 1 hatos sikeredett. De sebaj. Talán majd legközelebb. Két negatívumot tudok csak megemlíteni. Az egyik,hogy SZÉP kártyával nem lehetett fizetni,illetve bankkártyával sem. Csak kéz pénz. Még szerencse hogy a mellette lévő büfénél volt bank automata.
2019. július 7., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A céges kirándulás keretében volt szerencsénk megszállni 2 éjszakára ebben a nagyon kellemes hangulatú,teljes felszereltségű jó kis Hotelben. Az esti kikapcsolódást a Hotelen belüli medencében, jakuzziban és szaunában lehet eltölteni ami nagyon kellemes volt. A reggeli és vacsora nagyon bőséges svédasztalos volt és gondoltak a diétázókra is.
A grillezett zöldségek isteniek voltak. A szobákban ingyenes Wi-fi,TV,légkondicionáló van. Remélem máskor is lesz szerencsénk itt tölteni pár napot.
2019. április 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A párommal voltunk ebben a helyes,rendezett kis Gyulai apartmanban még február végén egy hétvégére. Mi teljesen meg voltunk elégedve. Szép ,kényelmes,szuper hely. Közel van a sétálóutcához. Az egész nagyon szépen berendezett,zuhanyzós,ingyen Wifis,konyhával,tv-vel,hűtővel. A kert helység rendezett,akár sütögetni is lehet. Igaz mi sajnos elég hideg,szeles időt fogtunk ki. Csak ajánlani tudom.
2019. március 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2019. február 23. -án jártam ebben a hangulatos kézműves cukrászdában párommal egy Gyulai kiruccanás alkalmával. Már ahogy beléptünk az ajtón szembeütközött az a sok finomság amit ez a cukrászda kínált. Van itt mindenféle csokoládé,mint a Gombóc Artúr című mesében. :)
Fehér csoki, étcsoki,tejcsoki,stb.
Vannak apró sütemények,bon-bonok és igazi sütemény alkotások. Vannak olyanok amiket megannyi cukrászdában fel lehet fedezni de vannak olyanok is jó számmal amiket máshol nem láttam még. És ami nem elhanyagolható,igazi ízkavalkád. Mindenki megtalálja a neki ízlőt. Az árak lehetnének barátságosabbak is,de azért ha legközelebb itt járunk be fogunk térni ismét.
2019. ferbuár 24. -én voltam itt párommal. Mielőtt haza indultunk volna,betértünk ebbe a "KIS " hangulatos étterembe. Nagyon kedvesek voltak már az asztalfoglalás pillanatában is. A kiszolgálás is profi módon végezték. Egy kicsit várni kellett,mert telt ház volt,de megérte. Nagyon ízletes és hatalmas adag ebédet kaptunk a reform konyhával rendelkező étterembe.
Ha legközelebb Gyulán járunk biztos betérünk még egyszer ide. Kellemesen töltöttük azt a kis időt amíg megebédeltünk. Az étlap egyenesen fenomenális. A képek alá írtam mit is rendeltünk és az étlapon hogy is szerepeltek. :)
2019. március 2.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2019. február 22. -én az esti órákban érkeztünk Gyulára. Nagyon éhesek voltunk ezért a lehető legközelebbi étterembe mentünk be, ami a legelső volt a szállásunkhoz. Igaz csak pár lépés választotta el egy másik étteremtől,de mi mégis a Bols Pizzériát választottuk. Már amint beléptünk az ajtón sarkon kellett volna fordulnunk.
De mégse. Helyet foglaltunk és rendeltünk. Amíg vártuk a vacsorát volt időnk jobban szemügyre venni a helyet. Lehet hogy felújítás alatt állhatott a hely,mert össze-vissza volt gipszelve és az ablakon csak úgy süvített be a hideg szél,lengetve az enyhén megszürkült pókhálót. Még a plafonon is mozogtak. Na de eztán jött a meglepetés. Szépen tálalva a vacsora. Ízletes és nagyon bőséges volt. És még az ára is barátságos volt. Ennek ellenére nem mennék oda többet.
2019. február 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép tálalás, és finom ételek.
Szuper kiszolgálás.
Hatalmas adagok.
Jó ár- érték arány.
Hangulatos kis vendéglő.Tiszta hely.
Ez a helyet mindenkinek ki kell próbálni aki Gyulán jár.
A sétáló utcától nem messze.
Rosszat egyáltalán nem tudok írni róla,hisz minden tökéletes volt.
2019. február 20.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Karácsonyi bevásárlás alkalmával látogattunk el ebbe a szuper kis étterembe. Egyrészt mert közel volt a Szolnok Plázához,másrészt mert nagyon éhesek voltunk már. Nem is bántuk meg,mert nagyon kedves volt a pincér. Igaz telt ház volt de talált egy 6 személyes asztalt számunkra. A gyerekekkel voltunk.
Az ételek nagyon-nagyon finomak voltak és szépen voltak elkészítve. Hatalmas adagok voltak,úgyhogy másnapra a főzés is megoldódott. Köszönjük hogy ott lehettünk. Legközelebb is betérünk ha lesz rá módunk.
2017. március 5.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Torkos Csütörtök alkalmával erre az étteremre esett a választásunk. Olyan helyet kerestünk ami kb. 1 órán belül megközelíthető munka után. Nem bántuk meg a választásunkat. Ahogy beléptünk az ajtón megcsapott bennünket a hely hangulatossága és dizájnja. Igazán színvonalas. A kiszolgálás kifogástalan volt.
Az ételek nagyon ízletesek és esztétikusan voltak elkészítve. Az adag is megfelelő volt. Aki megéhezik bátram tudom ajánlani ezt a helyet. Meglátod nem bánod meg ha kipróbálod. Ha tehetjük és arra járunk legközelebb is betérünk.