A Joó Fogadó és Wellness Panzió a Sárvári Gyógyfürdőtől hat kilométerre található, Sárvár-Rábapatyon, ahol szobái és wellness-részlege nyugodt kikapcsolódást biztosítanak.
A szoba megfelelő volt. A reggeli tányérszervízes, hideg vagy különböző féle tojás, csak kenyér volt hozzájuk, jó lett volna zsemle vagy kifli. A vacsora szintén tányérszervízes 3 fogásos, bőséges és ízletes. A szilveszteri vacsora csodás volt, ami büféasztalon tálaltak. Az élőzenés buli is jól sikerült. A wellness részleg kicsi, de jó.
Szép, tiszta, hütővel felszerelt, kellemesen meleg szobát kaptunk. 1-2 Konnektor a szobába (telefonok, laptop töltéshez) és pár fogas a fürdőbe (fürdőköpenyeknek), még jól jött volna, de összességében egy használható, barátságos szobánk volt. A félpanzió finom és bőséges volt minden nap.
A szilveszteri büféasztalos vacsora különleges, ünnepi és szintén bőséges volt. Üdvözlő italt a megérkezés napján és a szilveszteri vacsora előtt is kaptunk. A tulajdonos és a személyzet is barátságos, udvarias, vendégszerető volt!
A szálloda elhelyezkedése könnyen megkőzelidhetö,finom ételek gyors kiszolgálás.A szobák kialakitása elfogadható de magasabb embereknek nem ajánlom nagyon mert alacsony a szobák mennyezete!
Kellemes pár napot töltöttünk a párommal a fogadóban.A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt.Az éttermükben finom,bőséges és ízletes ételeket fogyaszthatunk.A welness részlegüket is igénybe vettük,ami tiszta és kultúrált volt.A szálláshellyel is megvoltunk elégedve.Jól éreztük magunkat.Köszönjük a fogadónak.
Különleges kis szállásra akadtunk, amikor Sárvárt vettük célba. A fogadó kb. 5 km-re van Sárvártól. Számunkra különleges élmény volt, hogy külön kis fürdőháza van, amely a belső udvarról nyílt. Amikor megérkeztünk rajtunk kívül más szálló vendég nem volt, így egyedül élvezhettük a kis fürdőházat.
Nagyon hangulatos volt, ahogy kívülről világított a teli hold, benn színes kis apró lámpácskák világítottak, mi pedig lubickoltunk a jakuzziban, szaunáztunk a remek finn szaunában. A fogadó konyhája is remek volt, amihez a személyzet udvarias, figyelmes kiszolgálása társult. A kis szobánk, ami az udvarról nyílt nagyon kellemes, ízlésen berendezett volt, ami hozzájárult a nagyon kellemes időtöltésünkhöz.
A szolgáltatások minden igényt kielégítettek. A tulajok és a személyzet minden tagja maximálisan segítőkész és barátságos. A hangulat családias. Az ételek kiválóak, s a szilveszteri mulattság is tökéletesre sikeredett! Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani akár átutazóban, akár bármilyen alkalomra vagy kikapcsolódásra is! !
Többet kaptunk, mint amire így is számítottunk. A Joó Fogadó ismertetője által családi tulajdonban lévő panzió-étterem egy valóban családias környezetet biztosított egy nyugodt helyen, viszont elérhető távolságban a frekventált Sárvártól. A tulajdonosok és a személyzet közvetlenek voltak. A szilveszteri csomag keretében (2019.
dec. 29- 2020. jan 2. ) csak mi voltuk egy kamasz illetve a kisgyermekkel, igyekeztek figyelembe venni, az "extra igényeket" kisebbik gyermekünknél. A ételek háziasak és ízletesek voltak. A Szilveszteri vacsora pedig néhány különlegességgel is szolgált. A hangulat remek volt, köszönhetően annak a zenésznek, aki este 7-től hajnali 4-ig a jelenlévő korosztályok mindegyikének megfelelő zenei repertoárral szolgáltatta a talpalávalót. Szívesen visszamennénk idén is.
Visszatérő vendégként újra itt vagyunk a Joó fogadóan. Már a bejárati ajtón is felhívja a figyelmünket a ragacsok garmada - többek között, hogy ez egy "Lyones-es" hely. A tagok visszatérítést kapnak a költött összeg után. Minden a legnagyobb rendben volt (szoba, személyzet és a mini wellness részleg).
A Fogadó remek,az udvara csodálatos szépen van elkèszítve,minden nagyon tiszta,a szoba úgyszintén,a tulajdonos Joó Tibor és Felesége nagyon kedves,baràtságos,a pincérek szintén különösen egy,sajnos a névét nem tudjuk csak annyit,hogy Sárváron lakik és kutyája van minden elismerés neki! !
A vacsora lenyűgöző, csodálatos magyar ízek, változatos,nagy adagok,minden elismerés! A reggeli egy kicsit egyhangú,minden nap ugyanaz (felvágott,sonka, sajt,tojásrántotta). Egybevéve az egészet,mindenkinek nagyon ajánljuk ezt a Fogadót választani! ! Köszönet!
Nagyon jól megközelíthető, csendes környezetben lévő szállás mely Sárvártól 6 km-re fekszik. Tiszta szobák, kellemes vízű belső medence várja a pihenni vágyókat. Mind a tulajdonos, mind pedig a személyzet kedves, segítőkész. Bármilyen probléma esetén maximális segítséget nyújtanak, melyért külön köszönettel tartozunk. Akár családdal, akár gyerkőc nélkül is kiváló hely a pihenésre.