Azt írták róluk, hogy gasztronómiai avantgárd meg újhullámos new wave (e két szó egyébiránt szerintem pont ugyanazt jelenti. . . ), de nekem annyira nem tűnt feje tetejére állított, bohém étteremnek, viszont minden nagyon tetszett, a személyzet, a belső tér és persze az ételek is legfőképpen. Kreatív, de nem megy el az extrémitások felé. A falon menhelyi kutyusokról készült kosztümös festmények láthatóak, a kutyusok személyes bemutatásával, ez szerintem egyéb szavak nélkül is nagyon jól példázza, milyen lelkivilágú helyen járunk. További szimpatikus törekvésük a termelőtől az asztalig - farm to table - koncepció. A beltér elrendezése nagyjából ugyanolyan maradt, mint az előző vendéglő idején, balra a bárpult, jobbra, aztán befelé az asztalok. Az ülőhelyek kényelmesek, elég sok asztal van, nem zsúfolt, nem ultramodern, családias, de mégis elegáns. Az á la carte étlap rövid, velős, két szellősen írt lapon elfér. 2 előétel, 2 leves, 7 főétel (4200-9950 Ft között jelentősen szóródva), 2 desszert. A főételeken belül vadas, pisztráng Kárpáti módra, borsófőzelék hajdina fasírttal, cigánypecsenye, hagymás rostélyos, Cordon Bleu, csirkepaprikás és gombapaprikás. A húsos fogások mellett vannak vegetáriánus és vegán ételek is, az étlapon egyértelműen jelezve. Ezeken kívül van még a Séf ajánlata, további 5 fogás és a hónap söre. Üdvözlő falatkával indult az étkezés, majd a (Nem) Nagyi húslevese. Lassan főzött marha erőleves, üvegtészta, főtt-tépett marhanyak, ress zöldségek. Mintha vietnami nagyid lenne, ő főzne ilyeneket. A 2. fogás nálam egy meleg előétel volt, ami az étlapon májkrémes kenyér néven szerepelt, de ami érkezett igazából: mini töltött burgonyafánk, házi csirkemájkrém, érlelt sajt, kenyérchips, ehető virágdíszítéssel. A kötelező szervizdíj 13%. Egy szörppel együtt a számla végösszege 8870 Ft lett. Pompás hely, jó szívvel ajánlom.